icon

Ako riešiť manželovu neveru, keď máme dvojročnú dcérku?

4. mar 2025

Neviem ako sa k tejto situácii postaviť. Mame 2rocnu dcéru, nič nenasvedcovalp tomu, žeby sme mali nejaký problém. Ale stalo sa. Nejaká nova kolegyňa prišla ku nim do firmy a par x sa stretli mimo prácu a aj u nej doma. Viem to, pretože sa mi s tým priznal sam. Ja som zostala obarena, nepovedala som mu nič. Odišla som, asi som potrebovala byt sama a prečítať si niečo povzbudivé?

Strana
z2
colsami
4. mar 2025

Nic moc... Ked mu stacilo len par krat stretnutie a ak ani nemate vazny problem vo vztahu a hned s nou skocil do postele bez vahania...
Je mi to luto. Preco Ti to vlastne hovoril? To ako pomedzi vase radovanky este s nou tahal? Nic pozitivne mi nenapada na povzbudenie.

anonymes
4. mar 2025

@colsami A ľutuje to? Alebo ti to povedal kvôli tomu, že s nou chce niečo viac?..
och je mi to veľmi luto. Sama som prišla na neveru, (EX) ale nemali sme ešte dieťa. Ale ak by sa mi to stalo teraz s terajším muzom, keďčakáme dieťa , tiež by som nevedela, že čo ..

domkakvet
4. mar 2025

Teraz ked si odisla, tak ta nejako kontaktuje, alebo sa rozhodol ostat s nou? Neviem aka je otazka, ci mu mas odpustit, ked ani nepises, ci je z jeho strany zaujem, alebo ci si spravila dobre, co sa vlastne pytas?

zuzulenkaa
4. mar 2025

Priznal sa, lebo to oľutoval, alebo preto, lebo sa obával, že na to prídeš skôr?

biba_18
4. mar 2025

@zuzulenkaa skôr to druhé. proste ak by to oľutoval, žene by tým neubližoval a sekal by dobrotu…

martinkatinka
4. mar 2025

Priznal sa, ze sa len stretli, ci sa priznal k nevere?

kavasmliekom
4. mar 2025

Povzbudivé? K čomu ťa treba povzbudiť? Ja mám jednu zásadu...kto podvedie, odchádza, či by som mu bola len frajerka, alebo manželka, či bezdetná, alebo so 6timi deťmi, či by som mala mať úver, alebo len igelitku...neznesiem aby ma manžel obrabal a pritom myslí na inú. A pred deťmi sa hral na dokonalého otca co miluje ich mamu...

autor
4. mar 2025

Povedal, lebo to ľutuje, ťaží ho to... povedal mi to len dnes, ja som neodišla z bytu ze nadobro preč. Odišla som sa prejsť, vyvetrať hlavu. Bola to nevera. Som už doma, snaží sa komunikovať ale ja akosi nemám na to teraz chuť? Asi nevhvem riešiť veci zbrklo.

autor
4. mar 2025

Asi som to len chcela napísať žienky.

weronika171717
4. mar 2025

Fuha.....no aspoň, že sa priznal sám. Či tam bolo podozrenie z nevery? V tvojom prípade by som si nechala čas. Ignorovala ho zatiaľ. Premysli si čo chceš ty.

autor
4. mar 2025

@weronika171717 práveže vôbec, ani mobil neskrýval.. ale to asi preto, že vie, že mu tam nesnorim. Taky normálny sa mi zdal byť.

mameha7
4. mar 2025

Vraj ľutuje. Len hodil ten kameň na teba. Keď tak ľutuje, mal si to tajomstvo zobrať do hrobu a mlčať a popasovať sa sám s tou vinou. Teraz čaká, či ho vezmeš na milosť, lebo sa mu to asi s ňou až tak nepáčilo a nemal by mu kto naďalej prať osraté trencle.

pralinka25
4. mar 2025

fuha neviem. daj si cas.
asi by ma najviac zneistoval fakt ze tak dobre to skryval ze si nemala podozrenie. cize je dobry klamar.

vroni
4. mar 2025

Nie, zbrklo nerieš. Len si to veľmi dobre nechaj prejsť hlavou. Z toho, čo si napísala by som to videla takto: novej kolegyni sa bez rozpakov vrhol do postele. Evidentne nie raz ci dvakrát ale opakovane. A zrazu ho tlačí svedomie a ide sa manželke vyspovedať. Takže mi z toho vychádza, že nová kolegyňa chce viac než len občasný sex a vyhráža sa, že všetko vyklopi manželke. Tak sa muž prizná, oľutuje, manželka odpustí, polutuje a chlap je ešte za svätca, lebo sa priznal. Sú ženy, ktoré tento scenár odmietnu akceptovať po prvej nevere, iné až po druhej, piatej, tisicej a niektoré to akceptovať budú do aleluja. Toto nie je jednorázový úlet v hormonalnom či inom opojení. Toto je chlap s tulavym vtákom. Je na tebe, ako sa k tomu postavis. Veľmi držím palce, aby si bola so svojím rozhodnutím stotožnená a spokojná.

