icon

Ako presvedčiť muža, aby zaspával vedľa mňa?

8. máj 2025

S mm sa veľmi ľúbime no hrozne má začala rozčuľovať jedna vec. Vždy sme spávali vedľa seba v náručí,no poslednú dobu on spáva dole hlavou. Takže miesto toho mám pri sebe jeho nohy.
Keď som sa ho pýtala prečo tak leží povedal,že lepšie sa mu pozerá tv. Lenže vždy tak aj zaspí. Trvá to už 3 mesiace a mňa to čím ďalej presviedča že nemá už záujem ležať a späť pri mne. Už som pár krát urobila scénu a on,že ho mám zobudiť aby si ľahol ku mne lenže koľko krát ho budím a on len čosi zamrmle a spí ďalej.
Viem že Vám to príde asi vtipné ale fakt mi chýba jeho objatie a spanie pri sebe.
Ako ho presvedčiť aby ležal vedľa mňa?

Strana
z2
zuzanockamt
8. máj 2025

Veď ho nechaj, nech aspoň spí tak, ako chce. Nechaj mu trošku slobody. A robiť kvôli tomu scénu? To snáď nie.

marca12
8. máj 2025

Tak mu slub,ze nebudete spat v objati a mozno sa vrati do povodnej polohy. Alebo si aj ty lahni opacne. Ja sa mu ani necudujem. Ja som myslela,ze v objati sa zaspava iba v romantickych filmoch. Ako sa tak da spat?

sense
8. máj 2025

Tak sa otoč k nemu

autor
8. máj 2025
@marca12

Tak mu slub,ze nebudete spat v objati a mozno sa vrati do povodnej polohy. Alebo si aj ty lahni opacne. Ja sa mu ani necudujem. Ja som myslela,ze v objati sa zaspava iba v romantickych filmoch. Ako sa tak da spat?

@marca12 no to len na začiatku tak spíme a potom sa od seba odtiahneme

zuzinka888
8. máj 2025

A co tak preozganizovat spalnu a otocit/ presunut postel?

autor
8. máj 2025
@sense

Tak sa otoč k nemu

@sense mne sa tak späť neda

sense
8. máj 2025

A čo konkrétne ti vadí jeho nohy, či to že nezaspavate v objati

minenkaa
8. máj 2025

Co tak ho nechať spať

domkakvet
8. máj 2025

Za mna to nie je v poriadku.

lenka.25
8. máj 2025

Aj ja som sa všelijako točila keď som bola tehotná a veľakrát sa mi najlepšie spalo tiež tak , že som mala nohy pri muzovej hlave . A vies čo , muž sa prispôsobil , vždy sa otočil podľa toho , ako som spala ja . Keď ti to vadi , tak sa otoč smerom ku nemu , alebo naj riešenie by asi bolo odstrániť telku zo spálne .

luccija
8. máj 2025

Mne by vadilo to, že mu nedáš dýchať, lebo ty potrebuješ spať v objatí.

pikachu999
8. máj 2025

Veď spíte spolu čo viac potrebuješ? Keď pozerá tv pritul sa k nemu a potom spí ako to vyhovuje
nie si dieťa že potrebuješ spať v objatí 🙄

pikachu999
8. máj 2025

Nemám problém vyrobím si 🙈

memma
8. máj 2025

My tiež zaspavame v objatí už 20 rokov. Keď je manžel na služobke, tak sa celú noc prehadzujem a takmer vôbec nespim. Aj keď je doma a ešte niečo robí nezaspím kým si ku mne neľahké. Ale on hovori to iste. Na tvojom mieste by som si ľahla tiež naopak. Alebo poprehadzovala nábytok,

som_realistka
8. máj 2025

Mne by ani nevadilo, ze nespime v objati, ale ze mam vedla hlavy nohy.

januska12323
8. máj 2025

Mne by vadilo aj to zaspávanie pri pustenej TV. Keď sa ide spať tak sa ide spať a nie pozerať do omdletia.

anjelicek26
8. máj 2025

Mozno sa mu tak blbo spi a je mu blbe ti to povedat... neviem nie kazdy vie takto pohodlnne spat, predpokladam, ze cely cas caka, kym ty zaspis, aby sa vyvliekol a ulozil pohodlnne... telka v spalni nema co robit... ked nechce spat, nech ide do obyvacky, ved to musi aj rusit...

thereisabear
8. máj 2025

Zruš TV v spálni.

pikachu999
8. máj 2025
@thereisabear

Zruš TV v spálni.

