icon

Ako riešiť odmietanie intímneho života vo vzťahu?

16. jún 2024

Ahojte. Sme spolu asi pol roka a z toho asi 3 mesiace so mnou partner nechce intímne žiť. Kupuje mi kvety, darčeky, chodíme na výlety… Ale toto mi proste chýba. Keď sa ho opýtam prečo so mnou nechce spať, či sa mu hnusím alebo niečo, oduje sa a nechce sa so mnou o tom baviť. Jediné, kedy sa mi ho podarí “zneužiť” je keď má vypité, ale aj to hneď skončí, lebo začne nadávať, že mu to nepôjde. Keď spolu raz za uhorský rok spíme, po čase mu nestojí. Takže to nie je len tým alkoholom. Myslím si, že s tým má problém, no ja ani nemám odvahu sa ho na to už pýtať, nedajbože ho poslať to riešiť. Čo by ste robili na mojom mieste? Som mladá baba a sex mi naozaj chýba. Láska je fajn, aj všetky pekné gestá, ale keď tam nie je sex cítim sa nechcená, nepekná.. a plno iných mužov by mi túto potrebu doprialo (myslím samozrejme vo vzťahu). So žiadnym partnerom som s týmto nemala problém. Nebaví ma to.

Strana
z2
gribka1
16. jún 2024

Čo je na ňom také skvelé?

autor
16. jún 2024

@gribka1 Napadlo ma to tiež… “hrá” sa dosť na až velmi mužný typ, najlepšieho kamoša stále ospevuje.. (ale ten je hetero na 100%, sám mi dával sexuálne návrhy, samozrejme to spraviť nechcem)

autor
16. jún 2024

@gribka1 Vieš čo… asi ani nič. Možno ma len zaujalo, že o moju dcérku sa vie na 100% postarať, že ju prijal.. a že niekoho mám.. ale inak tam asi žiadne iné plusy nevidím.

gribka1
16. jún 2024

Nechaj ho, nech sa netrápiš a nemusíš riešiť neveru.

gribka1
16. jún 2024

Dôležité je, že ty svoju dcérku ľúbiš a má teba.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jún 2024

@gribka1 Priznám sa, že neveru som skoro riešila. Ten jeho kamarát, mi neskutočné veci vypisoval o sexe.. a keď som to tak čítala, má rád to, čo aj ja. Ale hneď som to zatrhla, lebo nechcem ublížiť. No toto asi naozaj nikam nepovedie. Len neviem ako sa s ním rozísť, on je dosť citlivý.. a nechcem mu velmi ublížiť. Raz som sa s ním “rozišla” a stále mi volal a písal až som sa s ním nakoniec dala znova dokopy.

gribka1
16. jún 2024

Vieš, že ty za to nemôžeš aký je. nemôžeme brať ohľad na všetkých naokolo, aby sme im neubližovali, a tým pádom ubližovali sebe. Nie je to dieťa, rozchodí to. Aj s divadielkom. Ale ty sa nedaj, tvoje dieťa potrebuje spokojnú maminu.

ovaaa
16. jún 2024

Myslím, že ste dosť dlho na to, aby ste mali k sebe blízko a vedeli sa porozprávať o veciach, čo u vás funguje, čo nie, čo je príčina a veci riešiť..pomenovať ich správnym menom. To znamená sadnúť si a byť k sebe otvorení pretože ak sa ľúbite a máte spoločný smer bez intímnosti sa nedá fungovať. Takže či sa odurdí alebo nie povedala by som mu priamo ako sa veci majú a podľa jeho chovania by som sa zariadila.

cessy01
16. jún 2024

@laurita285 luxus je žiť bez sexu z odutym chlapom keď po ňom chce žena sex? Uff hrozna už len predstava .. mohol by ma na jachte do roboty nosiť ale keby po mne netúži nezvadza ma hned na zaciatku utekala by som co by mi nohy stacili a otrepala by som mu tie darčeky o hlavu. Na mňa sa môj muž pozrie po 15 rokoch spoločného života a slina mi tečie a vidim ze to je aj naopak. A to nepotrebujem k tomu žiadne darčeky aby som sa pri ňom takto cítila.

