Ako dlho ste sa dostávali z manželovej nevery?

kapusta90
7. feb 2021

Zienky kolko Vam trvalo dostat sa z toho,ze vas muz podvadzal.
Co ste preto robili,aby ste na to tolko nemysleli.
Stale na to myslim kazdy den,sniva sa mi o tom. Som.len nervozna a este aj tato situacia.
Najhorsie je,aky on je stastny s aktualnou a ja troska s detmi.

sissy27
7. feb 2021

@kapusta90 a prečo chceš tú situáciu prijať a akceptovať ? Veď keď je šťastný s inou nech ide. Nech mu jeho šťastie varí, perie, aspoň každý druhý víkend im dať deti od piatku do pondelka, polovicu prázdnin, výživné na tvoj účet k tomu... a ty budeš mať čas na seba, svoje záujmy a aj priestor na nový vzťah a nové šťastie.
Každý by bol šťastný, keby mal na jednej strane full service okolo povinností aby sa mohol zabávať. Ale o tom manželstvo nie je...to sú platené služby a taká upratovačka, kuchárka, hospodárka a babysitterka nie sú vôbec lacné.

sima338
7. feb 2021

Vieš čo ti poviem? Niekedy je lepšie dozvedieť sa pravdu ( aj keď strašne bolí, čo nevera rozhodne bolí ) ako dlho žiť v podozreniach, vo vzťahu, kde to toľko nefunguje, kde cítiš, že už to nie je ono, že láska sa vytratila a vy ako pár spolu len prežívate, ale reálne nefungujete. Ja som takto žila pomerne dlhý čas s bývalým, nebol mi neverný, naháňal biznis od rána do večera, ale prestal ma milovať, prestalo nám to fungovať, zrazu sme nežili ako pár ale ako spolubývajúci. Keby sa vtedy dozviem, že mi je neverný, rovno to ukončíme, ja sa potrápim, poplačem si, som nejaký čas smutná, ale potom si uvedomím, že život musí ísť ďalej a že kde sa niečo končí, iné začína. Ja som sa trápila dlho v neistote a prázdnych pocitoch zo vzťahu, ty aspoň poznáš pravdju a vieš, že to medzi vami definitívne skončilo. Poradila by som ti, sústreď sa na seba, na svoje deti, venuj sa niečomu, čo máš rada alebo si nájdi nejaké nové hobby, čítaj, nájdi si možno nové kamarátky ( viem, že to je teraz v covid dobe ťažké ), dopraj si čas sama na seba a daj priestor i smútku, nie je hanba poplakať si, vykričať sa a potom tomu dať zbohom. A čas je najlepší liek, je to hrozné klišé, ale je to tak. Daj si čas, bolesť pominie a ty si nájdeš niekoho iného, nového a budeš opäť šťastná. V živote sa to strieda, raz si hore, raz dole, ale nič netrvá večne, ver mi. Drž sa kočka, veľa síl a zdravia v tejto neľahkej situácii.

thewitch
7. feb 2021

S tým sa u mňa vyrovnať nedá, ledva sa mi zacelilo srdce po prvej nevere s ex strany a už lapil ďalšiu... Len veľa sily prajem.... Na to liek niet, možno len ďalší muž a tento krát lepší

kapusta90
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
midori123
7. feb 2021

@kapusta90 ty si sem uz tusim raz pisala, ze? Nieco ohladom ryb, ze si uz nemala silu a cas tam s nim chodit a pod. Alebo sa mylim?

kapusta90
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
7. feb 2021

@kapusta90 aha, takže už ste od seba, ja som to pochopila tak, že len si prišla na jeho neveru ale ešte fungujete spolu. Tu nepomôže iné ako čas. A nepozerať naňho ako na niekoho, kto sa má lepšie len preto, že má novú šušku. Veď skončil zas u rodičov v detskej izbe, a keď s novou šuškou bude zas riešiť prebdené noci, špinavé plienky, zuby, financie a rovnaké starosti ako s tebou, tak zas nebude spokojný 😃
Nepozeraj naňho, pozeraj na seba. Tvoje šťastie neleží v rukách tvojho ex, ani v iných, ale v tvojich. Ty sa musíš postarať o to, aby si bola šťastná. Ako, to už je individuálne. Ja som napríklad robila veci, ktoré som kvôli ex nemohla robiť alebo ich odkladala.

tosomja
7. feb 2021

@kapusta90 nechaj ich, nech si ziju ako vedia, ako si urobia, tak budu mat.
Od teba odisiel k inej, mal na to nejaky dovod. Viem, ze to boli, viem, ze boli aj to, ked vidis, pocujes, ako su stastni. Nech su, aspon sa tam budu mat dobre aj tvoje deti, ak k nim budu chodit.
Nech maju deti vysporiadanu mamku, bez nervov, a otca, ktory ma o nich zaujem.
Preboli, pride pravy partner.

