icon

Ako riešiť hádky o panenstvo a dôveru?

29. nov 2023

Ahojte baby mam 24 rokov z manželom sme spolu už 5 rokov o panenstvo som prišla v 19 z mojim mužom nikoho iného som nemala a ani nechcem mať proste som si len povedala ze moje telo nieje hračka pre každého tak som sa rozhodla ze bude patriť len jednému lenže ide tu Oto ze ja ho strašne ľúbim viem ze aj on mňa lebo nie každý chlap bi sa kvôli tej žene vedel rozplakat pred jej rodinou no stalo sa to tak ze keď sme to skúsili prvý krát no nie on ja lebo predomnou mal veľa žien ze vraj len tak na jednu noc nemal žiadny súcit zo ženami žiadnej neveril len tak pre zabavu no tak bolo to tak ze som mu vlastné nedokázala zesom panna neviem prečo čo sa stalo to len stoho dôvodu ze som nekrvacala až keď som išla domov do sprchy utrela som sa toaletným papierom a tam málo množstvo krvi a preto som bola preneho vraj ja ta jedinečná mame skvelí vzťah aj sexuálny život lenže stále sa hádame ze vraj som určite mala už dakoho tak preto vás prosím o rádu co mam robiť aby sme si není čili život shlupostami

Strana
z4
life123
12. dec 2023

A kedy ste sa brali ?

Strana
z4