icon

Ako riešiť hádky o panenstvo a dôveru?

29. nov 2023

Ahojte baby mam 24 rokov z manželom sme spolu už 5 rokov o panenstvo som prišla v 19 z mojim mužom nikoho iného som nemala a ani nechcem mať proste som si len povedala ze moje telo nieje hračka pre každého tak som sa rozhodla ze bude patriť len jednému lenže ide tu Oto ze ja ho strašne ľúbim viem ze aj on mňa lebo nie každý chlap bi sa kvôli tej žene vedel rozplakat pred jej rodinou no stalo sa to tak ze keď sme to skúsili prvý krát no nie on ja lebo predomnou mal veľa žien ze vraj len tak na jednu noc nemal žiadny súcit zo ženami žiadnej neveril len tak pre zabavu no tak bolo to tak ze som mu vlastné nedokázala zesom panna neviem prečo čo sa stalo to len stoho dôvodu ze som nekrvacala až keď som išla domov do sprchy utrela som sa toaletným papierom a tam málo množstvo krvi a preto som bola preneho vraj ja ta jedinečná mame skvelí vzťah aj sexuálny život lenže stále sa hádame ze vraj som určite mala už dakoho tak preto vás prosím o rádu co mam robiť aby sme si není čili život shlupostami

ibatanecnica
30. nov 2023

choď na plastiku a začnite odznova 😂

viestta
30. nov 2023

Vsak viem, ze si rada aj za takehoto, hlavne, ze si ta nejaky vzal... (alebo si sa ty zlakomila na takeho, ktory to oprel s kazdou, ktoru stretol?). Staci pockat 40 rokov a potom uz bude mat problem udrzat myslienku a moč a tvoje panenstvo ho uz nebude trapit.

barborachors
30. nov 2023

Boze dalsia co si psychopata nasla… co maju ti chlapci, penis zo zlata a miliardy na ucte? Ale hlavne ze nie som sama, vsak…. Moj ty boze, snad vymyslená téma trollom.

bylinka25
30. nov 2023

Tvoj muž je jeden sprostý sebecký ogoista. Ja len toľko.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
30. nov 2023

@eniaq nie, ty si jedinecny, jedna veta a uz je jasne, ze si omg1992

medda_beda
30. nov 2023

Sorry, budem za divnú, ale nemám potrebu chlapovi dokazovať nič.
Zistila som, že normálneho chlapa nezaujíma kto s kým kedy bol alebo nebol a rieši prítomnosť.
A ak chlap žene neverí alebo žena mužovi tak môžu ísť rovno od seba.
Už by ma nebavilo riešiť a špárať sa v niečom čo je nedokázateľné.

Byť výnimočná žena kvôli panenskej blane.To sú také dristy.Každá raz bola panna.Takže teraz už si neváži ani teba lebo blana je preč a ešte ani neverí, že si bola panna.

Verím tomu, že to nie je troll, niektorí muži sa dokážu hádať aj keby žena mala čo by len jedného, ale oni môžu všetko.

Chlapec má dobre mindráky, chce pannu, ale sám panic nie je.

medda_beda
30. nov 2023

@walentina7 Hlavne, že on si odvrzol kade tade, ale od ženy očakáva, že na neho bude čakať lebo každá má vešteckú guľu.

autor
30. nov 2023

@eniaq nevedia o ničom a už vedia ako ten človek vyzerá, čo ma oblečené,či má mozog alebo nemá tu keď si žena potrebuje poradiť alebo ako sa zachovať pri ne akej situaci tak správy obravsku chybu lebo tu nevedia sucitit z inými ale len urážať že kto a co je debil uz ho súdia ale ženy ja som si odvaz nepýtala názor na môjho manžela či je alebo nie debil a taketo somariny ale to je zbytočné

autor
30. nov 2023

@medda_beda aty sa staraj lebo to očakával od teba však ?

viestta
30. nov 2023

Uz som ti par krat napisala, ze nevysvetlis ani keby si nakreslila. Ten tvoj ma medzery vo vedomostiach, ma medzery v tom ako sa k zene spravt. Proste je cely deravy... Ten tvoj na to nema kapacity aby niektore veci chapal, takze akakolvek tvoja snaha je zbytocna. Keby bol v poriadku, tak toto neriesi, ale kedze v poriadku nie je, tak to nechape a ani nikdy nepochopi.

