Ako často meníte pyžamové nohavice?
cavte. chcem od vas pocut vas nazor. mam novu frajerku a uz 2 tyzdne mi stale posiela v noci fotky vselijeke, ale stale v rovnakych pyzamovych nohaviciach a nic pod tym. Ked si uvedomim ze to je to iste co galotky a ze niekto nosi tie iste galotky dva tyzdne tak nemam ani chut sa s nou stretnut. Ze sa bojim . je to normalne?
Presne tak. Cez deň operie a dá sušičky. A večer má na sebe čisté voňavé pyžamo. Preto stále to isté pyžamo.
No, neostava ti nic ine, len sa s nou rozist, ALEBO sa s nou stretni, dostan sa jej pod tie pyzamove galotky , pricuchni a potom sa rozhodni.
Ani na druhy den by som si ich nedala a nechce sa mi verit ze ozaj by ich kazdy den prala a to mam tiez susicku, tiez mam niektore veci hned ciste a suche
@ivik4 ja periem každý deň a to nemám sušičku. Do večera mi veci vyschnú.
@zuzacka16 ja myslym ze na veku nezalezi, mamina ma ucila vzdy cistote a toto je podla mna cez ciaru. ani nemam chut sa s nou stretnut aj ked je pekna
@anonym_autor tak ked nemas chut, tak sa s nou nestretni. Co ti pomoze tato diskusia, ked ty voci tomu citis odpor? Ked ti 40 zien napise, ze raz za mesiac tak ten odpor zmizne?
@anonym_autor tak ked nemas chut, tak sa s nou nestretni. Co ti pomoze tato diskusia, ked ty voci tomu citis odpor? Ked ti 40 zien napise, ze raz za mesiac tak ten odpor zmizne?
@anonym_bc83cf Mate prvdu. Uz som jej prestal odpisovat. Je to velky extrem pre mna.
@anonym_bc83cf Mate prvdu. Uz som jej prestal odpisovat. Je to velky extrem pre mna.
@anonym_autor
Dobre si spravil presne ako ta mamka naucila😘
@anonym_26c918 no ved co myslite preco my posiela asi tie fotky a videa
@anonym_autor mozno je na mizine ze nema na praci prasok nieto este na dalsie pyzamo, mas sa zamilovat a kupit jej
@anonym_5ed330 to bolo prirovnaie.
@anonym_autor ved moze mat dvoje rovnake lebo ich ma rada a su jej pohodlne. Rano hodi do pracky a vecer oblecie ciste. Ja mam jedno take oblubene pyzamo ktore periem dookola
@anonym_autor na celom príspevku ma zaujal najviac tvoj výrok- mám novú priateľku. Napísal si to na ku…ka gratulujem ti.
K pyžama toľko, že pbľubené som si kúpila v 4 kusoch. Čiže som tiež spala každú noc v tom istom. Spýtaj sa jej a posleduj, koľko ich má.
by som k sebe ani nepustila chlapa, ktoremu by vadilo moje niekolkodnove pyzamo. v ktorom nerobim nic ine iba spim 8 hodin. uz vidim, ze on si meni trenky niekolkokrat pocas dna.
@anonym_autor Hovoriť nespisovne a používať nárečové slová je rovnako odpudivé ako nemeniť si spodné prádlo. Vy dvaja ste sa teda našli!
@anonym_47db7e ja poznám aj výraz glotky🤣.keď môže dospelá žena používať výraz M-ko,tak chlap môže používať galotky 🤷🤣.inak nepoznam nikoho kto by pral kazdy deň pyžamo.vsak na prázdno práčku púšťať 🤷.a keby som aj mala štyri rovnaké pyžamá,tak by som si dala zelazat ,aby som sa nefotila v tom istom,lebo potom to tak vyzerá,že týždeň jedno nosí
@anonym_autor ja ich ráno vyperiem, a večer si ich dám znova. A to nemám ani sušičku. Najmä v lete máš suché veci za hodinku.
@anonym_autor Hovoriť nespisovne a používať nárečové slová je rovnako odpudivé ako nemeniť si spodné prádlo. Vy dvaja ste sa teda našli!
@anonym_47db7e A ty sa k nim pridaj. V slovenčine máme bielizeň a nie prádlo.
