icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

autor
12. sep 2024

@janka_23 nemam tam číslo, lebo ešte mi aj chodi mail že si to mám overiť. Neviem prečo mi to číslo nechce zobrať .. ale každopádne kašlem na to, nebudem nič robiť ani mu písať, to je už aj rak jedno

caramellka
12. sep 2024

@samkolea To bolo trefné...👍 Smejem sa, lebo presne, mňa pred časom kontaktovala milenka môjho exmanžela a pôsobila na mňa dojmom ženy bez sebavedomia, plus že sa bojí aj jeho, aj o neho, kontrolovala ho na každom kroku a ako strop ho podozrievala, že ju podvádza so mnou.🤣 Aj keď som ju uistila, že ja ho nechcem ani za sto miliónov a som rada, že som sa ho zbavila.😅

samkolea
12. sep 2024

@caramellka 😂😂😂😀😀, dobre som sa teraz ja zasmiala. Viem, ono to bude boliet este dlhsi cas, no v konecnom dosledku sa zrejme clovek aj zasmeje za par rokov. Inak aj mne sa stalo nieco podobne, mala som manzela, zrejme ma tiez podvadzal na pokeci, rozviedli sme sa. Po nejakych rokoch mi pisala jeho uz exmanzelka a doslova mi opisala identicku situaciu, ktoru som ja zazivala predtym s nim. Rozviedli sa. Teraz ma dieta s inou, a mne sa postazoval- ze to neni ono v ich vztahu. Rehot absolutny. 🤷‍♀️🫢😀. Zivot.

xsuzannex
12. sep 2024

@samkolea nebodaj vzdy po dietati okusil stale tu istu realitu a uz nemal motyle v bruchu? 😄

enmery
12. sep 2024

@caramellka
@samkolea
Vždy to tak je. Mala by si to prečítať baba, ktorá má doma najkrajšieho chlapa "Enriqueho" a on vypisuje kurvám, honí si, vypisuje po všetkých sociálnych sieťach každej trošku krajšej,nepomáha doma a ona mu verí, že ju miluje a nikdy by ju nepodviedol😁😁😁Takže baby, okrem hlúpych mužov sú aj také ženy. Asi o tom treba napísať knihu☺️

janka_23
12. sep 2024

@enmery ta sa nejako odmlčala, celkom by ma zaujímalo ako to s Enriquem pokračuje 😂

caramellka
12. sep 2024

@samkolea Myslím, že snáď už aj po pár mesiacoch sa zasmeje (ex)žena takéhoto "charakterného chlapa".😉
My sme nežili spolu rok a pol, keď sme sa rozviedli a 4mes. po rozvode ma kontaktovala exova milenka. Ale ja som exa tlačila do rozvodu, lebo som už fakt chcela mať svätý pokoj a vydýchnuť si a uzavrieť všetko. Mne tej milenky bolo fakt aj ľúto a vôbec som nemala problém s ňou komunikovať. No čo si kto navaril...😅

enmery
12. sep 2024

@janka_23 Miluje ju a my všetko jej ho závidime.😁On nikdy nebol môj typ, ani mojich kamošiek. Okolo mužnosti ani nešiel. Žijú si ďalej v povrchnosti a sebaklame a v podvádzaní a sú šťastní. To si myslím. Len fakt dúfam, že do toho neprivedú deti.

buberova
12. sep 2024

@janka_23
@enmery ja si prosím link na diskusiu 😁😁

enmery
12. sep 2024

@buberova Inak, veľa šťastia pri čítaní 19stich strán o ničom od totálnej vybrakovanej ženy😆

janka_23
12. sep 2024

@enmery veru, to dufam aj ja. Za niektoré ženy sa fakt hanbím. Na to ako sa ohanala ze je vzdelaná a neviem aká bola strašne tupá a povrchna

samkolea
12. sep 2024

@xsuzannex so mnou dieta nemal ani s tou druhou a paradoxne, ona uz mala podozrenie, ze ju podvadza s inou-tretiou- a mne to opisovala. No ako sa hovori do tretice aj motyka vystreli, dieta 😀. Ale ani do tretice veru stastny nebol/ neni. Neviem uz nenarazam na neho nahodne ani nenahodne 🤭.

