icon

Ako nájsť ženu do trojky?

17. sep 2025

S priateľom by sme chceli spoznať zenu, ktora by s nami isla do trojky... nemame ziadnu skusenost ale chceli by sme 😊 mate nejaky tip?

Strana
z2
anonym_ccc443
17. sep 2025

@anonym_autor Demi Moore vo svojich " "memoaroch" uvádza, že začiatok konca ich vzťahu a manželstva bolo, keď mu zo samej lásky k nemu ( Ashtonovi Kutcherovi) vyhovela a šla do trojky. Všetci vieme ako skoncilo. Uviedla, že toto by už v živote nedovolila v žiadnom vzťahu. 😐 Múdri sa učia z chýb iných, hlúpi sa učia na svojich vlastných. Tak len hľadaj, hľadaj...🤦

anonym_9662a0
17. sep 2025

@anonym_autor a ked sa ti ta tretia zalubi do chlapa? Ked uz, zaplat profesionalke.

anonym_452d26
17. sep 2025

My sme si zaplatili profesionálku 🤷‍♀️ a neľutujem, bolo to super vzrušujúce. A stal sa opak ako tu uvádzate, partner to už potom nechcel a ja som chcela. Tak som si našla kamarátku a s ňou si užívala, partner o tom vedel, občas si nás pozrel ale nepridal sa. Ale sekla som s tým aj ja tesne pred svadbou. Radi na to spomíname.

yasina
17. sep 2025

Amaterky... A amateri pokec badoo tinder vela vela 3way zoznamkka pure a ine

petracandle
18. sep 2025
@anonym_452d26

My sme si zaplatili profesionálku 🤷‍♀️ a neľutujem, bolo to super vzrušujúce. A stal sa opak ako tu uvádzate, partner to už potom nechcel a ja som chcela. Tak som si našla kamarátku a s ňou si užívala, partner o tom vedel, občas si nás pozrel ale nepridal sa. Ale sekla som s tým aj ja tesne pred svadbou. Radi na to spomíname.

@anonym_452d26 a toto ti príde akože normálne? 😃 veď to je regulérne podvadzanie 😃 jediný rozdiel, že to bola žena a nie chlap. Čiže si to ospravedlňuješ ako experimentovanie hoci je to podvádzanie. Skús takto "experimentovať" napr s kolegom 😉😃

Nestarám sa do vás, robte si s partnerom čo chcete, len som toto musela poznamenať lebo ma to vážne rozosmial ten paradox

anonym_452d26
18. sep 2025
@petracandle

@anonym_452d26 a toto ti príde akože normálne? 😃 veď to je regulérne podvadzanie 😃 jediný rozdiel, že to bola žena a nie chlap. Čiže si to ospravedlňuješ ako experimentovanie hoci je to podvádzanie. Skús takto "experimentovať" napr s kolegom 😉😃

Nestarám sa do vás, robte si s partnerom čo chcete, len som toto musela poznamenať lebo ma to vážne rozosmial ten paradox

@petracandle môj partner o tom vedel, takže to nebral ako podvádzanie. Tak isto, ak by on mal potrebu skúsiť vtáka, nech skúsi, pozrela by som si to tiež 😄

anonym_2f6642
18. sep 2025
@anonym_452d26

@petracandle môj partner o tom vedel, takže to nebral ako podvádzanie. Tak isto, ak by on mal potrebu skúsiť vtáka, nech skúsi, pozrela by som si to tiež 😄

@anonym_452d26 fuj ste nechutní

autor
18. sep 2025
@anonym_2f6642

@anonym_2f6642 akoze toto nemam rada. Pre teba je to nepredstavitelne, pre niekoho vzrusujuce a co.

Vdaka za rady a celkom dobra diskusia sa tu rozputala

anonym_fd4382
18. sep 2025

ja by som tu zakazala taketo uchylne temy a hned ich aj mazala .Chodte si o tom kecat niekde do sexzoznamiek.Ja neviem ale ved to tu mozu citat aj mensie decka ved je to verejne no proste vseobecne podla mna taketo nechutarne sem na toto forum nepatria.Alebo si zalozte nejaku sukromnu skupinu a tam si o takychto praktikach debatujte

anonym_5b55d3
19. sep 2025

@anonym_autor ja by som isla, lebo tiez hladam par ale neviem odkial ste a ako sa spojime ked je kazdy z nas anonym 😀

anonym_5b55d3
19. sep 2025
@anonym_fd4382

ja by som tu zakazala taketo uchylne temy a hned ich aj mazala .Chodte si o tom kecat niekde do sexzoznamiek.Ja neviem ale ved to tu mozu citat aj mensie decka ved je to verejne no proste vseobecne podla mna taketo nechutarne sem na toto forum nepatria.Alebo si zalozte nejaku sukromnu skupinu a tam si o takychto praktikach debatujte

