icon

Ako presvedčiť partnera na častejší sex?

6. okt 2024

Baby zaujima ma ci to mate aj vy alebo moj chlap je divny. Ked chcem sex vzdy mu musim dat dopredu vediet. To znamena, ze mu rano poviem nerob nic tazke lebo chcem vecer sex. Pondelky sa neda lebo je unaveny z prace. Utorky noo. Vykendy by sa dali lenze on sex rano nechce lebo slabsie vydrzi to mame vacsinou rychlovku ale mne to vyhovuje vecer ked je tma. Lenze dlho trva predohra a to mi vadi. Vecer sa da v pohode lebo cely den sa tesim ja aj on takze sme nazhaveny a o to je dlhsi aj sex (cca 2 az 3 hodiny). Ale pride mi frekvencia stykov dost malo. Kazdy mesiac je to cca 3 az 4 styky co je teda aspon podla mna zalostne malo. Ked to s nim riesim povie mi, ze preco stale riesim len sex, lenze ja ho potrebujem aspon 2x do tyzdna. A vzdy musim zacat ja. Mozno 2x sa stalo ked som cakala na neho, ze prisiel za mnou, ze co sa deje preco nemam zaujem. Ako ho mat prijmut k tomu aby sme to robili castejsie? Ako mu jasne dat najavo, ze je to pre mna malo bez toho aby si myslel, ze som nymfomanka?

janickacrazy
6. okt 2024

No je to aj tak divné, môj muž má tiež fyzicky náročnú prácu, o 10 rokov viac ako tvoj a vládze aj večer aj ráno. Okrem toho ráno, keď sa vyspí by mal mať práveže najdlhšiu výdrž ten tvoj a nie opačne. A máš pravdu, že tá vaša frekvencia je dosť málo.

euka210
6. okt 2024

To je co za hlupost, ze rano menej vydrzi? Moj tazko fyzicky pracuje, tiez robi okolo domu a vecer je k.o.a ma 40+, ale vikendove rana kym deti cumia na telku su pre neho tie naj.
Nieco mi v tom nesedi...

mariska1989
6. okt 2024

Ráno vydrží krátko 🤔to je koľko hodinu ,? Keď večer dá 2/3 hodiny . Mňa by osobne urvalo 2/3 hodiny sexovať . Neviem koľko to máte teda iné aké ja ledva dávam pol hodinu jed na výdrž dlhú 😂. A neviem teda ako to máte podaktorí chlapi ak tu sú že ak máte chuť na babu není práveže vtedy výdrž kratšia? 🤔

miadi
7. okt 2024

Tak mu castejsie hovor rano nech nerobi noc tazke .Aspon 2x do tyzdna .

brendaa
7. okt 2024

Ideme hlasovať :
1. Vymyslená téma
2. Berie modrú t.

autor
7. okt 2024

@brendaa prepac ale si slepa? Jasne pisem ze ziadnu tabletku neberie!
Jednoducho rano mu to tak nechuti. Radsej to ma vecer jak aj ja. Ja mam rada dlhy sex. Za to ze niekto ma 5 minutovy sex jeho problem. Mne to nestaci.
Ja Vas fakt nechapem. Ked Vam chlap vydrzi 2 minury uz picujete....ked iny vydrzi 2-3 hodiny tak zrazu je to problem?? Tak sa rozhodnite.
A nie neberie tabletky, ma syndrom bieleho plasta. Radsej by umrel keby ma zrat tabletky a ist k lekarovi.

brendaa
7. okt 2024

Hahaha, urcite, si vulgárna az dosť, máš problém s mojim názorom keď si uz založila svoju tému...

autor
7. okt 2024

@brendaa pretoze nevies citat. Jasne pisem ze ziadne tabletky neberie a asi to viem. Snad si poznam chlapa

enmery
7. okt 2024

Čo sa rozčuľuješ?Veď Tvoj chlap vydrží 2-3 hodinky. Funguje všetko super! Tak ty sa rozhodni, či je to problém, ty si otom založila tému. Tabletky neberie, zdravotné problémy riešiť nebude lebo medveď. A chuť má menej. Hneď skáčeš do každej. Keď si taká milá s ním, sa nečudujem,.že je z Teba vyčerpaný a nemá na Teba chuť.

pininka1
7. okt 2024

Tie ktoré si poznajú chlapa a poznali ho dokonale, tých je tu celá hrba a potom zrazu ze oni nechápu. Tabletky na erekciu sú voľnopredajné, žiaden recept ti netreba ani biely plášť. Neviem kde je potom vlastne problém. Fyzicky náročnú prácu má x ľudí, môj muž robil 24ky a mali sme sex aj trikrát do týždňa. Chápem aj to, že tebe to dlhšie trvá, ale aby chlap vydržal dve, tri hodiny, bez niečoho je skôr zázrak.

aurora33
7. okt 2024

Ale isto berie keď sa potrebuje tak pripravovať.

