Ako nájsť ženu do trojky?
S priateľom by sme chceli spoznať zenu, ktora by s nami isla do trojky... nemame ziadnu skusenost ale chceli by sme 😊 mate nejaky tip?
@anonym_autor a ked sa ti ta tretia zalubi do chlapa? Ked uz, zaplat profesionalke.
My sme si zaplatili profesionálku 🤷♀️ a neľutujem, bolo to super vzrušujúce. A stal sa opak ako tu uvádzate, partner to už potom nechcel a ja som chcela. Tak som si našla kamarátku a s ňou si užívala, partner o tom vedel, občas si nás pozrel ale nepridal sa. Ale sekla som s tým aj ja tesne pred svadbou. Radi na to spomíname.
Amaterky... A amateri pokec badoo tinder vela vela 3way zoznamkka pure a ine
My sme si zaplatili profesionálku 🤷♀️ a neľutujem, bolo to super vzrušujúce. A stal sa opak ako tu uvádzate, partner to už potom nechcel a ja som chcela. Tak som si našla kamarátku a s ňou si užívala, partner o tom vedel, občas si nás pozrel ale nepridal sa. Ale sekla som s tým aj ja tesne pred svadbou. Radi na to spomíname.
@anonym_452d26 a toto ti príde akože normálne? 😃 veď to je regulérne podvadzanie 😃 jediný rozdiel, že to bola žena a nie chlap. Čiže si to ospravedlňuješ ako experimentovanie hoci je to podvádzanie. Skús takto "experimentovať" napr s kolegom 😉😃
Nestarám sa do vás, robte si s partnerom čo chcete, len som toto musela poznamenať lebo ma to vážne rozosmial ten paradox
@anonym_452d26 a toto ti príde akože normálne? 😃 veď to je regulérne podvadzanie 😃 jediný rozdiel, že to bola žena a nie chlap. Čiže si to ospravedlňuješ ako experimentovanie hoci je to podvádzanie. Skús takto "experimentovať" napr s kolegom 😉😃
Nestarám sa do vás, robte si s partnerom čo chcete, len som toto musela poznamenať lebo ma to vážne rozosmial ten paradox
@petracandle môj partner o tom vedel, takže to nebral ako podvádzanie. Tak isto, ak by on mal potrebu skúsiť vtáka, nech skúsi, pozrela by som si to tiež 😄
@petracandle môj partner o tom vedel, takže to nebral ako podvádzanie. Tak isto, ak by on mal potrebu skúsiť vtáka, nech skúsi, pozrela by som si to tiež 😄
@anonym_452d26 fuj ste nechutní
@anonym_2f6642 akoze toto nemam rada. Pre teba je to nepredstavitelne, pre niekoho vzrusujuce a co.
Vdaka za rady a celkom dobra diskusia sa tu rozputala
ja by som tu zakazala taketo uchylne temy a hned ich aj mazala .Chodte si o tom kecat niekde do sexzoznamiek.Ja neviem ale ved to tu mozu citat aj mensie decka ved je to verejne no proste vseobecne podla mna taketo nechutarne sem na toto forum nepatria.Alebo si zalozte nejaku sukromnu skupinu a tam si o takychto praktikach debatujte
@anonym_autor ja by som isla, lebo tiez hladam par ale neviem odkial ste a ako sa spojime ked je kazdy z nas anonym 😀
ja by som tu zakazala taketo uchylne temy a hned ich aj mazala .Chodte si o tom kecat niekde do sexzoznamiek.Ja neviem ale ved to tu mozu citat aj mensie decka ved je to verejne no proste vseobecne podla mna taketo nechutarne sem na toto forum nepatria.Alebo si zalozte nejaku sukromnu skupinu a tam si o takychto praktikach debatujte
@anonym_fd4382 na mamickovskych forach nemaju co robit deti, cize asi tak
@anonym_fd4382 na mamickovskych forach nemaju co robit deti, cize asi tak
@anonym_fd4382 súhlasím, treba to nahlasovať
@anonym_5b55d3 nechutáčka choď si vypisovať a hľadať sex na platformu ty ku...
