Ako riešiť manželský problém s nedostatkom sexu?
Zdravím, hanbim sa, preto som radšej napísala príspevok anonymne.
S mužom máme dlhodobejší problém, a to taký, že on ma málo sexu. Sex nemávame pravidelne, niekedy je to 3x do týždňa, niekedy 4x, inokedy raz, dvakrát, a niekedy, keď sa pohadame, tak aj dva týždne, tri, pretože on mi dokáže tak strašne vynadať, ponížiť ma, často aj klame, pretvára si realitu. Zo všetkého vždy viní mna. Proste. Mňa toto všetko rokmi už tak od neho odradilo, že na sex s ním sa neustále len premáham. Do toho máme dve malé deti, ktoré sú so mnou 95% času, venujem sa im, proste, väčšinu všetko ja, on keď je aj doma, pohra sa s nimi, no dlho mu to nevydrží. Proste, cela domácnosť je na mne, starostlivosť o deti tiež. On ma super prácu, ráno si chodí kedy chce, príde poobede. Zarába krasne, čo sa týka financií, nemôžem povedať ani slovo.
No proste, ja po večeroch nevladzem, nepriťahuje ma.
Pred pár rokmi sa dokonca stalo, že ma viackrát udrel, odvtedy sme na tom pracovali obaja, no vo mne to ostalo, a aj to vo mne robí svoje a ten sex si neužívam, nechýba mi.
Som zúfalá, neviem, čo robiť.
Ďakujem a prosím, neodsudzujte ma.
@hugger ak svojimi cinmi donutim naschval zleho cloveka aby to so mnou ukoncil, pochopitelne sa nebudem stazovat. Iba ze by to bol tvoj pripad, ze si naozaj nasiel niekoho ineho skor ako si to ukoncil. Nepoznam jedineho chlapa, ktory by najskor odisiel od rodiny a potom si hladal novu zenu… ani jedneho. Za to zien takych poznam dost.
@hugger moj manzel ukoncoval po rokoch nefunkcny vztah, bez sexu, nezili spolu roky predtym(on uz zil na opacnej strane krajiny 7 rokov a domov chodil na vikendy za detmi, prespaval u mamy…) ked oznamil svojej vtedajsej zene, ze sa s nou chce rozviest, ze takto nevyzera funkcny vztah, bola extremne prekvapena. 😂Jej to tak absolutne vyhovovalo, postral sa o vsetko, a ona ho nemala na krku, ale navonok mohla povedat, ze ma “stastnu” rodinu. Moj muz je doteraz ten, kto rozbil tuto idylku. Mozno je tvoja ex podobny typ. Pre mna absolutne neuveritelne doteraz

@liv1
"nedaj mu uz nikdy, najde si druhu a vybavene"
nula to nebude keď verejne padnú takéto odporúčania. V hlavách je toho možno oveľa viac. Šok sa dá zahrať, písomne ešte lepšie než naživo.
@majlo1234 @liv1
Pýtam sa z pohľadu muža ktorý korektne ukončil nefunkčný vzťah, ale keďze iniciatíva skončiť bola z mojej strany, ex ma opisuje ako sviňu čo sa rozhodol opustiť rodinu. Ale ja mám dojem že v skutočnosti za tým ochladnutím bola jej snaha vzťah ukončiť, len to nechcela urobiť tak že by ona bola tá zlá.