icon

Ako presvedčiť partnera, že ho neklamem?

vanilkovazmrzka
8. jún 2023

Ako presvedčiť partnera, že ho neklamem, nepodvádzam, neužívam si jemu za chrbtom? Ako bojovať s takouto podľa mňa až chorobnou nedôverčivosťou a podozrievavosťou?

Strana
z2
zmrzlinka2021
8. jún 2023

@vanilkovazmrzka a prečo máš vôbec niekomu niečo dokazovať? Frajer ti nedôveruje? No nech hľadá šťastie inde

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
macekovam
9. jún 2023

@vanilkovazmrzka ak je len partner tak sa treba rozísť... Keď budu deti bude ti do k.... v nadávať.. Pred deťmi.. Bezdôvodne... Chceš to? Inak to nebude...

miriam11
9. jún 2023

@vanilkovazmrzka ako bojovať? Nijako, rozchod.

katrin69
9. jún 2023

@vanilkovazmrzka Nemám až tak chorobne nepresvedčivého chlapa, ale môj tiež zo začiatku žiarlil. Nedala som mu dôvod k tomu, naučila som sa s tým žiť... Keď minule som spomínala, že ryšavá suseda sa so mnou rozprávala na chodbe so mnou (nejaká podnájomníčka), tak len zahmmkal... To ste mali vidieť ten cirkus, čo som mu spravila doma. Ako zasmiali sme sa, ale sme spolu manželia už pomaly 8rokov a jeden druhému dôverujeme. Teraz, keď som nastúpila do práce a spomeniem kolegov, tak ako už sa zdvíha ako taký páv, čo si chráni svoje teritórium, ale pochopil, že ja za druhými nemám potrebu chodiť. Ale to fakt záleží aj z vašej strany, či ste ochotná pre váš vzťah spraviť rázny koniec s kamarátmi, raz začas sa stretávať s kamarátkami...
Ja až po tých rokoch som si uvedomila, kto je mojím kamarátom. Nie ten, čo som bola s nimi každý deň vonku si sadnúť, ale ten, čo sedel doma a čakal ma s otvorenou náručou doma...
A, žienky, nie som vadná, len sa mi zmenili priority v živote 😂 Pokiaľ ste neboli v mojej koži, prosím nehodnoťte moje rozhodnutie.
Ja, žienky, nehodnotím to vaše, preto sa musíte rozhodnúť vy, čo je pre vás dôležitejšie. Párty či rodina...

k47
9. jún 2023

Este som nepocula o nikom, kto by sa cez takyto problem uspesne dostal. Aspon nie bez psychoterapie. Zato viem aspon o dvoch kamaratkach, ktore takyto vztah najprv izoloval, potom im partner uplne znicil sebavedomie (nadavanie do k**iev aj po tom, co uz vlastne nikam nechodis, je zjavne zlata klasika) a az potom sa rozisli. Tretia sa nerozisla, ale uz ju takpovediac nikto z kamaratov nevidel. Alebo maksi pripad, kedy moja vlastna nedovera voci partnerovi bola vlastne priznakom toho, ze nie som vo vztahu stastna a hladam zamienku ho ukoncit.

simiis
Autor odpoveď zmazal
mrva
Autor odpoveď zmazal
mamkalentedkova
9. jún 2023

Nijako ..ukončiť to..kým to nebude ešte horšie ,kým nebudete mat spoločné dieťa a hypotéku na krku alebo tak niečo .Ten si vždy nájde milión dôvodov na to ,aby ťa podozrieval a nikdy ho nepresvedčis,že nemá pravdu .

zuzubb007
9. jún 2023

Dokazes mu to ukoncenim vztahu, ani nahodou by som nic nikomu nevysvetlovala, je to o dovere a koniec, ako ja by som to nezniesla veris neveris, spamatas sa nespamatas sa, dovi dopo

Strana
z2