brendaa
7. okt 2024

predstav si že viem čítať...ty si si založila tému a čakáš odpovede ktoré ulahodia tvojej psychike....mňa nemusíš o ničom presviedčať, ja mám na to svoj názor....

grof_monte_christo
7. okt 2024

Tiež si myslím, že berie tabletky. Muži co dlho vydržia, tie 2 až 3 hodinky, potrebujú sex častejšie.

aurora33
7. okt 2024

@brendaa ja si neviem predstaviť aby som musela ráno hovoriť mužovi že večer chcem sex. 😅😅😅 vsak si ľahne ku mne a chceme hneď obaja. A nie tu traposit trikrát že mesiac s nejakými prípravami.

tinqua
7. okt 2024

@aurora33 no jo, ale tak u beznych smrtelnikov je to záležitosť tak na pol hodiny aj to hovorim vela...3hodinove predstavenie, to je pomaly ako naplánovať si pol pracovneho dňa...neni to len tak 😀

mia2906
7. okt 2024

A nieje to na neho moc dlhý sex tie 2-3 hod a preto nemá moc chuť zacinat? Lebo čaká kým sa ty spravíš ...ale možno by prijal aj kratší sex? Neverím že mu 2-3 hod sústavne 100% stojí 😁

autor
7. okt 2024

Je tak uz nastaveny. Zozaciatku sme mali problem, ze dlho nevydrzal tak pouzival kruzok a teraz vydrzi omnoho dlhsie a mne to vyse vyhovuje a jemu tiez. Rozmyslam ci to nemoze byt aj problem ze ked mame dlho sex tak ho potom nepotrebuje tak casto

grof_monte_christo
7. okt 2024

Toto mohla zmenit len tabletka. Poznala som niekoho s takouto vydržou ako píšeš ty, ale tento muž by najradšej sexoval každý deň. Muž buď má vysoké libido a výdrž alebo nemá.

kiki68
7. okt 2024

Ano, casto mu dam dopredu vediet, alebo on mne c mne to pride sexy. A ked planuje 3 hod scenu, tak to naozaj dobre dohodnut. Mozem povedat, ze po 9 rokoch nemame den nudy v tomto smere. Aj s detmi ked su v skolke sa to da naplanovat vselijako tak, aby to prave vydalo na nieco lepsie.

egonsk
7. okt 2024

@mia2906 v zadku zasunuta varecha pod spravnym uhlom mu mozno spravi trvale stoporenie... 😉😄🤪

terry658
7. okt 2024

Autorka nič si z nich nerob. Môj tiež pracuje ťažko a ak aj cez sobotu káľa drevo tak večer je maximálne pusa a už spí,lebo nevládze.
Tiež sme mávali sex aj 2-3 hodiny bez tabletky. Väčšina chlapov to nedá,no môj bez problému. No nikdy nebol problém či ráno či večer. Vždy tontrvalo rovnako. A boli sme spolu minimalne 3-4x za týždeň.
Teraz máme deti tak sme to skrátili na 1-1,5 hodiny.

kvadrinkaaa
7. okt 2024

3 hodinová výdrž? Hovadina. Nevie sa urobiť, ty tiež, preto 3 hodiny. Preto sa tomu vyhýba, je to dlho a trápenie. 😆

aurora33
7. okt 2024

@kvadrinkaaa presne 😀😀😀😀😀

petruska12
7. okt 2024

aj moj chlap dokaze sulozit dlho,ma rad dlhy sex samozrejme ze sa neda praktizovat nonstop.hodinovy sex je uplne normal.takze nie nie je to nieco neobvykle tak ako sa navazate do autorky

janickacrazy
7. okt 2024

@petruska12 No áno, lenže takíto muži väčšinou majú sex oveľa častejšie, preto nám to nesedí a hodina a 3 hodiny je rozdiel, aj keď možno majú hodinu len predohru, neviem.

grof_monte_christo
7. okt 2024

@janickacrazy Presne tak. Muž s takouto vydržou by mal každé ráno po prebudení pretiahnuť ženu spredu aj zozadu a nie raz týždenne "po dohode".

aurora33
7. okt 2024

@petruska12 skôr si myslím, že je väčšine tu vtipná tá ,,dohoda”, že autorka musí dať ráno mužovi vedieť že chce večer sex. Toto je divne. A tri štyrikrát za mesiac? Ved to je nič.

peknyvladko
7. okt 2024

No na dochodku to uz je tak

peknyvladko
7. okt 2024

@brendaa teraz mi tuklo. Na 100% potrebuje nieco zobrat aby to dal. Mas urcite pravdu

autor
7. okt 2024

@peknyvladko si tupelo? Neberie ziadne tabletky. Uz neviem ako to mam vysvetlit. Je to normalny zdravy chlap. Zrejme ty potrebujes tabletky ale asi na hlavu