enmery
12. sep 2024

@janka_23 Ja som jej tam napísala, že VŠ neznamená, že človek nie je hlúpy. Doslova. Bohužiaľ.

buduca_mamicka007
13. sep 2024

No ako, nieco nove? Myslela som na teba uz od rana 🙏

autor
13. sep 2024

@buduca_mamicka007 zatiaľ nič. Čakám či príde domov alebo naozaj niekam pôjde. A večer pokec

zuzkaadusko
13. sep 2024

Myslím na vás, držte sa

emili162
13. sep 2024

a fintil sa vecer, chcel, aby ste ho ostrihala?

autor
13. sep 2024

@emili162 áno. Oholiť sa aj sa strihal, akože robí to bežne každý týždeň. ale väčšinou v piatok

katkati
13. sep 2024

Aj ja na teba myslím.

autor
13. sep 2024
mk22
13. sep 2024

Ja ta obdivujem ze si ticho.. Pôsobíš tak pokojne.
Že čakáš, či pôjde, alebo nepôjde.
Mne by to bolo jedno.. Nič by to nemenilo na tom, že ako muž človek má veľmi sklamal.
Ak dnes nepôjde, vydychnes si?
Možno už je s ďalšou dohodnutý na pondelok a s ďalšou na stredu..to teraz budeš čakať na príchody z prace ci príde včas alebo o hodinu neskôr?
Zbytočné sa nervacis, čakáš.. Videla si to co si videla.. Normálne to na neho vyjlop ako si to predstavuje, ty budeš doma a on si lietať po pokecovych kávičkach..
Príde z prace, daj mu deti, chod mame, vráť sa v nedeľu..

h2
13. sep 2024

Autorka, ja ti rozhodne nechcem nakladať viac, než už máš naložené, len by som rada podotkla, že ak by aj náhodou manžel dnes nikam nešiel, to ešte neznamená, že si zrazu uvedomil, že chce zachovať rodinu, zostať ti verný atď. Stať sa môže hocičo, kvôli čomu sa to stretnutie neuskutoční, porozprávaj sa s ním tak či tak, chcela by som na tvojom mieste vysvetlenie za každých okolností.

znamanneznama
13. sep 2024

držím ti palce, toto sa až tažko číta...

liv1
13. sep 2024

@h2 ale ved to uz davno pisala ze to takto vnima tiez

Autorka, drzim ti velmi palce. Priprav sa na situaciu ze bude zaskoceny, ale mozno ani nebude vobec a bude arogantny, lebo si mu naznacila a mozno aj skrz pocasia nepojde nikam. Drzim ti velmi palce. Nechapem ako si to dokazala vydrzat

h2
13. sep 2024

@liv1 Ahá, pardón, to som asi prehliadla. Vďaka.

retatka
13. sep 2024

No mne by úplne stačili pokecové /zoznamkové/vypisovačky za mojim chrbtom aj keby nikde nechodil .To nieje dlhoračná známa ,či spolužiačka ,kolegyna ktorú poznáš aj ty a si popíšu.Dokážem veľa tolerovať ale s týmto by u mňa neprešiel .Na Pokec chodí s jediným zámerom a to hľadať si milenky,či už virtuálne alebo reálne .To do vzťahu nepatrí ,je to podvod a máloktorá žena by to tolerovala .

dharmasanata
13. sep 2024

Ja by som mu pobalila veci kým sa vráti z rande, alebo sebe a deťom neviem či je byt. Vzala deti a odišla k rodičom napísala mu odtiaľ správu, že si ju kľudne môže doniesť domov a nemusí to robiť v aute. A že mu pošleš už len rozvodové papiere.

autor
13. sep 2024

no tak rande sa nekonalo, prišiel domov… tak večer bude pokec

gribka1
13. sep 2024

Ktovie, či mu nedošlo, že niečo tušíš.