Ako reagovať na podozrenie z nevery?
Zatiaľ nemám hmotný dôkaz ale viem to. Intuícia ma nikdy nesklamala. Navyše keď so mnou už štvrť roka nespáva. Pritom sme mladá rodinka. Priznať sa nechce, odísť od rodiny zjavne (aspoň zatial) tiež nechce. Vie, že niečo tuším, ale dáva si pozor, no lásku predstierať už nedokáže. Zatiaľ som z nikamneveducich konfrontacii vyšla vždy za hysterku. Prosím poraďte mi. Môžu aj muži. Ako z tejto situácie vyjsť ako víťaz? Tie čo sa vám to stalo, ako by ste reagovali keby ste mohli vrátiť čas?
Nezávidím Ti to. Ťažká situácia. 😔
@indiankaindi zbytočne? Možno pre teba nie je blbec, ten čo podvádza vedome. Prečo porovnávaš čokoládu s rozbitim rodiny? Zase vedome. Lebo áno, aj to dieťa vie, že dostane trest, že robí niečo zlé, a áno keď vefkme klame, aj ono robí z rodičov somárov, smeje sa v izbe pri ujedaní z tej čokolády... Tak isto ako ten muž /žena, čo podvádza si je vedoma toho, že robí zle, dopadne zle a aj ze ubližuje... A nemá tie gule na to, aby si sadli, a na rovinu povedali, že to už nie je čo bývalo, a ani tie šance co si dali veľakrát nepomohli, tak by mali ísť od seba. Alebo... Sa priznať, že sa zalubili niekde inde,...

Takže pre teba je lepšie deťom povedať, že ich otec ťa podviedol, našiel si niekoho iného, vlievať deťom jed do žíl...pokaziť vzťah s otcom...lebo, pre teba bude lepšie vyzerať ak budeš za obeť...ako povedať deťom, že to jednoducho nevyšlo, že si urobila maximum pre záchranu vzťahu atď.? Nemyslím, že by si bola ty za zlú.
Mňa otec mojej dcéry podviedol a myslíš, že som to vešala dcére na nos? lebo že plánujem zo seba robiť obeť a v budúcnosti jej to zavesiť na nos? aby otca nenávidela? V žiadnom prípade...toto je medzi dospelými a deti by sa do toho zaťahovať nemali.