@thereisabear presne...my ju nemáme vôbec

sevrin
8. máj 2025

Mne to príde tak divné že je to až úchylné.

kavasmliekom
8. máj 2025

Lahni dolu hlavou aj ty, keď ho ľúbiš. To sú teda starosti.

mamutka
8. máj 2025

Vyrazila by som TV zo spálne. Čo už len také úžasne tam je, aby to človek musel vidieť aj pri zaspávaní?

lubkovaandrejka
8. máj 2025
@sevrin

Mne to príde tak divné že je to až úchylné.

@sevrin podla mna ma niekto volny den,tak si vymyslel taku hovadinu 🙂

canany
8. máj 2025

Podla spravnosti tv v spalni nema vobec byt. Na to je obyvacka. Spalna je na spanok a sex. Je vela clankov o tomto na nete.
A ak by som mala mat jeho nohy pri hlave, letel by spat do obyvacky na sedacku, no fuj. Ale to by si pri mne ten moj nedovolil 😀, lebo vie ako spavam a ake mam sny, mohol by dostat kopanec do hlavy. Uz parkat dostal laktom alebo rukou. Ale stale je to menej bolestive.

sisska96
8. máj 2025

Vyhodiť tv zo spálne :D V spálni sa spí a sexuje, nie kukať tv 😂 😂 😂 😂

sissy27
8. máj 2025

Vadili by mi nohy pri hlave, predsa len sa nejako blbo v noci pretoci a ty si bez zubov alebo s modrinou pod okom.
Tv v spalni tiez nie je idealne, hoci ja tiez obcas potrebujem zaspavat pri telke.
Ale tu je podla mna problem v tom, ze muz chce zaspavat v klude sam, nie v objati. Takze tu by som na tvojom mieste ustupila, ale on nech si lahne tak, aby si nemala jeho nohy pri hlave, to mi pride aj nebezpecne a aj nevhodne pchat niekomu nohy do tvare. Snad si ich aspon vzdy umyje a potrpi si na kvalitnu pedikuru 🙈

lina169
8. máj 2025
@marca12

@marca12 úplne normálne, spávam tak s mužom roky, zaspávam v jeho objatí na jeho hrudi, v spánku sa rozdelíme, ale podvedome sa hľadáme.
Je to o zvyku, mali sme to tak od začiatku a vyhovovalo nám to tak obidvom.

lina169
8. máj 2025
@memma

My tiež zaspavame v objatí už 20 rokov. Keď je manžel na služobke, tak sa celú noc prehadzujem a takmer vôbec nespim. Aj keď je doma a ešte niečo robí nezaspím kým si ku mne neľahké. Ale on hovori to iste. Na tvojom mieste by som si ľahla tiež naopak. Alebo poprehadzovala nábytok,

@memma my to máme tiež tak, takže sú aj takú páry 🙂

monikabotosova
8. máj 2025

Neviem prečo, ale odkedy sa nám narodilo dieťa pred 16 mesiacmi, muž si vymyslel že ja chrapem (tie roky predtým mu to asi nevadilo) a že vlastne aj naše dieťa chrape, a prehadzuje sa, a kope do radiátora a podobne hlúposti, kvôli ktorym on odrazu nevie spať. Naše dieťa spí vo vlastnej postieľke od narodenia. Takže každú noc čo noc dobrovoľne ostáva v obývačke a pozerá telku dlho do noci. Zo začiatku som robila cirkusy, že nikdy není s nami, že telka mu je dôležitejšia, a potom pravdaže aj ráno vyspáva, keď dlho do noci ide telka.. po čase som si zvykla a už mi je divné keď ide aj on do spálne, a nehovoriac o Tom keď aj prespí celú noc vedľa mňa, to som úplne v šoku.. ale telku v spálni nemáme. Nepodporujem to, modré svetlo kazí spánok a keď on to tak chce, ok ale seba a naše dieťa tomu nevystavim. Keď chce kukať, nech ide do obývačky 🙂 aj tvoj aj môj..

katica06
8. máj 2025

Ďalšia do radu, ....nemám problém vyrobím si

Strana
z2