Ako prekonať obavu z nahoty pri sexe?
Zdravim, možno to niekomu bude pripadať ako vymyslená téma alebo sa bude pohorsovat, ze riesim nezmysly. Som tu prihlasena už dlhsie, ale mamička nie som. Mám 20r a posledne som mala sex pred 3 rokmi s frajerom, s ktorým som bola dlhšie a vedela som, že ma lubi pre to aká som a nerieši vzhľad. Aspoň to boli moje pocity. Ide o to, že teraz mám šancu po 3 rokoch sa s niekým vyspať a strašne mam na to chuť. Tešila som sa, ale potom som si všimla, že nie som uplne v tip top forme a nie som so sebou uplne spokojna. Pritom bežné si prídem pekná. No vyzlečená už ani tak nie. Hlavne zadok mi príde taky neforemny. A potom si vravim, že ved som mlada a teraz su asi roky života kedy vyzeram najlepšie a nechcem to premeškať. Ani neviem co tym chcem povedať a co chcem počuť. Mali ste niekedy s tymto problem? Pacite sa sami sebe takto? Ci to len treba prekonať prvy krat? Trosku sa bojim, že sa kvoli mojmu perfekcionalizmu nebudem môcť ani uvoľniť.
@mauduska Nadavala???? Si normalna? Vyjadrila som svoj nazor na tvoj infantilny prispevok. Ale vyprosujem si, ze som ti nadavala.
@natalienka12 áno, som normálna, ďakujem za opýtanie. Prečítaj si po sebe, aká si bola hnusná. Nenadávala si slovne, ale bola si naozaj hnusná na mňa... napr. si sa ma spýtala, či viem čo je to ranná erekcia ako keby som bola idiot. Jednoducho si mňa a aj môjho už manžela vo svojich reakciach viackrát urazila a krivo z niečoho obvinila..
@mauduska Tak co ti napisat na infantilnu vetu…bozkavanie nam funguje 😂😂😂
@natalienka12 to je infantilné? okej.... už som počula asi všetko 🤦♀️
@mauduska Vies co, nie, to uplne normalna dospela zena bezne napise, ze “bozkavanie nam funguje” viacere sa na tom smiali, nie iba ja.
@natalienka12 tak sa smejte. podľa mňa je infantilné to. 🙄

@mauduska zelam stastny a naplneny manzelsky zivot❤️