icon

Ako riešiť neuspokojivý sexuálny život vo vzťahu?

13. jan 2025

ahojte žienky… chcem sa opytat tych ktore s tym mate skusenosti … mam noveho priatela, je to velmi dobry chlap rozumieme si, len po sex. stranke je to horsie … mala som uz niekolko sex. partnerov, byvaly partner bol uzasny v sexe, nikdy som nic lepsie nezazila .. ale skočilo to .. nasla som si tohto priatela do ktoreho som sa zamilovala a lubim ho .. len proste, je mi to trapne ale ma ho maly … nepovedala som mu to, ale on to sam vie, vela krat mi to sam povedal ze vie ze ma maly … a este aj nevydrzi uplne dlho … proste nevravim ze ten sex je hrozny, ale neuzijem si ho ani z polky tak ako som bola zvyknuta … co s tym? Skúšali sme aj rozne polohy a tak, ale jednoducho neviem si pomoct.. nieje to ono .. nechcem ho kvoli tomu opustiť lebo ho milujem, ale ako to riesit .. jemu sex vyhovuje, jemu sa to paci, ale mne to nestaci … miluje aj fajku odomna, robim mu ju, robim vsetko preto aby bol on spokojny, ale potom sa zamyslim nad tym ze fuu, co ja … inak je fakt skvelý ale po sex stranke som ja uplne neuspokojna … byvaly partner sa staral stale hlavne o to aby som ja bola spokojna .. nechcem ho porovnavat, fakt chcem ostat s tymto partnerom, ale neviem co s tym, uvedomujem si ze dlhodobo to takto asi nepojde

Strana
z4
lenuska852
15. jan 2025

@11brano11 tak to je zaujímavé.

slovakboy
15. jan 2025

Toto musíš komunikovať. Chlap nevie a nerozumie keď mu to na rovinu nepovieš. Možno on si mysli, že ti to stačí, ty sa tváriš spokojne, nespokojnosť dusíš v sebe. Môže ťa lízať dlhšie, prstovať, vibratorom si pomáhať. A ďalšia vec je že ty teraz porovnávaš. Nikdy nemusí byt taký, ako jeho predchodcovia, to že je menej skúsený sa časom stratí to nie je dôvod na rozchod abi nespokojnosť. Zladíte sa. To že si rozumiete je to najlepšie čo môže byť. Dobrý vzťah je predpokladom dobrého sexu. Nevenuj až tak pozornosť sexu. Áno je dôležitý, nechcem ti vravieť aby si sa s týmto zmierila, ale netráp sa tým až tak a ber to ako výzvu na zlepšovanie sa. Aj v komunikácii. Ak on nie je egoista a ty ho budeš učiť a on sa učiť nechá, tak to bude fajn. Nikde nie je napísané, že on ma byť skúsenejší ako ty. Nie je to žiadna vada. Povedz mu to vhodným spôsobom. Nie že nie si spokojná, ale že chceš si užívať dlhšie.

carrot_apple
16. jan 2025

si žena, veľmi dobre musíš vedieť ako vysloviť, že akú máš potrebu,si jeho prvá partnerka? on pravdepodobne vie, že má malého...nemyslím si, že je to problém ak si to všetko viete vykomunikovať aby bola spokojnosť na oboch stranách...mať tvoje problémy...čo by si robila keby,že má MOC veľkého???

natalyya
16. jan 2025

@carrot_apple velky neznamena az taky problem, maly ano

carrot_apple
16. jan 2025

@natalyya tak som asi videla zlé videá

natalyya
16. jan 2025

@carrot_apple neviem ake videa myslis, ale s prilis malym vela nenarobis, s vacsim sa aspon da nejak pracovat

nurielka
16. jan 2025

skus sa zamysliet, po rokoch zamilovanost vyprcha a pokial to neprejde v lasku tak nic, ciny znamenaju vela, nie reci

mouxa
16. jan 2025

Ako tu uz radili, treba sa s nim o tom otvorene narovinu porozpravat - neboj, ze sa urazi, urazit by sa mohol len vtedy, kebyze mu povies, ze spaky nefajcis... Drzim palce.

autor
16. jan 2025

ahojte, chcela som len napisat, ze dnes dokonca sam od seba bez toho aby som ja zacala o tom debatu, zacal rozpravat o tom ze by chcel aby bol nas sex lepsi aj pre mna a ze chce vediet vsetko co a ako mam rada lebo mu na nasom vztahu zalezi a chce aby sme mali vo vztahu aj dobry sex … takze som sa fakt potesila a zjavne mu na mne asi fakt zalezi, ked to zacal riesit sam bez toho aby som nieco povedala … takze uz nevaham a urcite spomeniem aj hračky predohry, aby sa somnou pohral dlhsie ako doteraz a vsetko co by nam to mohlo zlepsit .. tesim sa

michal_dr
16. jan 2025

@autorka

Super, som veľmi rád, že partner začal rozprávať, zaujímať sa o teba, tvoje pocity, to je základom každého vzťahu 👍.

Teším sa s tebou, nech sa Vám darí 😉

pacica
17. jan 2025

super,tak predsa nie je egoista.spominala si ze je maly…co znamena ze je maly?vies odhadnut dlzku?

pacica
17. jan 2025

super,tak predsa nie je egoista.spominala si ze je maly…co znamena ze je maly?vies odhadnut dlzku?

Strana
z4