icon

Ako reagovať na darovanie erotickej hračky?

12. feb 2026

Ako by ste reagovali, keby vám manžel kúpil erotickú hračku? So slovami len tak aby si si užila….. (hračiek máme viac).

Strana
z2
crazy_cat_lady
12. feb 2026

Pozitivne

jblheart
12. feb 2026

Však kým ti ju nekúpil cudzí muž alebo syn či strýko tak nevidím problém.. však používať ju môžeš aj nemusíš a ak sa chceš zabaviť na účet manžela tiež tak mu kúp análny kolík z rovnakými slovami a uvidíš ako bude reagovať. 😂😂😂

anonym_c69277
12. feb 2026

Veď, pár hračiek máte, nerozumiem tvojej otázke. Ako si mala reagovať? : chceš sa pozerať?

ewwe
12. feb 2026

@anonym_autor a predtým tie hracky kupoval akoze kto??? mikulas ci jezisko

anonym_b1e22e
12. feb 2026

Potešila by som sa 🙂 keď máte viacero tak asi vie že ich máš rada tak prečo neskúsiť ďalšiu?

jaskolka
12. feb 2026

A čo je na tom divné,veď píšeš,že ich používate,tak len chcel vylepšiť zbierku 🙂. Zrejme vie, čo máš rada,tak ťa chcel potešiť, oživiť vám "aktivity "

minenkaa
12. feb 2026

@anonym_autor povedala by som mu ,nech sa posadí a pozerá

petamich
12. feb 2026

Mate hracky doma, evidentne ich pouzivate, darcek ako kazdy iny....nic by som si nepomyslela

juliet86
12. feb 2026

sak s cim je problem?

sara07
12. feb 2026

nerozumieme ako čo riešiš ?

o__o
12. feb 2026

Povedala by som ďakujem

ivett1
12. feb 2026

Nechápem o čo ide? ...veď už nejaké hračky máte, tak čo chceš na darček povedať...asi len díky...či sa ti zdá, že už ich je veľa ?...fakt nechápem...

anonym_2126dc
12. feb 2026

S nadsenim😁 Moj odomna dostal silikonovu vaginu a ako sa tesil😂

anonym_c42419
12. feb 2026

Problémom je, že si máš užiť sama?

majlo1234
12. feb 2026

Dakujem

karolinakr
12. feb 2026

že sa chce uliat z domacich radovanok?

anonym_555c72
12. feb 2026

@anonym_autor Nič také by mi nekúpil, lebo máme super sexuálny život a nepotrebujeme pomôcky. Nepotrebujem nahrádzať svojho muža a ani nechcem. Milujem jeho a nie umelé penisy.

anonym_06b646
12. feb 2026

Keď ich máte viac nechápem tej otázke respektíve načo taká otázka

evkatk
12. feb 2026

Okamžite by som sa rozviedla. Nedokázala by som už s ním žiť. Takáto perverznosť je hlboká urážka. Značí to, že aj ty si pre neho iba hračka do postele.

ewwe
13. feb 2026
@evkatk

Okamžite by som sa rozviedla. Nedokázala by som už s ním žiť. Takáto perverznosť je hlboká urážka. Značí to, že aj ty si pre neho iba hračka do postele.

@evkatk 😀 no a potom sú tu také názory ako je ten tvoj, snáď že si to napísala iba z irónie

ewwe
13. feb 2026
@anonym_555c72

@anonym_autor Nič také by mi nekúpil, lebo máme super sexuálny život a nepotrebujeme pomôcky. Nepotrebujem nahrádzať svojho muža a ani nechcem. Milujem jeho a nie umelé penisy.

@anonym_555c72 umelý penis sa nemá milovať, a sex. hračky niesu iba umelé penisy 🙃

anonym_3d322d
13. feb 2026
@ewwe

@evkatk 😀 no a potom sú tu také názory ako je ten tvoj, snáď že si to napísala iba z irónie

@ewwe tato pani je generacia babiciek, preto ma na iste veci a situacie taketo zastarale nazory

ewwe
13. feb 2026
@anonym_3d322d

@ewwe tato pani je generacia babiciek, preto ma na iste veci a situacie taketo zastarale nazory

@anonym_3d322d aha tak už chapem

zuzubb007
13. feb 2026
@evkatk

@evkatk ty kokos toto sú aké názory z doby kamennej, koľko máte rokov 80?, potom to tak vo vzťahoch aj vyzerá, že chlap si nájde idú, čo bude akčnejšia 🙈

crazy_cat_lady
13. feb 2026
@evkatk

@evkatk to je dufam pisane ironicky :D

anonym_702c78
13. feb 2026
@ewwe

@anonym_3d322d aha tak už chapem

@anonym_3d322d
@ewwe pani je asi veriaca. Oni nesulozia.

anonym_555c72
13. feb 2026
@ewwe

@anonym_555c72 umelý penis sa nemá milovať, a sex. hračky niesu iba umelé penisy 🙃

@ewwe a ??? To, ze ja nepoužívam žiadne erotické hračky lebo ich nechcem a prišla som sem iba napísať svoj názor tak čo ? Sa staraj o seba.

monec035
13. feb 2026

Ja by som reagovala pozitívne. Je lepšie keď daruje vibrátor ako keď by ti daroval nový mop a vedro😘

ewwe
13. feb 2026
@anonym_555c72

@ewwe a ??? To, ze ja nepoužívam žiadne erotické hračky lebo ich nechcem a prišla som sem iba napísať svoj názor tak čo ? Sa staraj o seba.

@anonym_555c72 ja len ze si pleties dve rôzne veci

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2