@anonym_fd4382 súhlasím, treba to nahlasovať
@anonym_5b55d3 nechutáčka choď si vypisovať a hľadať sex na platformu ty ku...
@anonym_2f6642 tak naco komentujes ked sa ta to netyka? A nechapem preco mi nadavas
@anonym_autor pokec,amateri, ale samu zenu najdes tazko
@anonym_autor Prasačiny by ste mali riešiť inde, nie tu. Myslím si, že človek s normálnymi hodnotami a zdravou morálkou by na trojku a iné podobné zverstvá nepristúpil.
@anonym_autor prosím Ťa nepočúvaj tu odsudzovacie pripomienky. My sme chodili aj na swingers (bez výmeny), babu do trojky sme našli raz na Pokeci, a raz na amateroch pár, ale s tým že len z+z. Nech si každý robí podľa svojich predstáv, ak to vyhovuje všetkým, je to OK! Ale je pravda že nie je ľahké takú nájsť
@anonym_452d26 si moja krvná skupina tuším 😉
Zabudla som vypnúť túto diskusiu 🤭
Úprimne ja by som vyškriabala oči a lietali by vlasy,akokoľvek by som bola "mimo" 😏. Moj chlap,moje pravidlá a na buchty zatiaľ nemám chuť. To nemá nič spoločné so vzťahom!
@anonym_autor a nechceš ísť do trojky ty k nám? Ja by som niečo také chcela tiež skúsiť. Teda inú ženu - dopriať sebe a manželovi. 🙂
@anonym_autor a nechceš ísť do trojky ty k nám? Ja by som niečo také chcela tiež skúsiť. Teda inú ženu - dopriať sebe a manželovi. 🙂
@anonym_2c0e14 vazne? 😁 a odkial ste?
@anonym_2c0e14 vazne? 😁 a odkial ste?
@anonym_autor Dolný Kubín, ty si odkiaľ?
Galanta 🙂 trosku daleko
@anonym_autor ja by som isla, lebo tiez hladam par ale neviem odkial ste a ako sa spojime ked je kazdy z nas anonym 😀
@anonym_5b55d3 tak sa mozeme spojit inde 🙂
@anonym_2c0e14 ja som tak chodila keď som chvíľu bola nezadana
@anonym_2f6642 nesud! Kto súdi bude raz súdený. Ak to všetkým vyhovuje, nech si to užívajú po svojom
@anonym_2f6642 nesud! Kto súdi bude raz súdený. Ak to všetkým vyhovuje, nech si to užívajú po svojom
@anonym_d5e7b7 presne tak.. dakujem
@anonym_2c0e14 ja som tak chodila keď som chvíľu bola nezadana
@torysheer aj ja by som isla hned 🙂
Kde som pisala ze nechcem 😂 je to priatel a mame obaja dost skúsenosti, ked mu zachuti viac nova tak to bude realita...co uz 😂 mame obaja svoj vek uz tak hadam .... vieme co robime.
Dik za typ na amaterov...pozriem.
Neviem co ma sex spolocne s varenim a upratovanim preboha 🥲
@anonym_autor ked napises mame dost skusenosti a nepoznas stranku amateri tak na 90% dalsi vymysleny prispevok. Kto skusenosti ma nepise na MK. Par minut a cez google sa vsetko dozvies. Mna zavolal kamarat aby sme to dali s jeho zenou. Prvy krat som s nou bol.sam s jeho vedomim na hoteli a potom vsetci traja. Viac sa to uz neopakovalo.

@anonym_autor Demi Moore vo svojich " "memoaroch" uvádza, že začiatok konca ich vzťahu a manželstva bolo, keď mu zo samej lásky k nemu ( Ashtonovi Kutcherovi) vyhovela a šla do trojky. Všetci vieme ako skoncilo. Uviedla, že toto by už v živote nedovolila v žiadnom vzťahu. 😐 Múdri sa učia z chýb iných, hlúpi sa učia na svojich vlastných. Tak len hľadaj, hľadaj...🤦