icon

Ako riešiť, keď je muž impotent?

14. jún 2025

Ženy co mam robiť, ako ďalej žiť? Co robiť ďalej?
Môj muž je už istý čas impotent.( Berie lieky na srdce.mlady 36) Niekedy ma obdobie, že všetko ok,niekedy to nejde, hlavne erekcia. Hlavne chcem na túto otázku radu,čo robit ,nezvládam to.
Dlhsie obdobie raz to ide a raz nie z erekciou a samotným udržaním sexu..
Bola som pár dní pracovne preč. Po návrate bol čudný. Pýtala som sa ,či je všetko ok,koli jeho tichemu správaniu. Až na 4.deň sa mi priznal,že bol podvečer nakúpiť potraviny s oslovila ho nejaká ku*** ,keď nakladal nákup do kufra,že či nechce sex...on že nie. A potom že pri nom stále stála a spýtala sa ci aspoň fajku nechce. Tak že mu napadlo, či to zlyhanie erekcie nie je mnou a podvedome vraj jedno s druhým,že či sa mu pri druhej žene nepostaví.
Že jej povedal DOBRE. Ze fajku , ale s gumou.
Ona ze sa pokúsila,..a on ze nič. Nejaký vraj náznak erekcie bol,tak stihla nasadiť prezervatív, že sa asi neudržal a zošmykol sa a ďalej ho orálne skúšala postaviť. Že po pár minútach keď to nešlo,vraj jej povedal ze dobre,že ok,že stačí, že dosť...potom odišla, zaplatil jej aj vopred dohodnuté €
Priznal sa mi ako to presnebolo a ze chcel len vyskúšať, koli tomu ze ma problém, ci to vesj nepojde s inou.....,,,,Čo robiť?
Hnevám sa,som zúfalá,zranená,zničená,ponizena že si niečo cchcel dokázať práve u kur** či to ešte môže
Ono on mi to opisuje tak,že chuť je,i ked erekcia je, iba že je biedna a neudržateľná. ..
tak vraj to chcel v tu sekundu vyskúšať, ci to bude pri inej
Ako bonus je ale, že ho po troch dňoch po tom, začalo štípať v močovej rúre a tak dobrovoľne bol na testoch pohlavných chorôb. Teraz čaká na výsledky.
Ja som úplne zložená. Úplne ho chápem a na druhej strane mi to hlava neberie.
Co robiť, ako by ste sa zachovali vy.

Strana
z2
pralinka25
15. jún 2025

ak je toto real tak mna by jeho veta ze skusim ci sa mi nepostavi pri inej brutalne urazila a to ja znesiem naozaj vela a asi som sa ani v zivote skutocne este neurazila. ale toto keby vypoti tak by u mna skoncil. pretoze v jeho hlave nie su pricinou lieky ale ty? chory je nie len na srdce ale aj na hlavu.

cimage
15. jún 2025

Mal to riesit lekarom a zmenou liekov, nie “fajkou” od nahodnej okoloiducej.

milanemila
15. jún 2025
@majulino

@milanemila nemusí byť vymyslená. Áno, u nás sú kur*y na parkoviskach pri obchodoch, nie len hypermarketoch ale častokrát najmä pri malých potravinách, na autobusovej stanici, chodia po uliciach pri parkovisku. Juhovýchodne Slovensko

@majulino no ano aj v BA pri Slovnafte stoja prostitutky popri ceste, ale to su take trosky, ze by som to ani zenami nenazvala…tak ked pri takej co sa ponuka na parkovisku si myslel, ze sa mu skor postavi ako pri jeho zene, tak to by ma vlastne asi urazilo este viac 🙈

evickuska
15. jún 2025

@autorka ja s mojim manzelom veci riesime spolu a nie s 3 osobou ak nemate deti utekaj a hned. Ak sa neda uzi si s niekym ale nezamiluj sa. Ked sa zamiluje zena, rozbija to rodinu.

rejka7
15. jún 2025
@milanemila

@majulino no ano aj v BA pri Slovnafte stoja prostitutky popri ceste, ale to su take trosky, ze by som to ani zenami nenazvala…tak ked pri takej co sa ponuka na parkovisku si myslel, ze sa mu skor postavi ako pri jeho zene, tak to by ma vlastne asi urazilo este viac 🙈

@milanemila ja bývam v KE od detstva a nikdy, nikdy v živote som nevidela na parkovisku pri žiadnom obchode, či obchodnom centre číhajuce pracovníčky. Že vraj sú pri stanici na Masarykovej, Svatoplukovej a to sú dosť zastrčené uličky a keď odtiaľ idem pešo, tiež tam nikoho nevidím ani túlavu mačku. To musel si objednať. Teraz všetko takto fičí cez internet.

majulino
15. jún 2025
@himedzi

@majulino vy mate coop jednotu a podobné potraviny otvorenú do pol 9 večer?