alvaluka
7. feb 2021

@kapusta90 on ti akoze vycital, ze si vasim detom nastavovala rezim a to bolo zle? A ka som rok a nieco zila v tom, ze dieta potrebuje rezim, ze preve taka rutina aj pred spankom dava dietatu istotu.
V mojich ociach on nic nedokazal, podvadzal zenu, moze podvadzat aj tuto jeho velku lasku teraz, nie je ju schopny zabezpecit, vratil sa s tehotnou milenkou k rodicom, kde sa o vsetko asi stara jeho mami, nie je schopny zabezpecit, aby jeho vlastne deti, mali kde prespat, aby s nimi mohol travit cas, to podla mna normalny chlap a normalny otec nedopusti.

zun
7. feb 2021

Je dosť možné že dieťa im bude skákať po hlave čoskoro. Spať o 10 nebude mať kľud. Bude spomínať na časy s tebou. Tu už budeš vyrovnaná niekde inde...

deti95060810
7. feb 2021

nikde netrvá šťastie naveky....Neboj sa, ešte si on na teba spomenie...
Len im pekne popraj všetko dobré - aspoň v mysli, a ži si svoj život... Určite si časom zvykneš. Všetko zlé je na niečo dobré...😉

alvaluka
7. feb 2021

@tosomja ja s tvojim prispevkom suhlasim ale som sa zamyslela a kazdy ma svoje dovody. On mal svoj dovod odist od autorky a autorka mala asi svoj/e dovody byt obcas nasrata, podrazdena a pindajuca. Nevravim, ze je to spravne, aj ja byvam niekedy taka, ale spustacom byva, ze mam toho vela, mala ma zly den a od rana do vecera krici, nie je to spravne, ale vina byva na oboch stranach. Ja si myslim, ze ako dospely mohol povedat zene, ze sa zamiloval, ze mu vadi ako sa sprava, mohli skusit vyriesit problemy, ak uz ju nemiloval, tiez jej to mohol povedat a nie vhupnut do postele.
Neviem v akej boli situacii, aky mali vztah, mozno on by povedal nieco ine, ale tak veci treba komunikovat.
Ona sa teraz zoriera, lebo musi rozchod spracovavat a on ho mal spracovany uz davno si myslim.

78787878
8. feb 2021

@kapusta90 Podobne tazko som to obdobie prezivala aj ja. Keby som bola tusila, ako mi bude v zivote skvele a ta pohoda, ked sa s tym zrovnam... nestracala by som dumkami na neveru a toho chlapa vobec ziadny cas 🙂 Ano, tiez bol spociatku vysmiaty a happy a ja s dietatom chodiaca depresia. Ale neboj, ani nadsenie tychto chlapov v ich novych vztahoch a rodinach netrva vecne. Moze sa kludne stat, ze ked Ty sa konecne dostanes do pohody, on zacne byt z jeho situacie na prasky... hlavne musis verit, ze Tvoje pocity raz skoncia a bude dobre. Lebo tak to funguje, ked to sama chces. Drzim palce, len vydrzat 🙂

alzbettaa
9. feb 2021

Nikdy by som sa s toho nedostala!!

marca12
9. feb 2021

Aj jeho nadsenie casom pominie. Svokra im bude prekazat,mlada bude nervozna,bude ho tlacit do byvania do toho babatko. Neboj coskoro mu spadnu ruzove okuliare,zatial mu dopraj stastie. Boli to,ale dostanes sa z toho. Musis to prijat. Casom uvidis,ze sa ti len dobre stalo.

kassandra25
17. feb 2021

@kapusta90 ved ked sa ti to lubi ako chrni s druhou, tak nech sa ti o tom sniva teda aj nadalej a zmieruj sa s tym. A mysli aj na tuto situaciu teda, ako tvoj zachranny bod pri nevere, ze je korona, ked uz si nic ine nevymyslela.

danicastiavnica
3. aug 2022

@kapusta90 ahoj...chcela by som sa spytat ako si na tom teraz?...prebolelo zo trochu s odstupom casu?...prežívam nieco podobne ,som z manžela neskutocne sklamaná a je mi luto ze pokazil zivot detom aj nam....mali sme pekny vzťah (myslela som si ) aj ked problemy samozrejme boli ,ale nic neriešiteľné ...kazdy vecer revom do vankusa ako to mohol spravit a vsetko co sme budovali zahodiť za hlavu...neviem ci to niekedy preboli...