icon

Ako nájsť v manželstve stratenú chuť na sex?

17. máj 2021

Pisem anonymne,lebo nuz,nie je sa cim z mojej strany chvalit.Zacnem tym ze mam dobreho,pritazliveho a robotneho muza.Stara sa o seba,je to pritazlivy chlap,v praci maka,staviame dom,jednoducho naozaj sa stara aby sme sa mali dobre.Doma ked ma cas navari,pomoze s mensimi pracami aj v domacnosti.Hoci sa kde tu pohadame ako normalni manzelia naozaj sa nemam na co stazovat,prave naopak.Moj problem je,ze medzi nami po 15 spolocnych rokoch z mojej strany opadla chut na sex.Moj muz prave naopak.Aj po tych rokoch ho velmi pritahujem a dava mi to po sexualnej stranke neustale najavo.Dotykmi,slovami,neustalou chutou na sex.Ked ma vela sexu ani v domacnosti co sa pomoci tyka prenho nic nie je nemozne takpovediac.No a mna sex prestal bavit.Za prve fakt nepotrebujem sex denne ako on a za druhe proste vzrusenie a vasen davno opadli.Unho nie.On stale argumentuje ze ma doma krasnu zenu,tak si to nebude hadam robit rukou a mala by som byt stastna ze ho stale tak pritahujem.Ale ved dobre,som...lenze som mama na RD,nonstop lietam medzi detmi a domacnostou,som unavena,nemam chut na sex nonstop a on nema v plane znizit frekvencou.Teda mozno by to pre niekoho nebolo pricasto,ale pre mna je kedze uz nemam chut na sex.Tak ak niektora z vas presla takouto fazou v dlhorocnom vztahu prosim poradte ako znovu najst chut na manzela?Ako znovu rozvirit vasen?Sexy oblecenia mam dost,kedykolvek ma posle nieco pekne si kupit,ale mne sa to uz nechce ani obliekat.Rada by som keby to bolo medzi nami ako pred rokmi.

Strana
z2
paulinka17
18. máj 2021

Myslim ze ta kniha sa volala Miluj len raz - Johanna Lindseyova. Ta autorka ma viac takych knih

sono2
18. máj 2021

Sexovať. Proste sa naladiť
Ani ja nemám extra chuť plus mi nikto nepomáha, toto ticho každej závidím
Máme to rovnako, vyše 15 rokov dve malé deti
Proste sa prinútiť, uvoľniť sa. Chuť príde koľkokrát veľmi rýchlo tak dvakrát do týždňa by si to mohla zvládnuť

tenerifka
18. máj 2021

@sono2 2 x do tyzdña to ona zvladne, len ten jej muz chce kazdy deñ, ide o to vyriesit ten nepomer

autor
18. máj 2021

@sono2 Ale ja to presne takto robim.Ja odmietnem len ked je to uz naozaj prilis casto,my sexujeme,nie som nejaka frigidka.Len ide o to,ze by som rada nasla ten strateny chtic voci manzelovi.Aby sme sa v tej chuti zosuladili.

autor
18. máj 2021

@matkahelka mam teliesko,to nejde len tak supho von,lenze uz som vuskusala.viacere antiky a u nas neprichadza do uvahu ostat bez spolahlivej antikoncepcie.Ja tu chut mavam,len nie tak casto ako manzel.A uz som neraz znechutrna tou jeho neustalou chutou.Proste by som.chvela aby ma zacal pritahovat fyzicky ako kedysi.

autor
18. máj 2021

@karolinakr Toto mi pride uplne najschodnejsie riesenie.

autor
18. máj 2021

@tenerifka Ano dohodnut sa na frekvencii vidim ako najlepsie riesenie.Skusim sa s nim o tom takto porozpravat.

janickacrazy
18. máj 2021

daj vedieť ako to dopadlo 😉, ešte by mohol on ísť na vazektomiu a nemusela by si ty mať antiku, aj to je možnosť

maggie1978
18. máj 2021

Prípnem sa, lebo mam to veľmi podobné doma. Úplne ako si to opísala, len my sme spolu už 19 rokov. A tiež chcem s tým niečo robiť, lebo ma to aj mrzí, manžela mám super, len tá chuť sa kdesi podela. Máme 3 deti a najmenší bude mať 3 rôčky. On vždy mal oveľa väčší apetít ako ja. Ako na jeho level sa ja nikdy nedostanem, ale teda snažím sa aspoň 2-3x do týždňa. Prečítam si v tejto diskusii rady od ostatných żienok, možno budú zaujímavé.

sono2
18. máj 2021

@tenerifka jaj tak. No tak potom neviem

essenceee
23. máj 2021

skus nejake afrodiziaka. Malo by to pomoct

leuska15leuska15
23. máj 2021

@tenerifka tvoj názor sa mi naozaj ale naozaj nepáči. To akože keď príde problém (totálne nevážny problém) tak treba zahodiť to, čo sa 15 rokov budovalo?
Autorka má podľa svojich slov manžela skutočne rada, kebyže nie tak ju toto vôbec netrápi co sa pýta,...

tenerifka
23. máj 2021

@leuska15leuska15 ved si precitaj vsetko, co som napisala, pouzila som ironiu a praveze vobec jej neradim, aby zahodila 15 rokov, prave naopak, pisem, ze stoji za to urbit kompromis z obidvoch stran

foterlotor
17. jan 2022

Tak toto mam tiez doma - vy zeny ste take a potom sa cudujete, ze si muzi hladaju milenky. Nevyhovaraj sa na unavu - muzi nie su unaveni? My muzi nerobime v domacnosti??? Co s tym ma sex? Ked si vyberame partnera na zivot, ocakavam, ze ho budem milovat a bude ma pritahovat, nerozumiem ako moze niekto stratit zaujem o sex. Netvrdim, ze to musite robit denne, ale ze uplne nemat zaujem? Nepochopim nikdy. Je to sex - prijemna vec.

Strana
z2