icon

Ako odhaliť partnerovu neveru?

27. jan 2025

S priateľom sme spolu necelé dva roky. Nežijeme spolu, ale veľmi často sme spolu. Od začiatku mám divný pocit, že mi niečo tají. Vždy mal niekedy zvláštny program prečo sme nemohli byť spolu. Ak som sa mu snažila ten program vyhovoriť, tak bol niekedy až agresívny. Raz som mu povedala, že neverím že ide tam kde povedal. Tak ostal pri mne, aby mi dokázal, že si namýšlam. Zrušil program len cez správy a neviem komu vlastne písal. Posledný mesiac je to častejsie a častejšie. Niekedy aj pár dní dopredu vie, že asi bude unavený a nepríde. Keď mi to hovorí, vždy mám pocit, že niečo tají a program nemá taký ako mi povie. Keď sme raz k nemu prišli nečakane, tak sa zdalo, že niekto u neho predtým bol. Snažil sa mi to vyhovoriť. Akonáhle idem po niečo, tak si pozerá niečo v mobile. Vraj z nudy. Zobrazovanie aktivity má vypnuté. Niekedy mu nedoručuje moje správy. Záhadne vtedy, keď dlhšie nepríde. Mám pocit, že si ma vtedy blokne, aby som ho nerušila pri aktivitách, ktoré má.

Strana
z2
domkakvet
28. jan 2025

Tak chod na ten program s nim. Aj ked si myslim, ze je zbytocne v tomto pripade dalej nieco riesit.

romiada
28. jan 2025

Podľa mňa je dosť blbé keď sa žena kvôli chlapovi mení na policajného stopovacieho psa. Buď s tym prestaň ,lebo ho uhaňaš,loviš,sleduješ a nechaj ho nech sa sam "prejaví" čo je za tým (to aj tak praskne ak Ťa podvadza) Alebo to utni hneď bez ohľadu na možnu neveru uz len kvoli čudnemu a agresivnemu chovaniu.

kadika123
28. jan 2025

Mozno sa mylim,ale toto vyzera,ze ma paralelne 2 vztahy,ty si oficialna a druha nie.A mozno ta druha ani nevie,ze ty existujes.Zazila som si to,takze viem to popisat presne.
To co opisujes ma vela cervenych vlajociek..Treba si to pozistovat,preverit pre tvoju istotu a podla toho sa zariad..(mozno je vsetko ok s nim,to uz vie len on)Co sa tyka deti,radsej byt s nimi sama,nez s takymto bezcharakternym clovekom,ktory nema zabrany a zije 2 zivoty s dvomi zenami🙈Drzim palce..potom daj vediet ako si dopadla ♥️🍀

karolinakr
28. jan 2025

však ho sleduj, načo sa tu dusíš vo vlastnej šťave

karolinakr
28. jan 2025

toto mi hovorila kamoška, ked jej frajer bol s inou, nedvíhal jej telefóny a mala na to nervy, nejaka prva láska
podobné, ako u vás

karolinakr
28. jan 2025

keby si pozerala Cheaters, nabehneš tam s kamerou 😀 a on tam s mamičkou za ruku na nákup, ešte by si sa mohla aj strápniť..ale ne, srandujem

mirro
28. jan 2025

Nemá frajera? Existujú aj takí chlapi, pred svetom doma rodinka a natajnáša frajer...

drobcek100
3. feb 2025

Čo to je paralelný vzťah?Ty vieš čo to je?Ty schvalujes podľa toho, že okrem Teba udržuje pomer občas aj s inými ženami?A to ako že OK?Prečítaj si po sebe čo si napísala a zamysli sa.

margotka17
3. feb 2025

Veď sa raz nachystaj aj ty a choď s ním. Budeš vedieť, kam chodí.

mantilka
4. feb 2025

Našťastie spolu nebyvate...deti si odvyknu. Nemôžeš porovnávať stres keď odišiel otec s cudzím chlapom.
Šiesty zmysel zvyčajne hovorí pravdu. Chlapi nič neskrývajú, majú odomknutý mobil...len ten si stráži mobil, ktorý robí niečo nekalé.
Hovorí ti presne kde ide? Treba ho skontrolovať . Inak by som sa s ním nenatahovala....ty potrebuješ kvalitného chlapa pri sebe a nie takého, čo len čakáš kedy to vybuchne....a raz každý problém vybuchne!

sense
4. feb 2025

Prepáč tie tvoje deti nie sú jeho predpokladám. Čiže zaostávanie kvôli deťom je alibizmus lebo nechceš ostať sama...si myslíš že pre tvoje deti je lepšie a necítia že ty nie si v poriadku spokojná šťastná?
Prepáč Ale na takéto správanie nepotrebujes dokaz
Keď začne byť nervózny, vypýtajú jeho mobil že sa chcela pozrieť z čoho tak znervóznel

ismarela
2. mar 2025

Ma fb profil? Skús ho označiť na nejakej spoločnej foto. Podľa reakcie uvidíš. A aké sú to aktivity keď tam nemôžeš s nim? Na tvojom mieste by som ho fakt išla sledovať či je naozaj tam kde tvrdí.

Strana
z2