mozno vyfotila 120fotiek v jeden den :D :D
A možno po fotke a videu pyžamo vyzlečie alebo je už vyzlečené (záleží ako ďaleko ste zašli), pekne poskladá a spí nahá... 😁
Alebo má špeci pyžamo, vhodné na vyzliekanie a potom nahodí obyčajné, pohodlné
Inak veľmi dospelé len sa odmlčat, to tomfne už len rozchod cez sms 🙈
@anonym_47db7e ja poznám aj výraz glotky🤣.keď môže dospelá žena používať výraz M-ko,tak chlap môže používať galotky 🤷🤣.inak nepoznam nikoho kto by pral kazdy deň pyžamo.vsak na prázdno práčku púšťať 🤷.a keby som aj mala štyri rovnaké pyžamá,tak by som si dala zelazat ,aby som sa nefotila v tom istom,lebo potom to tak vyzerá,že týždeň jedno nosí
@anonym_64c93b tu perie trištvrte koná každé ráno pyžamo. V inej téme o setrení vody sa pralo raz za týždeň.. 😀. Inak ja keď perie v priebehu dňa, tak tiež hodím aj pyžamo oprať, ale nerobím to účelovo každé ráno.. 🙂
@anonym_64c93b tu perie trištvrte koná každé ráno pyžamo. V inej téme o setrení vody sa pralo raz za týždeň.. 😀. Inak ja keď perie v priebehu dňa, tak tiež hodím aj pyžamo oprať, ale nerobím to účelovo každé ráno.. 🙂
@anonym_e7e084 nechápem🤦🤷.ked idem prať niečo do čoho môžem to pyžamo pridať,tak by som aj ja každý deň ,ale inak nie.inak si ho mením každý alebo každý druhý deň,ale mám ich viac
@anonym_autor máš novú frajerku...hmmm.....ako dlho?
prečo sa mi táto téma zrazu nezobrazuje medzi ostatnými? Ani medzi "Zapojila som sa" nie je😨
Bože vieš, že existuje práčka a sušička, operiem a o 4 hodiny mám to isté na sebe
@anonym_autor tak ty si riadny chlap, koľko máš 12 rokov? Nič nezistíš všetko si domyslíš, dobre tak dievčaťu len ju nechaj nech si nájde normálneho
Prirovnanie z mojho zivota- pri zariadovani bytu som si kupila k umyvadlu do wecka rovnake uteraky. Skratka niekolko kusov rovnakych farieb. Menim velmi casto, no druhí to mozu vidiet ako ze je to stale ten isty 🤷♀️ postelne pradlo mam pre kazdeho clena domacnosti len jedno (potom mam este jedno pre pripad nejakej nehody- nieco sa rozleje, dieta sa pocika,…). Ano jedno- rano operiem, hodim do susicky, poobede navleciem späť. Napadlo ti vobec, ze tvoja frajerka ma mozno susicku? Alebo rovnake kusy? Ci takto “hlbsie” nie si schopny premyslat?
@anonym_autor tak ty si riadny chlap, koľko máš 12 rokov? Nič nezistíš všetko si domyslíš, dobre tak dievčaťu len ju nechaj nech si nájde normálneho
@anonym_34e414 mam dva krat tolko rokov a na jednom videu bolo vidiet flak ktory tam bol aj o dva dni.
@anonym_autor Ja Ti neviem. Prat pyzamo kazde rano ? Tak ja som asi poriadna humusacka podla toho co tu citam. Si neviem predstavit, ze pri rannom zhone, kedy nahanam 3 skolopovinne deti z postelí, rychlo umyt, obliect, najest, odviezt do skoly a seba do prace...ze popritom zhone mam z kazdeho clena vratane seba zvliect pyzamo, dat ho oprat a este aj hodit do susicky ? To ako naco ? Pokial v nom fakt len lahneme do postele a spime. Nechapem tu zbytocnu prehnanu neekologicku "hygienu". P.s. pyzamo menime po tyzdni bezneho prevadzkoveho rezimu.
@anonym_34e414 mam dva krat tolko rokov a na jednom videu bolo vidiet flak ktory tam bol aj o dva dni.
@anonym_autor a akože ako často si ma podľa teba meniť pyžamo ? Sa večer osprchuje človek dá pyžamo a ide spať úplne pohoda raz dvakrát za týždeň vymeniť Max.
@anonym_autor a akože ako často si ma podľa teba meniť pyžamo ? Sa večer osprchuje človek dá pyžamo a ide spať úplne pohoda raz dvakrát za týždeň vymeniť Max.
@anonym_34e414 ja pyzamo nenosim, ale kazdy vecer po sprche si menim boxerky, ktore ostanu do ranneho sprchovania, kedy si dam ine. Keby aspon gatky pod tym nosila a tie si menila..
@anonym_autor Tak neviem co vsetko vy dvaja stvarate tak to je vo vasom pripade ine. Milion tekutin okolo toho tak to je samozrejme nechutne nechat si to iste na sebe. Ale pri beznom fakt spaní, ked sa kazdy vecer osprchuje a ked sa nikto extra nepoti nevidim dovod kazdy den mat ciste pyzamo. Za mna blud zbytocny. Mozno ked mas na starosti len seba a riesis len seba a nudis sa, tak budis, v ramci rodiny s detmi pre mna fakt zbytocne prehnane.

Čo, ak pyžamko,v ktorom sa fotí pre teba, má len pre teba a po fotení si oblečie pohodlné bavlnené elastaky,v ktorých sa jej lepšie spí ?