icon

Ako riešiť neustále sexuálne narážky partnera?

29. jan 2025

Ahojte.Ja neviem či som ja už divná alebo čo.Ide o to že partner má na mňa neustále sexuálne narážky deň čo deň a ja už začínam byť s toho znechutena a podráždene reagovať.Každy dotyk končí obchytkavanim za prsia,medzi nohami, reči akú mám riť,zohnem sa hneď že mám pekné prsia a doslovne sa už cítim ako niejaka slapka. Nič od neho nepočujem pekne len poď má pofajkať, nechceš má pofajkať a podobne.Aj som mu povedala že mi to vadí a už je to na mňa moc ale to keby hádžem hrách o stenu mám lepšiu odozvu.Ani neviem čo chcem poradiť vlastne len som to potrebovala dostať zo seba.

Strana
z2
januska12323
29. jan 2025

Hmm on je taký jednoduchší? Prečo s takým chujkom ostávaš keď ti vadí?

lenka_da
29. jan 2025

Nefičí on takto náhodou na niečom?

tundra
29. jan 2025

@januska12323 😂😂😂👍

michal_dr
29. jan 2025

@autorka

...kolko mate rokov?

larinka552
29. jan 2025

A bol stale takyto ci to je nejaka novinka?

lija22
29. jan 2025

jezis keby mi muz hovoril pod ma pofajkat mu strelim. to je hrozny vyraz.
no ale co ma robit ked si taka sexy a mozno ma len take obdobie ;) zas, budme fer, prejavuje ti ze sa mu pacis

bluka2
29. jan 2025

“ nechceš ma pofajkať” na tom sa budem este zajtra smiat
Kde si nasla taky skvost?

spanielka44
29. jan 2025

Asi by mi to vadilo išiel by mi s tým riadne na nervy 😆 na druhu stranu teraz som v 9 mesiaci sex sme nemali už neviem ako dlho ani žiadne narážky, dotyky a riadne mi to chyba😂😂 skús sa s ním porozprávať o tom napr že keby bol viacej romantický lebo že toto ti nepríde príťažlivé

zuzanna33
29. jan 2025

Tipujem že nemáte deti? Ale ono to časom prejde len treba dať pozor aby to nebol ten typ keď nedáš ty "pochytkat" dá druhá...Alebo ma nadbytok testosterónu ,steroidy a pod.

yelena159
29. jan 2025

On bude nejaky 15 ročný pubertiak nie?

deti95060810
29. jan 2025

správa sa ako slizký dôchodca...
aj mne včera povedal jeden dôchodca na benzinke že či môže opáčiť...

jaond19
29. jan 2025

Ak s nim chces ostat tak mu to take chujačiny oplacaj.... ale teda toto by ma nebavilo byt vo vztahu ako nejaky sexualny objekt. Je to max. neuctive a drze. Inak az je to daky mlady chalan, este je sanca ze sa vybúri a skludní hormon. Ale ak daky chlap davno po 35ke.... tak nech chytká inde.....

lubkovaandrejka
29. jan 2025

@deti95060810 to nemyslis vazne :D to bolo co za uchylaka?🤢 To k tebe prisiel a rovno ti to povedal?

frflos_nespokojny
29. jan 2025

mne to vyzneje ako mladucky, neukojeny (ako napisala januska12323 ) chujko 😀

bielasovicka
29. jan 2025

Nemusí byt pubertiak. Poznám takého, má 40 a je strašne nechutný, tiež s takými slovami. Úplný úchylak, no fuj. To sú takí co nikdy nemajú dosť, a myslia len na to jedno 🤮🤮

petamich
29. jan 2025

Velebnosti jdu blejt...akoze fuj, byt atraktivna pre partnera a pritahovat ho je urcite dolezite ale aby ma niekto obchytkaval a pod ma pofajkat akoze to co za hovado?

viestta
29. jan 2025

Ked ti to vadi preco si stale s nim? (a za mna vybrala si si kvalitneho magora, to nebol nikto lepsi poruke?)

michal_dr
29. jan 2025

@bielasovicka

To je smutné, vzhľadom na ten vek... tretia cenova skupina. Iracionálne...

