icon

Ako reagovať, keď frajerka tvrdí, že mám malý penis?

petko127372929
17. feb 2025

frajerka mi povedala keby som ho mal väčší a hrubší by to bolo iné ale neni iba koli sexu so mnou ale že by som ho mohol mať väčší pred frajerkou som ho mal 10 cm teraz ako užívam tabletky tak mám 14 cm a hrúbku 5,5 je to podľa vas v pohode len frajerka mi neverí že sa mi zväčšil ona keď ho videla povedala že aj tak je malý čo mám robit prosim vas keď si ja myslim že neni malý a čísla tomu zodpovedajú tiez tak

Strana
z2
sisa_s
17. feb 2025

Keby sa ti od tabletiek zvacsil radsej 🧠

petamich
17. feb 2025

No tak uzivaj dalej a merajte priebezne spolu 🤷‍♀️😅

bystrozraky
17. feb 2025

A je to ta ista o ktorej si pisal 13.Januara? : "caute chcel som sa opytat čo mám robit keď frajerka mi z ničoho nic napísala že bude to lepsie keď budeme kamrati a že po case možno ako mám jej dať najavo že fakt ju chcem atd povedala že chce mať čas pre seba ale piseme si chodievame von a sme boli iba týždeň vo vzťahu poraďte mi ja ju milujem a chcem ju spet ale ona že budeme kamarati a možno po čase"

petko127372929
autor
17. feb 2025

@bystrozraky ano ta ista

petko127372929
autor
17. feb 2025
deedol
17. feb 2025

na "frajerku" sa vykasli, aj tak ta nechce tak naozaj. (prepac za uprimnost, ale najdes si lepsiu.)
dlzka penisu je uplne normalna. vagina ma aj tak hlbku len okolo 10 cm.
tu hrubku neviem, ako si meral. priemer? obvod?

lenkasarka
17. feb 2025

@petko127372929 keby existovali tabletky na zväčšenie penisu tak by ich nestíhali vyrábať

lindusss2016
17. feb 2025

@deedol ja neviem, ale ozaj 10 cm je normalna dlzka penisu? Nerypem, len ma to zaujalo, nakolko ja osobne som sa s takou dlzkou este ani nestretla 🙊

simona20201309
17. feb 2025

@petko127372929 pozri, s malým vtákom si tak trochu v p...ci... ale naozaj len tak trochu 🤭
(Ospravedlňujem sa za trochu vulgárny vtip, kľudne to vymažte, ale čítala som ho nedávno a brutálne sa mi do tejto témy hodil)

deedol
17. feb 2025

@lindusss2016 nepisal, ze teraz je to 14 cm? s 10cm som sa nestretla ani ja, ale malo by to "stacit". skor ta hrubka je otazna.

petko127372929
autor
17. feb 2025

@deedol no tu mám 5.5 cm ale ako mám dokázať frajerke že sa mi zvacsil

deedol
17. feb 2025

5,5 sa mi zda malo, to ako merias?
tejto frajerke to uz nedokazuj nijako, len by si sa strapnil. sustreduj sa sam na seba a na budovanie svojho sebavedomia. na svete su miliardy zien, nepotrebujes prave tuto jednu, ktora navyse nema zaujem. cim viac sa budes snazit, tym menej ta bude chciet.

januska12323
17. feb 2025

@petko127372929 však merajte spolu 🙄

anjelicek26
17. feb 2025

Nechapem, co potrebujes frajerke dokazovat, ze "sa zvacsil"... evidentne jej to nestaci ci ma 10-14-20cm proste ti vravi, ze jej to nestaci, co nechapes? Myslis, ked jej odfotis meter, ze to bude citit lepsie a intenzivnejsie? Proste sa k sebe nehodite a hlada nieco ineho, kasli na to... najdi si frajerku, ktora bude spokojna... tie miery nie su ziadne terno, ale malo by to stacit, nauc sa pouzivat ruky, jazyk, nech je buduca frajerka spokojna, urcite to na skodu nebude tak ako tak...