autor
16. jún 2024

@ovaaa Veď to je to. So žiadnym partnerom som toto nezažila. S každým sme sa rozprávali na rovinu a riešili veci spolu. Nebála som sa nič povedať. Jemu sa bojím, lebo sa hneď oduje a nekomunikuje. Naviac je strašne naviazaný na matku, až chorobne. Chce sa ku mne vrátiť bývalý, s ním komunikujem (samozrejme terajší o našej komunikácii vie) a myslím, že to by bolo naj. Je to otec dieťaťa, s ním som bola najdlhšie a s ním si aj najlepšie rozumiem.

janickacrazy
16. jún 2024

Možno ani tie deti nie sú jeho. Alebo za mladi bol vytrvalejsi v sexe. Ktovie. Vidím to na rozchod. Si mladá, nájdeš iného, chlapov je ako maku.

laurita285
16. jún 2024

@cessy01pre každého je luxus dačo iné :D mne nejaký slizúň čo furt slintá teda nešmakuje :D

autor
16. jún 2024

@janickacrazy Sú jeho, sú na neho až velmi podobné. Možno ho až tak nevzrušujem, ale jeho bývalá áno. Neviem. Hovoril mi, že keď bol s babou ešte predomnou a pred tou, čo s nou má deti, sex mu nerobil problém. Ale potom, už mu to nejaký problém robilo. No protirečí si, lebo na začiatku vzťahu mi hovoril, ako on miluje sex a chcel ho stále, no bývalá nechcela… tak teraz neviem či to brať tak, že klamal.. alebo ho nepritahujem… lebo mne z toho aj vycháfza, že s ňou spať chcel

autor
16. jún 2024

Ale keď som chcela sex a jemu to “nešlo” hovoril mi, že ho nebaví to stále vysvetlovať ako bývalej, že ako to on má

muchotrafka298
16. jún 2024

Pokial sa takto chova, tak by to s nim ukoncila. Lebo tebe to prekaza uz teraz, si predstav, ze s nim budes 2-3 roky a ani sa Ta nedotkne. Pre mna by to mohol byt akykolvek dokonaly chlap, ale toto by som netolerovala a uz by som s nim nebola.
Ine je, ked ma chlap problem a chce ho riesit. Tvoj bohuzial ma problem, ale je mu to asi jedno, nema zaujem o nic ani o teba.

retatka
16. jún 2024

Ako žena ho nevzrušuješ ,netúži po tebe ,to je zrejme fakt .Alebo môže mať inú ,ešte len vo výhľade ,namotáva …Ak máš aspoň trošku sebavedomia v sebe ,nenecháš takto so sebou opovrhovať a nebudeš s chlapom len preto aby si niekoho mala a nebola sama.Až zatvoriš jedny dvere ,otvoria sa možno druhé, a aj keď nie ,single život môže byť tiež zaujímavý a hlavne ľahší ako keď si nasilu s človekom ktorý ťa dáva svojim nezáujmom psychicky dole .

enusamt
16. jún 2024

Ublizuje ti dlho v takej citlivej teme, snazi sa ti to znechutit.. a ty sa bojis, ze mu ublizis rozchodom. praveze pomozes vam obom.. ty si najdes seberovneho a on bude mat slobodu od "povinnosti"

pochod
16. jún 2024

Ste sa našli 😂 tvoj priateľ libido 80 ročného a ty si o sexe vypisujes s jeho kamošom. Jeden lepší ako druhý 😂

autor
16. jún 2024

@pochod Nevypisujem. Pisal mi a hned som ho zrusila.

karolinakr
16. jún 2024

zakiql si tu pisala, mala ai mu poslat sma, že s nim končíš

cessy01
16. jún 2024

@laurita285 no napísala si to jasne tvoj ideál chlap čo nosí darčeky a nesmie sa ta ani dotknúť ani túžiť po tebe.. a potom sa čudujeme koľko rozvodov a ze si chlap nájde milenku..

barborachors
16. jún 2024

asi ma pohlavnu chorobu a nechce ta nakaziť

peknyvladko
18. jún 2024

Bud je gay a ma ta iba ako zastierku, alebo ma zdravotny problem a mal by ho riesit, cim skor tym lepsie

peknyvladko
18. jún 2024

Ak sa vazne jedna o erektilnu disfunkciu a teda zdravotny problem, bud mu ako partnerka oporou. Ak o to mas teda zaujem. Musi to riesit, samo to neodijde.

erica5
18. jún 2024

Koľko má on rokov?

Strana
z2