Ako napraviť situáciu s mužom, s ktorým sme sa stretávali?
Poraďte mi ako napraviť situáciu s mužom s ktorým sme sa stretávali
Prečo to robiť jednoducho ak sa dá zložito.
môžeš mu napísať a navrhnúť deň a čas stretnutia... ďálej bude na rade on...
Teraz to chceš napraviť a za dva týždne ho zase odignoruješ ... si najprv zrovnaj v hlave, čo vlastne chceš ... a jemu by som sa divila, keby šiel s Tebou do vzťahu.
Uprimne? Ja na jeho mieste by som nesla so vztahu s clovekom, ktory ma evidentne psychicke problemy. Nemyslim si, ze ma zaujem, na zaklade toho, co pises...
Mne tá jeho odpoveď vyznieva akože ťa (pochopiteľne a odôvodnene) berie s veľkou nadsádzkou, že to tvoje pozvanie vníma ako keď sa náhodne stretneš s kamoškou po 5 rokoch a poviete si, že musíte ísť na kávu, ale nikdy na ňu nejdete ... ak si si istá, že mu zase nespravíš to isté, navrhni konkrétne stretnutie a nehovor len, že "by si bola rada, keby ste sa videli" ... to sú len nič neznamenajúce slová... konaj ...
Ja sa smejem: lebo kamoške stále jeden písal: môžme niekedy....to slovo niekedy znamená nikdy
@marcellka32 presne...mne to robil jeden kamarát. Už roky sme sa nevideli :D a už aj kontakt prestal, mne to bolo trápne aj zaňho, tak som to nechala vyprchať radšej sama
@sima338 tiež bol z Ba 🙂
@marcellka32 Aj tento. A vieš čo mi bolo smiešne? Že on vedel, že ja od neho nič nechcem v žiadnej rovine, mala som ho rada len ako kamoša, každý sme žili svoje vzťahy, nič od seba nechceli ani podobne, ale asi som ja preňho kamoška nebola, keď to tak bral..ja som už z toho niekedy bola unavená