weronika171717
4. mar 2025

Pozri, ťaží ho to - a to ho neobhajujem. Myslím si, že mu na tebe aj vašej dcérke záleží, ale musíš vedieť či mu to nebudeš vždy pri každej výmene názorov kričať do tváre, či sa ti nebude hnusiť k nemu ľahnúť alebo mať spolu sex....musíš si odpovedať sama na veľmi veľa otázok. Verím, že sa rozhodneš správne. 🤍

zuzubb007
4. mar 2025

Že ľutuje, no nech len ľutuje, dúfam, že nebudeš taká blba a neodpustis mu, ale už balis veci sebe aj malej, ťažilo ho to to určite to aká naivka tomu uveri, len sa bál, že sa to dozvieš od niekoho iného, nech ide navzdy do kelu taký chlap

janinah
4. mar 2025

V mojom blizkom okoli sa to stalo ,velmi dávno,chlap sa chcel zbavit ťarchy a nič lepsie mu nenapadlo ako tu ťarchu hodiť na ženu.Akosi to ustali,tiez tam bolo male dieťa.Podrobnosti neviem.U nich bola nevera udajne jednorazovka.
Moj muž od druheho rande vie,ze ja neveru neodpustim,aj kebybsom chcela už b6 som nevedela žiť s človekom,ktoremu neverim...možno nejakomvedľa neho kvôlimdieťaťu,ale dlho bybto taktomasi nevydrzalo,

krasneleto
4. mar 2025

Pekne ti to povedal. Chválim. Ale výsledok je taký že svojej ťažoby sa zbavil. A ty máš vlastne rozhodnúť o vás dvoch. Aké milé. Tu nie je žiadna rada dobrá. Sú veci okolnosti xy ktoré by mňa viedli k úplne inému rozhodnutiu ako teba. Tak ti poviem,rob ako to srdce káže

mmirka02
4. mar 2025

Keď to urobil raz ...neurobí to znova ? Budeš mu veriť ,že druhý krát si nechá vtáka v nohaviciach?

evcagabi
4. mar 2025

Ale prosim ta 😅Pochybujem, ze nejaky chlap sa prizna len tak. Uz o tom iste "aj vrabce cvirikaju" a o chvilu by to doslo aj k tebe. Tak to zahral, ze ma este nejake zbytky charakteru a mysli si, ze si taka hlupana, ktora sa roztopi nad jeho uprimnostou.

gab1sol
4. mar 2025

Autorka, je dobré, že to neriešiš zbrklo… Daj si čas na rozmyslenie. Určite ti neporadím okamžité zbalenie vecí a odchod. Ty si svojho muža poznáš najlepšie. Aj keď evidentne nie úplne, ale určite lepšie ako my. Ty musíš vedieť, či zistiť, či to naozaj ľutuje alebo nie…
A tiež porozmyšlaj, či ďalej? Vieš/nevieš mu odpustiť? Máš kam s malou ísť? Ak ostaneš, vieš to prekonať a opäť mu začať dôverovať? Vieš si predstaviť život s ním? Alebo bez neho? Ja by som na tvojom mieste nehľadala rady u iných, pretože ani jedna z nás nechodí v tvojich topánkach. Celú situáciu skús spracovať v sebe a sama za seba. Držím palce. ❤️

barborachors
4. mar 2025

Decko by som mu hodila na krk a sla von si zbalit milenca na jednu noc a rano mu poslala fotky. Nic iné ako na týchto chrapunov totiž nezaberá. Sa ho opytaj, co on na to, co povieš. A podviedol ta (aj) preto, lebo ta mal istú. Keby bol v strehu, ci mu ta nepreberie iny chlap, tak by nemal cas na somariny s kolegyňou.

strongi
4. mar 2025

Len aby nebola milenka tehotná, keď tak ochotne priznal.

trinneo
4. mar 2025

Neviem, čo čakáš od ostatných,ale tu kazda ma vlastny nazor, ja by som toho mojho v prvom rade vyhodila z bytu prec a potom o dva dni podala ziadost o rozvod, pretože su veci, ktore nie som ochotna odpustit a moj o tom vie. Ja by som sa v tom neustale vrtala, stale rozmyslala co urobil,kde ako a pribkazdej hadke mu to urcite vyhodila na oči...ALE mam kamosku, ktoru chlap podvadzal vyse roka, kym mu na to prisla (zacal v case kedy lezala v nemocnici po porode a tiež s kolegyňou).A cuduj sa svete, ustali to, a to glavne kvoli tomu, ze ona bola schopna odpustiť ( ja take nastavenie v sebe nemam).

bboossoorka
4. mar 2025

Tak takto človek podvedie vtedy keď mu niečo chýba.Dala mu niečo čo ti nie.Bohuzial je to tak.Asiby som urobila to isté pre kľud neviem a vily by sme vyrovnaní.Odpustila by som prečo nie ale ako ja poviem vyspala by som sa s každým koho pozná nech cíti bolesť.Ale to som ja

alma3456
4. mar 2025

Ja si myslím že keď sa priznal mysli to s ňou vážne a ešte preto sa priznal aby si urobila niečo ty čo sa týka rozchodu čakal že ho hneď necháš nechcel ta nechať on zvyčajne to tak je lebo keď to chlap urobí myslím neveru a žena nejakým spôsobom tuší lebo vie tak zatĺka a prečo lebo sa obavá rozchodu a hanbí sa zato čo urobil.Moj názor pravdivý

jizanka
5. mar 2025

@autor Promluvili jste si? Řekl ti co chce dál?

pseudomonas87
6. mar 2025

Ako pokračujete? Vieš už, čo bude robiť? Držím ti palce, nech sa rozhodneš tak, aby ty si bola šťastná.

maryetta
6. mar 2025

@strongi presne toto mi napadlo. Ze sa priznal lebo tento "problem" sa nevyriesi len tak.

1aduliatko1
6. mar 2025

By som sa spytala ze co planuje dalej so zivotom..ked sa priznal. Ako to chce riesit.

Strana
z2