icon

Ako prekonať averziu voči každodennému sexu?

2. mar 2025

Pekný deň všetkým, prosím vás, aký máte vztah k sexu?
Ja musím priznať, že mám k nemu totálnu averziu a nechuť. Súvisí to s predošlým vztahom, kedy si to bývalý vynucoval každý deň, nonstop sa má tam dotýkal a citovo má vydieral aké je to dôležité a ako muž bez toho nemôže fungovať. Potom má obviňoval, že či je to zle, že som pre neho atraktívna a chce mat sex..proste už keď som počula, že mám si ísť k nemu ľahnúť alebo večer automaticky sa začal po mne sápať v posteli mi bolo do plaču. Potom som sa s ním rozišla, lebo už som sa cítila ako nesvojprávny clovek.
Na začiatku vztahu to bolo super, sex som mala rada, ale akonáhle si to partner vynucuje aj napriek tomu, že nemám náladu (neodradili ho dokonca ani kramy), tak som si vypestovala veľkú averziu na to. Neviem si predstaviť mat ani další vztah lebo pri myšlienke na sex mám husinu. Ideálne by bolo porozprávať sa s nejakým odborníkom, ale žijem v zapadakove a tu sexuologa nenájdem vôbec. Skúšala som online stretnutie s 3 psychológmi, ale všetci mi odporučili sexuologa..
Máte nejaké skúsenosti s podobnou situáciou? Je pre vás každodenný sex normálny a máte naň chuť samy od seba a nemáte pocit že ste do toho nútene? Ako prinavrátiť spať chuť na sex?

Strana
z3
vikt343
Autor odpoveď zmazal
bodzlomu
3. mar 2025

@vikt343 tak treba takú tému otvoriť! Stále sa pobádajú ženy, aby o takých prežitých traumách hovorili, tak to treba vysvetliť aj mužom 🤷‍♀️ ja viem o tom, že sú aj ženy manipulátorky a sexuálne predatorky... Ale tak asi je lepšie, keď takú osvetu urobí muž. Viete, ak sa dačo také stane mužovi, tak zrejme opačnému pohlaviu až tak nedôveruje. Tu by mali byť muž mužovi podporou a oporou 🤔 ženy sa môžu citlivo pridať k pomoci mužovi

Strana
z3