autor
30. nov 2023

@viestta ale daj už pokoj a nekomentuj nemáš čo robiť len súdiť iných ty dokonalá

simca06022011
30. nov 2023

povedz mu, ok moj drahy, mala som pred tebou cely futbalovy tim, spokojny si? Ok a teraz sa mozeme lubit dalej.. taketo hadky... omg... ako keby to bolo neivem akeee dolezite, dokazovat. Ty sa tym nevstatuj co si mu dala, on nech nevyryva ze nie. A nemate sa o com hadat. Proste tema panenstva byvaleho nech sa u vas stane tabu a zrazu sa budete iba velmi lubit a nebudete sa hadat.
Ak nie, tak chyba je inde..

medda_beda
30. nov 2023

Nerozumiem reči tvojho kmeňa.
Mne môj manžel nevyčíta nič a ani nič odomňa nečakal.Ja mám zdravý vzťah.
Nemusím sa pred ním obhajovať, nie som jeho majetok.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
autor
30. nov 2023

@simca06022011 no vieš pre neho bolo dôležité aby jeho nastavajuca panna bola nechcel aby mala pred neho niekoho lenže on mi to stále pripomenie tieto dni sato zlepšilo lenže občas tu tému zasa otvorí pohadame sa potom ma obime a prinesie mi darček ospravdlni sa ale inak my máme krásny vzťah len jeho to asi trápi neviem no niekedy mu aj vykricim ze preboha láska nemohli bi sme mat ešte krajší vzťah a krajší život ako mame do teraz keby nebolo tejto témy ale ja ho určite prekonam a už túto blbú tému ne otvorí ja som len chcela slušne reagovanie od žien môj muž nie je debil je strašne milí ,romantický a hlavne nápomocný každému len prosté je chlap ktorý chcel mať asi ženu ktoré bude patriť len jemu A tu hneď všetky urážajú všetko vedia

viestta
30. nov 2023

@eniaq na to, ze si tu tak kratko, mas velmi dobry prehlad, cim to bude?

eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
30. nov 2023

@eniaq 😅

autor
30. nov 2023

@eniaq ja som vedela ze tato žena je zla protivna ako hyena ináč prepáč @viestta ale keď ty môžeš urážať môjho muža tak akože chápeš?

simca06022011
30. nov 2023

jasne, tvoj muz potrebuje ta dourazat, aby ti potom mohol nosit darceky. Mozno povedz, ze to nestaci, nech zacne nosit drahsie a aj sa oplati vytahovat tuto temu viac :DD nie?
nehnevaj sa, ale ved aj ty sa na tom zasmej, mozno aj jemu do ksichtu.. lebo to je smiesne...

autor
30. nov 2023

@simca06022011 no ináč mne je to smiešne lebo v dnešnej dobe ani 12. Rocne dieťa nie je pannou ale ja ho ľúbim tak ho nechám naj už do keca keď začal a potom sa ukludni

tiezjedna
30. nov 2023

@autorka vy ste sa hľadali, až ste sa našli❤ Zo srdca vám to prajem a dúfam, že to vyjde🙏😍

oliolijanka
30. nov 2023

@autorka mne je sympaticke, ako si s partnerom viete vymysliet kauzu a popritom zabudnut na vsetky problemy sveta, ktore sa vas priamo alebo nepriamo tykaju😀👍
Uprimne to myslim. "80"% zien z mk pojeda antidepresiva ako lentilky a vy mozte zabudnut na cely kovid, ukrajinu, hamas aj hypoteky, ockovanie, nezamestnanost, nizke platy, vysoke ceny potravin, imigtantov, vladu, priberanie, vypadavanie vlasov, ci choroby, globalne oteplovanie aj bliziace sa asteroidy, ceny energii, preludnenie, a coraz castejsia neplodnost mladych ludi... Nie. Najväcsi problem vasho zivota, ci jeho klobasa bola alebo nebola prva v tvojej buchte😀👍👍 Ako keby to nieco mohlo ovplyvnit, ci zmenit🙂

autor
30. nov 2023

@oliolijanka 🤣🤣 niesme no tom zle ale ket ja ho mam tak strašne rada niekedy ho nechám nech dá hada lebo on pri tom hadani sa je tak strašne zlatý ale ináč fakt nie je debil ani žiadny hlupák len proste mu asi na tom záležalo to je cele no

januska12323
1. dec 2023

Keby mu na tom záležalo tak nepretiahne pol dediny pred tebou.

domkakvet
3. dec 2023

Vo vztahu ma byt dovera.

vikiki29
3. dec 2023

@oliolijanka páči sa mi ako si to zhrnula. Problémy sveta… nuž tu očividne kapacita nepustí 😂😂😂 takíto ľudia sú v podstate šťastní, len škoda že si to neuvedomujú 😂

dogblock
8. dec 2023

vy ste obaja taki jednoduchsi, to je zlateee