evcagabi
18. feb 2025

A? Ved mas 😅

miadi
18. feb 2025

Kup lupu bude sa jej zdat vacsi .

sticker
miadi
18. feb 2025

Ako sorry pre mna si troll . Ak je toto ozajstny problem podstatne. je len to ze “frajerke“ sa zda maly . Videla ho nazivo Tak Snad mà svoje oci svoj nazor pre nu je maly a bude maly aj Keby tu sto liliputiek pisalo ze je obor . Ty ked si spokojny tak fajn . Len treba hladat inu frajerku ktorej sa bude zdat ako tebe 14cm 5.5cm
Super.

natalyya
18. feb 2025

@deedol tú hrubku ani ja nechapem, ak priemer, tak je to dost hrube. Ale ak obvod, potom je to hrube ako prst. Tym padom sa necudujem, ze pre nu je to tenke.

karolinakr
18. feb 2025

nič take, ako zväčšil sa mi penis po tabletkach neexistuje..možno si si ho len naťahoval ..

karolinakr
18. feb 2025

😀

karolinakr
18. feb 2025

už je jasné, prečo chce byť len kamarátka a túto tému by si už mal uzavrieť a nie jej dokazovať nejak´fiktívne predlženia, čo si si vymyslel

tanyan
19. feb 2025

Som si predstavila ako asexuálne by na mňa pôsobila predstava, že si partner meria penis a cez čísla sa ma snaží presvedčiť, že je dosť veľký...
Keď niekto nevie správne používať náradie alebo je sála na divadlo (komédiu) príliš veľká pre konkrétneho gašparka, tak to jednoducho nebude fungovať.

greywolf
19. feb 2025

@petko127372929 hej hej dal si si tabletky a zvacsil sa ti o 40%. Take progresivne oj*by si nechaj pre seberovnych. 😀😀😀

lukas8877
20. feb 2025

@tanyan presne tak, konecne koment k veci 🙂

yasina
24. feb 2025

1 4 cm a hrubka 5,5 je ozaj malo.. Ma pravdu.
Ja som vzdy mala muziv 20 cm.. A hrubka okolp 6 tusim

lindusss2016
25. feb 2025

@yasina a to si im ho merala? Bola vstupna prehliadka ci ako?

pikachu999
25. feb 2025

@petko127372929 keď sa jej zdá malý daj jej ho do zadku 😂

yasina
25. feb 2025

@lindusss2016 no oni si ho zmerali a videla som, a ano, pri sexe som videla, raz sme zo srandy aj zmerali...
a ano, mali obaja 20 cm, a bolo to akurat, takze sa necudujem, ze 14 c,m je malo pre babu, kedze je to podpriemer.
taky maly penis som este ani v zivote nevidela a hrubka je tiez nic moc..to zenu uspokojit nedokaze, to sa ani necudujem...ale tak nitko za to nemoze,

lindusss2016
25. feb 2025

@yasina 14 cm ale nie je podpriemer, naopak, je to uplne normalny priemer, vygoogli si. Ty z dvoch vzoriek nemozes urobit statistiku. Ja som teda pri ziadnom partnerovi nebola, ked si ho meral, ani som sa nikdy na to nepytala, ale odhadom mi pride, ze 20 cm je celkom vela a ani nahodou to nereprezentuje priemer. Takze mi tvoja odpoved nepride uplne realna, ale tak ty vies...

yasina
25. feb 2025

@lindusss2016..... 20 cm je vela...ALE ja som mala iba takych a vyhovovali mi,
ale 14 cm si neviem predstavit, to je na smiech podpriemer.
to by som sa nespravila vazne...a ta hrubka tiez malo, preto ani priatelke autora, to je nic..vsak to je samozrejme..
14 cm je ozaj nic..a to ked napisal 14, tak to je mozno 12-13 reálne, vsak to sa niektore polohy tym padom ani nedaju robit napr. odzadu zboku nic, jedine misionar horko tazko alebo zena hore. s takym malym co chces robit..vies ako..

Strana
z2