@anonym_fd4382 na mamickovskych forach nemaju co robit deti, cize asi tak

anonym_2f6642
19. sep 2025
@anonym_5b55d3

@anonym_fd4382 na mamickovskych forach nemaju co robit deti, cize asi tak

@anonym_fd4382 súhlasím, treba to nahlasovať

@anonym_5b55d3 nechutáčka choď si vypisovať a hľadať sex na platformu ty ku...

anonym_5b55d3
19. sep 2025
@anonym_2f6642

@anonym_fd4382 súhlasím, treba to nahlasovať

@anonym_5b55d3 nechutáčka choď si vypisovať a hľadať sex na platformu ty ku...

@anonym_2f6642 tak naco komentujes ked sa ta to netyka? A nechapem preco mi nadavas

vieronika14
19. sep 2025

@anonym_autor pokec,amateri, ale samu zenu najdes tazko

anonym_5b3c46
19. sep 2025

@anonym_autor Prasačiny by ste mali riešiť inde, nie tu. Myslím si, že človek s normálnymi hodnotami a zdravou morálkou by na trojku a iné podobné zverstvá nepristúpil.

anonym_d5e7b7
22. sep 2025

@anonym_autor prosím Ťa nepočúvaj tu odsudzovacie pripomienky. My sme chodili aj na swingers (bez výmeny), babu do trojky sme našli raz na Pokeci, a raz na amateroch pár, ale s tým že len z+z. Nech si každý robí podľa svojich predstáv, ak to vyhovuje všetkým, je to OK! Ale je pravda že nie je ľahké takú nájsť

torysheer
22. sep 2025
@anonym_452d26

@anonym_452d26 si moja krvná skupina tuším 😉

zuzanita1609
22. sep 2025

Zabudla som vypnúť túto diskusiu 🤭
Úprimne ja by som vyškriabala oči a lietali by vlasy,akokoľvek by som bola "mimo" 😏. Moj chlap,moje pravidlá a na buchty zatiaľ nemám chuť. To nemá nič spoločné so vzťahom!

anonym_2c0e14
22. sep 2025

@anonym_autor a nechceš ísť do trojky ty k nám? Ja by som niečo také chcela tiež skúsiť. Teda inú ženu - dopriať sebe a manželovi. 🙂

autor
22. sep 2025
@anonym_2c0e14

@anonym_autor a nechceš ísť do trojky ty k nám? Ja by som niečo také chcela tiež skúsiť. Teda inú ženu - dopriať sebe a manželovi. 🙂

@anonym_2c0e14 vazne? 😁 a odkial ste?

drozdka
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_2c0e14 vazne? 😁 a odkial ste?

@anonym_autor Dolný Kubín, ty si odkiaľ?

autor
23. sep 2025

Galanta 🙂 trosku daleko

autor
23. sep 2025
@anonym_5b55d3

@anonym_autor ja by som isla, lebo tiez hladam par ale neviem odkial ste a ako sa spojime ked je kazdy z nas anonym 😀

@anonym_5b55d3 tak sa mozeme spojit inde 🙂

torysheer
24. sep 2025
@anonym_2c0e14

@anonym_2c0e14 ja som tak chodila keď som chvíľu bola nezadana

anonym_d5e7b7
24. sep 2025
@anonym_2f6642

@anonym_2f6642 nesud! Kto súdi bude raz súdený. Ak to všetkým vyhovuje, nech si to užívajú po svojom

autor
24. sep 2025
@anonym_d5e7b7

@anonym_2f6642 nesud! Kto súdi bude raz súdený. Ak to všetkým vyhovuje, nech si to užívajú po svojom

@anonym_d5e7b7 presne tak.. dakujem

autor
24. sep 2025
@torysheer

@anonym_2c0e14 ja som tak chodila keď som chvíľu bola nezadana

@torysheer aj ja by som isla hned 🙂

anonym_9aadc8
9. nov 2025
@anonym_autor

Kde som pisala ze nechcem 😂 je to priatel a mame obaja dost skúsenosti, ked mu zachuti viac nova tak to bude realita...co uz 😂 mame obaja svoj vek uz tak hadam .... vieme co robime.
Dik za typ na amaterov...pozriem.

Neviem co ma sex spolocne s varenim a upratovanim preboha 🥲

@anonym_autor ked napises mame dost skusenosti a nepoznas stranku amateri tak na 90% dalsi vymysleny prispevok. Kto skusenosti ma nepise na MK. Par minut a cez google sa vsetko dozvies. Mna zavolal kamarat aby sme to dali s jeho zenou. Prvy krat som s nou bol.sam s jeho vedomim na hoteli a potom vsetci traja. Viac sa to uz neopakovalo.

Strana
z2