@himedzi Coop nie, ale kopec malých potravín je do 22:00 a jednu "večierku" máme okrem polhodinovej pauze, keď si odovzdávajú smenu otvorené nonstop

lienka.7
15. jún 2025

@autorka rozviesť sa a nájsť si normálneho chlapa...

7komorova
15. jún 2025

Za chuj, prepac. Ale ze ci to nemoze byt tebou, akoze nic v zlom ale ako keby “neveril” vasmu vztahu. Toto keby sa stalo by som isla ku psychologovi na sedenia. Iba sa porozpravat, lebo voci tebe sa normalne nebudete bavit. Asi by som tak robila. Ale akoze fuuuu, fest debil. A test pohl chorob- mne to znie keby mal s nou sex. Ale priznal len polku pribehu… no vela stastia teda. Hlavne ty bud stastna a v klude.

schatzinkaschatzinko
15. jún 2025

Aké lieky berie, ma nejaký beta bloker? Nedá sa vysadiť? U urológa bol? Nezávidim ti , je to veľmi ponizujuce

rejka7
15. jún 2025

Ešte mi ani nie veľmi pasuje to načasovanie. Ty si bola preč na pár dní a na 4. deň po príchode domov ti oznámil, že bol s tou pracovníčkou a už má aj antibiotiká a čaká na výsledky testov. Inkubačná doba doba bakteriálnych pohlavných chorôb je trošku dlhšia ako pár dní. Ja by som si aj toto od sledovala. Napríklad chlamýdie, ktoré sú fakt časté majú inkubačná dobu 2 týždne podľa info na nete. To mi nevychádza, tak aj syfilis 4-5 týždňov. Tak on povedzme za týždeň čo si bola preč a 4 dní ku tomu má aj príznaky, aj bol u lekára. Lebo obvodak ti neviem či predpíše antibiotiká len tak, on tak pošle na neviem urológii? kožné? tak tam sa čaká tiež nejaký ten piatok na termín. Juuj má za ušami ten tvoj plačko.

domkakvet
15. jún 2025

Keby to bolo s nou lepsie, tak co? Tak by sa s tebou rozisiel on?

koniarova
15. jún 2025
@rejka7

Ešte mi ani nie veľmi pasuje to načasovanie. Ty si bola preč na pár dní a na 4. deň po príchode domov ti oznámil, že bol s tou pracovníčkou a už má aj antibiotiká a čaká na výsledky testov. Inkubačná doba doba bakteriálnych pohlavných chorôb je trošku dlhšia ako pár dní. Ja by som si aj toto od sledovala. Napríklad chlamýdie, ktoré sú fakt časté majú inkubačná dobu 2 týždne podľa info na nete. To mi nevychádza, tak aj syfilis 4-5 týždňov. Tak on povedzme za týždeň čo si bola preč a 4 dní ku tomu má aj príznaky, aj bol u lekára. Lebo obvodak ti neviem či predpíše antibiotiká len tak, on tak pošle na neviem urológii? kožné? tak tam sa čaká tiež nejaký ten piatok na termín. Juuj má za ušami ten tvoj plačko.

@rejka7 veď to chujovina, celá téma. 😁

rejka7
15. jún 2025
@koniarova

@rejka7 veď to chujovina, celá téma. 😁

@koniarova čudné od začiatku do konca 🤔

pralinka25
15. jún 2025

no ved toto presne pisem keby mi zapotil ze pri nejakej sfetovanej vyzitej slapke skusal ci sa mu postavi skor ako pri vlastnej zene to je na zabitie. vobec by sme uz nemali o com a v tomto pripade by mi bola ukradnuta aj cela nevera. tam aj keby just nic nebolo staci ten drbnuty umysel vymysel. cisty psycho. moze plakat kolko chce.

zobaka
15. jún 2025
@pralinka25

no ved toto presne pisem keby mi zapotil ze pri nejakej sfetovanej vyzitej slapke skusal ci sa mu postavi skor ako pri vlastnej zene to je na zabitie. vobec by sme uz nemali o com a v tomto pripade by mi bola ukradnuta aj cela nevera. tam aj keby just nic nebolo staci ten drbnuty umysel vymysel. cisty psycho. moze plakat kolko chce.

