icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

lubkovaandrejka
13. sep 2024

Ja som si aj myslela,ze to zrusi, ked je taketo pocasie. A podla mna z teba bude robit blbca a tvrdit ,ze to boli len vypisovacky,ze on by nikam nesiel...

radulkova
13. sep 2024
autor
13. sep 2024

@lubkovaandrejka no skúsiť môže ale nič mu to nepomôže. Nikdy predtým to nerobil a nemal potrebu to robit. Teraz by mu uveril len blb

lubkovaandrejka
13. sep 2024

Jasne,ved uvidis,ako sa zachova... Daj potom vediet. Vsetky sme zvedave na jeho reakciu.

dharmasanata
13. sep 2024

No slečna isto zrušila kvôli dažďu 🙂 ani mňa by teraz na rande nikto nevyhnal. No mohla si to mať už dávno za sebou, popravde ja kedy si to prečítam facku mu dám aby sa zobudil a na neho hneď vybalila čo to je?! Len mi je ľúto že si sa toľko dní pretvarovala pre nič

girlie_konik
13. sep 2024

@gribka1 alebo mi to cajka zrusila, tak pekne dosiel domov..

dharmasanata
13. sep 2024

Počuj a nezapamatala si si nick dotyčnej?

autor
13. sep 2024

@dharmasanata nie presne ale viem to meno

gribka1
13. sep 2024

@dharmasanata Ono, že by aj tu nebola🤣

jizanka
13. sep 2024

@gribka1 takových tu je asi víc a všecky co si začaly psat nedávno zrušily radsi rande...😆

ema22270
13. sep 2024

V takomto pocasi neviem ci by niekto isiel na rande popravde, tu sa vsetci certi zenia dnes. 🤔

autor
13. sep 2024

@ema22270 a tak chceli ísť do kaviarne tak to sa dá aj dnes

autor
13. sep 2024

ale zvedavosť ma strašne zožiera, mega by ma zaujímalo čo ďalej si píšu s nimi..

gribka1
13. sep 2024

Stále je na mobile?

jizanka
13. sep 2024

Hasiči v pohotovosti,, zákaz vstupu do parku, zrušené akce...to neni moc čas na romantiku. Taky si myslím, že to spíš přesunuli.

mirola
13. sep 2024

necitala som diskusiu.. ale ak vies jeho nick name tak si vies pozriet kedy bolo posledne prihlasenie, alebo stav ci je online alebo tak, taktiez aj jej.. vies to potom odsledovat.. kedy si pisali

samasima
13. sep 2024

Na 100% vypisuje ďalej. Keď raz začne,každé pipnutie je pre neho lákavé. Dáva si väčší pozor, vypína si ho. Prečo si myslíš že by prestal?

erickatt
13. sep 2024

A mozno boli cez den

autor
13. sep 2024

@samasima ja si nemyslím že prestal. Ja presne viem že píše ďalej. Vidím že je tam často online a je tam aj taká ikonka kedy píše..

enmery
13. sep 2024

@samasima Nielenže on neprestane, ale určite to nie je jeho prvá pipka takto z netu. Ja neviem, načo autorka čaká.

autor
13. sep 2024

@enmery ja čakám na to kedy mi deti zaspia. Môžem ?

enmery
13. sep 2024

Nemyslím to, myslím váš vzťah. Fakt si myslíš, že tam je čo zachraňovať?Že Ti povie niečo, vďaka čomu ostaneš a budeš ľahšie znášať jeho nevery, strkanice, urážky.

autor
13. sep 2024

@gribka1 áno oveľa častejšie ale hlavne nikdy ho nenechá. Vždy ho ma pri sebe. Predtým ho nechal dnu a išiel aj von kosiť napr. Predvčerom kosil a telefón celý čas u seba. aj teraz proste stále v ruke, nenechá ho položený zapnutý

autor
13. sep 2024

@enmery a kde som toto povedala ? Možno keby si prečítaš celú diskusiu by si zistila, že ja už nechcem zachranovat nič. Ja sa chcem už len nejak pokojne rozísť aby sme sa slušne dohodli čo bude ďalej

enmery
13. sep 2024

Práveže celú diskusiu čítam. Aj som Ti napísala, že slušný rozchod od chlapa, ktorý sa takto správe k žene, ktorá mu dala deti je asi sci fi.
Neviem, či chceš riešiť tento jeho úlet v tom rozhovore, ja by som už iba riešila fakt, że my ako partneri končíme a ako sa zariadime ohľadom detí.

mamamasama
Autor odpoveď zmazal
jizanka
13. sep 2024

Většinou to v klidu nejde. Lžou, zapírají, dělají z manželky hysterku. Nic řešit nechtějí. Doufám, že bude vyjímka a bude se s nim dat normálně mluvit. Obdivuju tě, já už bych vyletěla dávno.

janka_23
13. sep 2024

Ja som sa ti ponúkla ze mu napíšem a pošlem ti konverzáciu aby si videla o com píše so zenami. Odmietla si to, takže musíš svoju zvedavosť potlačiť

autor
13. sep 2024

@janka_23 mňa ale zaujíma konkrétne co píše s tými od začiatku. Tie čo som mala rozcitane. Že sa je pred rozvodom, že sa majú stretnúť a podobne. Každopádne už sa to nedozviem a prekusnem to v pohode

janka_23
13. sep 2024

Aj tak neviem načo si s rozhovorom čakala. Myslím ze on už vie, že niečo tušís takže tak ako si sa chystala ty na neho, on sa nachystal na teba. A som si viac než istá ze váš rozchod v pokoji neprebehne