Ako priniesť viac radosti do spálne?
Kto z vas, chodi do spalne iba spat, lahnut, zapnut si mobi a cumiet do nehol aj ked vedla vas je partner? Ruku na srdce, so zamyslenim sa, hmm, "aj by som sa mu venovala, ale na co ?! " Uz mi to niekedy pripada, ako keby som mal pykat za nieco! Ako to riesite vy?
@jedenzdvojice Ja taký problém nemám, ale riešila by som ho nasledovne: opýtala by som sa muža, čo je vo veci. Ak by ma chcel odbiť s obyčajným "všetko je v poriadku", dávala by som konkrétne otázky, napr. "Nepáči sa ti, že som pribrala?" "Máš toho veľa v práci, si v strese?" "Máš nejaký zdravotný problém?" "Spravila som niečo zle?"
Porozprávaj sa so ženou.
@jedenzdvojice Vieš čo akurát si mi oživila spomienku zo včera. Bola som si na káve sama sadnúť ( riešila som niečo z PC ) a občas som pozorovala okolie, a vedľa mňa z každej strany bol nejaký párik, a všetci pozerali len do svojich telefónov, teda ja keď som vonku s partnerom/kamošmi si dávam extra bacha aby som nebola na telefóne, lebo sama to nemám rada keď vidím že to robia niektorí aj pri mne. Vnímam že dnes sú ľudia spolu veľa krát preto aby si vnútorne nahovárali že nie sú samy, ale v skutočnosti sú, len si to nechcú priznať. PS: vzťah budovať je podľa mňa ťahšie ako vyštudovať jadrovú fyziku z veterinou a medicínou dokopy. Je to obeta. Takže asi by si sa mala aj ty snažiť viac a samozrejme aj tvoj muž.
@i_vu_li_cek co ak si myslim, ze vsetko je ok, ona sa sprava, ze vsetko je ok, nic nepovie a aj ked navrhnem, ze ci nebude tutu mutu vecer, tak odpoved odznie, ze nie.
@jedenzdvojice To je práve to, že myslíš. Ale ona to možno vidí inak, aj keď sa správa, že je ok.
Ešte mi napadlo - skús ju pozvať na rande, dones jej kvietok. Urob niečo romantické, možno ju to navnadí.
Tak my chodíme do spálne spávať. 🙂 Mobil večer v ruke nemáme, chytíme sa za ruku a spíme. Sex máme inokedy a hlavne, keď naše pubertálne dieťa nie je doma. 🙂. Už nás pár krát vymáklo, tak to už neriskujeme keď je doma 🙂.Mobil do spálne patrí len ako budík.
@jedenzdvojice nie si ten Braňo s príliš dokonalým manželstvom?
@jedenzdvojice V každom vstahu je dôležita komunikacia,ktora u vas bohužial nefunguje.Porozpravajte sa o tom👌A riešte to .
@jedenzdvojice ty si myslis?? No ocividne nie je vsetko ok. Rozhovor a este raz rozhovor
@jedenzdvojice a to sa dopredu pytas zeny ci nebude vecer tutu mutu? Neviem ,ale u nas to funguje na spontannosti. 🤷♀️
@terina25 zial ano ...
@jedenzdvojice Navrhnes tutu mutu? Ked chces tutu mutu, tak zvadzaj!
Take jednoduché - zvadzaj celý den. Od rana. Kazdy fungujeme inak, neviem ti povedat, co konkretne mas robit, kazda zena to ma inak. Na to si s nou, aby si tie spravne vety, slova, gombicky, darceky objavil, co u nej spusta tu spravnu naladu.
Mozno nespravne chapes, co dokaze byt pre tvoju zenu sexy 🙂 Si ochotny sa to od tej svojej dozvediet?
@jedenzdvojice my napríklad v spálni iba spíme,ľahnem a spím a načo iné je spálňa
@jumama presne, nalada vznika pocas celeho dňa. To je uplne vystizne. A na kazdeho platí inšie. Ja vidim mojho kálať drevo a som naladená😉
@jedenzdvojice Ťuťu muťu? To len takto? Ako prebieha u vás deň, lebo sex zacina rano, jed je na nič den, ani na sex nie je chut.
Žena túži po mužovi, keď vyžaruje mužskú energiu. Môjho muža napr. "vymenil" kurz cesta muža od pána Michala Drienika, bolo to online. A samozrejme zmenila som sa aj ja a náš vzťah vďaka tomu...
@jedenzdvojice my chodime spat bez mobilu, ten ostava v kuchyni na noc
Ak sa jej to spytas len tak akože medzi rečou ,že či čosi večer bude ani sa nečudujem že povie nie 😄
@888elizabeth ako mu to pomohlo a v com ho to “vymenilo”?
Inak, prvy krat v zivote som pocula toho Drienika hovorit a po vete, ze vraj zeny na muzov skusaju shittesty som to vypla. Ked vydrzal pocuvat ho cely “kurz”, tak to bol motivovany daco v zivote zmenit. Snad k lepsiemu. A podarilo sa?
Ako to ovplynilo teba?
Som zvedava, kludne ip. Diky
Keď sa ženy opýtaš doslovne "bude večer tutu mutu" nečudujem sa, že sa radšej tvári, že spí. Žene sa treba venovať a normálne sa vyjadrovať, nie ako blbý pubertak.
@jedenzdvojice a dôvod prečo nebude nič Ti povedala?
Žena nefunguje na povel. Ak niečo chceš, musí medzi vami fungovať najprv emočné spojenie.
@jedenzdvojice keby na mna chlap vybehol "Nebude tutu-mutu?" tiez poviem nie. To je akoze predohra? Ty nevies, ze predohra zacina uz pri umytom riade od vecere, ulozenych detoch a prijemne stravenom case? Sex je zavrsenim pekneho dna, ktory ste prezili spolu
vieš byť dominanty? a ako to u vas funguje? je nejaká odozva?
ideme robiť dnes večer ťuťuli muťuli? však to vyschneš po vyrieknutí týchto slov 😀
Vsetko od rana funguje v pohode, pomaham jej, rozpravame sa cez den, snazim sa ju odlahcit od prace, kavicku vypijeme, nalejem jej vinko, pokecame vsetko sa pekne vyvyja, obaja sme osprchovani a zrazu pocujem vetu .... IDEM SPAT. Pekny vecer prajem vsetkym aj vam, co vypisujte tu dristy, a tvarite sa, ze ste nieco niekomu poradili, pritom ho len zosmietnujete. To vam ide naj. ...
@viestta vsetko ako si opisala, som splnil nad 100% , ale nieko niekde prepol vypinac ... a ...
@anketkarka nepovedala. Odpoved som dostal, ze MOZNO
@jedenzdvojice a co ked ma inu potrebu sexu ako ty? To si na to doteraz neprisiel, ze mate rozne potreby? Ci az teraz ti to zacalo vadit?

@jedenzdvojice nadpis mal byt:"Spalna bez sexu"
Chyba komunikacie?🤔Nememu dietatu,ani vlastna matka nerozumie.