icon

Ako reagovať pri nevere partnera?

13. dec 2023

Moj mažel povedal že by najprv rozbil hubu jemu a potom mne…

Strana
z2
veronikaszabova
13. dec 2023

1. Hubu by som mu urcite rozbila 🙂
2. Uz by to potom nebol moj partner

pribinak
13. dec 2023

A čo si čakala? Že ti povie: drahá kľudne sexuj s celou ulicou. Ja sa budem tíško pozerať….

Ak by mna podviedol môj muž, na 2. deň mu posielam do prace návrh na rozvod

ibatanecnica
13. dec 2023

zbalila by som s a a odišla. A čakala, kedy ma vyplatí znehnuteľnosti, nech si môžem kúpiť svoju - jasné po rozvode. A kde na to zoberie? to už je jeho problém

domka222
13. dec 2023

@pribinak že sa opýta,môžem sa pridať? 😂

h2
13. dec 2023

Dnes už druhýkrát dávam tú istú otázku: Načo sa o tom bavíte? Aký to má zmysel?

candii
13. dec 2023

No veď dobre povedal.

nikaeli
13. dec 2023

@ibatanecnica zbalila by som jeho veci a tašku dala pred dvere. Prečo by som mala odísť ja s dcérou? nech si ide k tej svojej frajle a nech mu potom madam navarí večeru, či operie trenky 🤷🏻‍♀️ nie je o čom.

anjelicek26
13. dec 2023

Povedal to spravne... ja by som len ukazala obom dvere, zbalila muzovi veci a vysmarila pred dvere a zacala riesit rozvod...

pribinak
13. dec 2023

@domka222 alebo 🤣

anabel2341
13. dec 2023

Ja by som ho vyšmarila von :D a viac by dvere neotvoril :D a kto vie možno by som aj jednu facku dala od nervov ale taku že by tu bolesť citil dokonca života 😂

pribinak
13. dec 2023

Aké ste tu starostlivé…. že zbalila veci do tašky…..ja by som mu ich vyhadzala pred dvere, nech sa balí sám

tenerifka
13. dec 2023

Asi by som sa najprv zacala velmi smiat, a potom by som cakala, co bude dalej....mne taka situacia pride utopisticka, az bizardna

tykat
13. dec 2023

Tak co ja viem...keby bol bohaty a doprial mi tak by som sa potichu odplazila a dufala ze ma nevidel 😂

tanyag
13. dec 2023

@h2 To nechápem ani ja, podľa mňa úplna zbytočnosť vo vzťahu. Ale asi sa nemajú o čom baviť, tak sa bavia o totálnych somarinách.

yayko
13. dec 2023

@tykat 🤣🤣🤣

h2
13. dec 2023

@tanyag Alebo sa potrebujú na niečom pohádať, tak vymýšľajú hypotetické absurdnosti. Ešte by sa mohla opýtať, či by si po jej smrti manžel našiel novú ženu a potom sa umárať, keby povedal, že áno.

diewcatqoo
13. dec 2023

To su vsetko take zvasty a uplne zbytocny konflikt je na svete z takejto temy. Pokial to clovek realne nezazije, nevie, ako sa v danej situacii zachova. Pre vacsinu ludi, ktori by partnera prichytili priamo pri cine, by to bol taky obrovsky sok, ze by sa v danej chvili mozno ani nezmohli na nic.

nika1971
13. dec 2023
sissy27
13. dec 2023

každý ti napíše len ako by chcel reagovať... ale realita by bola na 99,9% niekde úplne inde - šok, plač, krik, útek... máloktorá by bola taká hrdinka, aby to ustála s kamennou tvárou a rozmýšľala pri tom bez emócií... a ani s tým rozvodom a vysťahovaním by to nebolo u mnohých také horúce, stačí si prečítať, koľké tu zostávajú s násilníkmi, neverníkmi, žgrlošmi, príživníkmi, alkoholikmi "lebo nemám kam ísť"..

martinka13
13. dec 2023

Ju by som vytiahla za vlasy z domu s jeho zbalila a vyhodila. Keď sa teda už pýtaš. .... Ale verím, že sa mi to nestane 😀

ivangeline
13. dec 2023

Zaplakala by som a zbalila sa. Deti mu nechala. :D

dadka1997
13. dec 2023

A sa čuduješ ? Sice by som mu hubu nerozbila, ale takú fajnu po hube by dostal.. nnezahadzujem sa s človekom, ktorí mieni ma podvádzať .. čiže akcia reakcia

adriankomoj
13. dec 2023

Aj u nás to tak padlo 🤭🤔

h2
13. dec 2023

@ivangeline Opustila by si deti??? 😨

pribinak
13. dec 2023

@ivangeline máš nejaké papulnate decka v puberte? To by mihla byt dobrá pomsta 😁😁😁😁

juliacenc
13. dec 2023

😄

ivangeline
13. dec 2023

@h2 Su bezne rodiny so striedavou staroslivostou. Ja nebudem ta vyčerpaná,prisna matka..od kt budu s usmevom utekat k uzasnemu tatkovi. Mam vsak dobry dôvod sa domievat,ze ma manzel nepodvedie. ;)

ivangeline
13. dec 2023

@pribinak Niee. Len ich je dost. ;D

egonsk
13. dec 2023

to iste co som spravil, pobalil jej kufre a zazelal vela zdaru do zivota.

alickapusinka
13. dec 2023

jasne zbalila by som mu veci a čau s neverníkom by som viac žiť nedokázala
.A ak sa jedna o teba počkaj akú špinu na teba vytiahne pri rozvode. A deti zmanipuluje aby ťa nechceli.

Strana
z2