Myslíš, že "nemajú dosť..?"
Sex je super, ved kto ho nema rad... ale taketo spravanie s nim nema nic spolocne. Skor mi to pride, ze nevie zaujat a mysli si, ze ked bude davať zene "komplimenty" tohto druhu (podla neho správne), tak ho žena nadšene uvíta z rozkročenou náručou... 🤦‍♂️

Každy chap pozrie žene okrem tváre i na prsia, zadok, celkovo postavu a taktieš sa pozrie i žena po mužovi na zadok, postavu, je to prirodzené, ale nik to nebude komentovať... ak zena muzovi imponuje, tak ju oslovi...a ano, aby bol i sex, co je samozrejme logicke a prirodzene pre obe pohlavia. Ale toto, co autorka píše alebo ty, to je nonsens... ☹️

Smutné, že sú medzi nami i takéto výkvety spoločnosti zneprijemnujúce ženám život... 🫤

pralinka25
29. jan 2025

fuha tymto by sa stal pre mna ale ze uplne antikoncepcnym. 🤢🤮 to sa vazne moze nejakej zene pacit?

bielasovicka
29. jan 2025

@michal_dr presne ako hovoríš. Len mne sa to nechcelo rozpisovať. Takíto chlapi vedia odradiť každú ženu, lebo je to úplne nechutne a nepríjemné pre ženu, takého chuja počúvať. To si zrejme títo exoti vôbec neuvedomujú. A áno, týmto správaním len znepríjemňujú ženám život......

enmery
30. jan 2025

Drží Ťa pri šúchacej lampe v putách? Primitív. Keby mi niekto hovoril "poď ma pofajkat" odfajkla by som si ho v zozname ako vynesené smeti.

0silvia0
30. jan 2025

Slovo pofajkat by vo mne vzbudil reflex vykopu pravej nohy rovno do guli. Hnus🤮🤢

anketkarka
30. jan 2025

Trochu jednoduchší... A ako vám to klape v intímnej oblasti? Možno ho zanedbávaš a takto to dáva nechutne na javo. Alebo sa chce nabudiť sám, aby dostal chuť aj on.

7miriam77
30. jan 2025

Nezniesla by som vedľa seba partnera,ktorý vkuse po mne slinta a všetko obracia na sex. Mne by sa zhnusil za dva dni.... nadržaný prasiak🤮. Obliala by som ho kyblom vody a ak by sa nespamätal, ruka, švonec,konec

misiak7777
30. jan 2025

@michal_dr čiže keď partner chytá svoju partnerku za prsia a intímne partie, tak je prasa?

trema
30. jan 2025

mam nejake deja vu z tejto temy, ze to tu uz bolo?

pralinka25
30. jan 2025

@misiak7777 nie je chytanie ako chytanie. niektori to vedia aj v partnerstve robit velmi neprijemne a ano taky clovek je prasa. ale ked sa to pytas mas stastie lebo si to nezazila.

misiak7777
30. jan 2025

@pralinka25 .... A potom sú tu témy, že žena nemá sex alebo si muž nájde milenku
Je zaujímavé, že to nevadí na začiatku

pralinka25
30. jan 2025

@misiak7777 teraz nie celkom rozumiem tej vete co nevadi na zaciatku? ze je taky ulistny?
ale toto co autorka opisuje nema nic spolocne s normalnym prejavom lasky zalubenosti a vrusenia. je to uplne nieco ine.
tie dalsie temy kde zeny nemaju sex hoc by chceli su tiez uplne o inom rovnako tak milenky. vies kolko chlapov ale aj zien si najde bokovku hoci doma maju denne sex? vela. naozaj. ani sex kazdy den ti nezaruci vernost.

misiak7777
30. jan 2025

@pralinka25 našťastie my z mužom toto nepovažujeme za ulisne, mňa stále chytá kade tade a ja jeho tiež 😃😃😃 aj používame pre niektoré dievčence z MK oplzle návrhy 😇 chvalabohu že stale medzi sebou vzrušo a chémiu 🙂

Strana
z2