@pralinka25 viac ju ponizit uz ani nemohol

blacki12
15. jún 2025

Plačkajúci nakazený impotent🤮
Za mňa len fuj.

morpheuss
15. jún 2025

Pre chlapa je erektilná dysfunkcia dosť zásadný psychologický problém a účel v tomto prípade svätí prostriedky... len nechápem, prečo si radšej nekúpil najprv Viagru...
Čo sa toho sexuálneho zážitku týka, tak súhlasím s názorom, že možno za tým bolo niečo viac... ale najpravdepodobnejšia možnosť je, že si tú pohlavnú chorobu len vsugeroval.. nie je to nič nezvyčajné, je to bežná reakcia muža, čo ženu nikdy nepodviedol, že si hneď myslí, že chytil HIV alebo čo... pravdepodobnosť je ale nízka, hlavne ak išlo len o nevydarený orál. Mužovi odkáž, nech ide za doktorom a nech si dá predpísať Viagru...

anna777115
16. jún 2025
@morpheuss

Pre chlapa je erektilná dysfunkcia dosť zásadný psychologický problém a účel v tomto prípade svätí prostriedky... len nechápem, prečo si radšej nekúpil najprv Viagru...
Čo sa toho sexuálneho zážitku týka, tak súhlasím s názorom, že možno za tým bolo niečo viac... ale najpravdepodobnejšia možnosť je, že si tú pohlavnú chorobu len vsugeroval.. nie je to nič nezvyčajné, je to bežná reakcia muža, čo ženu nikdy nepodviedol, že si hneď myslí, že chytil HIV alebo čo... pravdepodobnosť je ale nízka, hlavne ak išlo len o nevydarený orál. Mužovi odkáž, nech ide za doktorom a nech si dá predpísať Viagru...

@morpheuss No, asi ťažko mu urológ predpíše Viagru, keď sa lieči na ochorenie srdca.

morpheuss
16. jún 2025
@anna777115

@morpheuss No, asi ťažko mu urológ predpíše Viagru, keď sa lieči na ochorenie srdca.

@anna777115 Tak to som veru nezachytil, oki pravdu máš

rejka7
16. jún 2025
@morpheuss

@morpheuss ale veď dostal antibiotiká a jeho nástroj ho svrbí, na výsledky testov má čakať. Mne nedá lekár antibiotiká ani keď drhnem ako pes, lebo nemám crp a jemu by dal len tak? Na, však skús...? Určite mal vtačika letačika v "úbohom stave" keď dostal antibiotiká.

morpheuss
16. jún 2025
@rejka7

@morpheuss ale veď dostal antibiotiká a jeho nástroj ho svrbí, na výsledky testov má čakať. Mne nedá lekár antibiotiká ani keď drhnem ako pes, lebo nemám crp a jemu by dal len tak? Na, však skús...? Určite mal vtačika letačika v "úbohom stave" keď dostal antibiotiká.

@rejka7 V dnešnej dobe dávajú niektorí lekári antibiotiká aj na chrípku, či covid... prečo? No pre istotu... vôbec nič to neznamená. Keby mal kvapavku (čo je najpravdepodobnejšia pohlavná choroba, ktorá sa prejavuje pálením pri močení), dostal by nejaké tvrdé antibiotiká, lebo kvapavka má už veľmi slušnú rezistenciu na ATB.

karolinakr
16. jún 2025
sticker
karolinakr
16. jún 2025

neverim, že existuje chlap, čo sa prizna k prostitutke. aj tak sa mu nepostavil akurat ma herpes..by ma zaujimalo, čo bozkaval alebo ochutnával..myslim, že je to jasne a cela zahada vyriešena, mal s ňou komplet všetko celu noc

yoginka231
19. jún 2025

Ja som minule bola v coop jednote, a spadlo mi maslo. Ohla som sa a už ma nejaky chlap nakladal. Ale svojmu som normalne vysvetlila že to bola len predohra že ja som ho nepodvadzala a teraz som tehotna s inym hahaha :D

morpheuss
19. jún 2025
@yoginka231

Ja som minule bola v coop jednote, a spadlo mi maslo. Ohla som sa a už ma nejaky chlap nakladal. Ale svojmu som normalne vysvetlila že to bola len predohra že ja som ho nepodvadzala a teraz som tehotna s inym hahaha :D

@yoginka231 Keď sa toto rozkríkne, ženy budú už len do coop jednoty chodiť nakupovať...

klotildabazarik
19. jún 2025

Nebola by som s nim, ked to neklape v sexe je to nanic "vztah" ale to ze to "skúsil" s inou by som mu nezazlievala, mozno si na vine ty ked sa mu s tebou nepostaví

ester177
2. sep 2025

@anonym_autor je to chuj, chudák, psychopat. Nájdi si milenca. Ja mam doma takeho isteho choreho cloveka. Stale potrebuje nove vaginy, obdiv cudzich zenskych, je to prasa a skryty narcis. Skoda, ze som ho odhalila neskoro.

Strana
z2