icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

dharmasanata
13. sep 2024

Preto som sa pýtala na nickname, žeby si mohla napísať aj jej, keby bola normálna baba pri zmysloch určite by s tebou "spolupracovala" a by ti na tvoje otázky odpovedala. A možno by si ju zachránila od zlej skúsenosti, lebo taký chlap to bude robiť aj ďalšej.

gribka1
13. sep 2024

@janka_23 Veď vysvetľovala, že kým detí zaspali, tak on už spal. Dnes je piatok, tak snáď to vyjde aj bez budíka.

autor
13. sep 2024

@dharmasanata neviem práve úplne presny nick. Viem že tam mala meno a nejaké čísla a ešte niečo ale fakt neviem presne

autor
13. sep 2024

@gribka1 škoda to tu vypisovať.. Každá je zrazu múdra čo kedy ako.. keď nejsu v tejto situácii

dharmasanata
13. sep 2024

Na pokeci bola možnosť vyhľadať nick, skús napísať a ono ti vyhodí rôzne možnosti a možno ju nájdeš

dharmasanata
13. sep 2024

Inak keď sa teraz zdržiavaš na pokeci aj ty so starým nickom ako ty vidíš že je tvoj prihlásený vidí aj on teba 🙂

autor
13. sep 2024

@dharmasanata ja viem. Ale nemyslím si, že by ho napadlo pozerať si môj profil. Okrem toho ja tam mám mail, aj keď mi tam iz nič poriadne nechodí len hovadiny keďže mám druhý mail- serióznejši tak chodim aj tak na pokec mazať maily.. Okrem toho on tam už jeden nick ma, ktorý poznám keďže 11 rokov dozadu sme sa tam spoznali.. ale spravil si na nové spoznávanie nový nick

janka_23
13. sep 2024

@gribka1 však podľa mňa zaspí aj dnes a ked ho zobudí a vybali to na neho tak neviem neviem

janka_23
13. sep 2024

Autorka, bola som v takej podobnej situácii takže si viem dosť dobré predstaviť ako to bude prebiehať.

dharmasanata
13. sep 2024

A ty mu klikáš na ten profil? Lebo keď ma plus tak mu chodí upozornenie o Tom že navštevuješ jeho profil

sulejmanka
13. sep 2024

Ja mam nick na FB už asi 15 rokov. Kľudne ti dam prihlasovacie udaje

autor
13. sep 2024

@dharmasanata nie neklikam, práve preto že neviem či to ma zaplatené alebo nie

autor
13. sep 2024

@dharmasanata len takto ho vyhľadam a buď tam je zelena bodka že je online, alebo taký emotikon že píše lebo tento mesiačik alebo nič

dharmasanata
13. sep 2024

Jo, potom fajn, ono tie nové Nicky zvykli mať plusko grátis na nejaké obdobie, a keď si si mala možnosť prečítať niečo čo si písali tak zrejme ho má, keď má archív. Mi len napadlo, či si sa tak neprezradila 🙂
A teraz je na mobile celý deň čo je doma?

autor
13. sep 2024

@dharmasanata áno. Ono to vyzerá tak že dôjde domov a ide si ľahnúť do izby a tam vypisuje.. vidím podľa tohto že ho tak takto pozerám na tom pokeci. Minule aj pri mne v posteli odpísal ale samozjreme natočil telwfom do inej strany ale videla som že je to pokec

dharmasanata
13. sep 2024

By si mu rovno na ten nick mohla napísať, žeby sa mohol venovať aj rodine a nielen frajerkam, zo svojho starého nicku, by sa v momente posral a nevedel by kde je sever.

zuzanka.zuzu
13. sep 2024

zelený je "stand by" režim, keď je online a píše tak vtedy je bodka modrá. toto oranžové je že už je dlho vypnutý ale neodhlásený. keď je odhlásený tak vtedy je sivá.

dobkovci
13. sep 2024

Pri nových nickoch keď sa vyplní profil na nejaké %+ dá sa profilová fotka aktivuje sa na 7 dní tuším .
Ale bolo by fajn dostať sa do profilu a pozrieť ...ukazuje tam také koliesko ako často píše.

pikachu999
13. sep 2024

Autorka ak chces tak mi napíš jeho nick do správy a pozrieme ho cez môj účet 😁

sulejmanka
13. sep 2024

Dam ti môj nick a Napis mu. Mam konto 15 rokov. S fotkami, priateľmi so všetkým. Dam ti udaje. Napis mi správu ak chceš

janka_23
13. sep 2024

@sulejmanka to tu už mala autorka ponúknuté viackrát, nechce to

veronikag1602
13. sep 2024

Ja keď som mužovi našla že písal inym tak ešte zomna spravil tu blbu že prečo som sa mu hrabala v telefóne 🙈a hneď si pomenil hesla 😁hovorím keby nič neschovaval tak by nemenil 😁ale on len to že ja som ťa zlá lebo som sa mu tam hrabala veľa krát som šla okolo neho pokec zapnutý ako som s priblížila vypol a to mi tvrdil že to bola náhoda že zrovna vtedy šiel položiť telefón 😁

sarahh09
13. sep 2024

@samasima ako sa dá mstit cez detí, to nechápem.

autor
13. sep 2024

dievčatá tak ja neviem ani ako to sem cele napísať. Začala som s tým, že keď už teda rozpráva, že sme pred rozvodom tak ze.. v tom ma zastavil a povedal, že či si myslím že o tom nevie že ho sledujem na tom pokeci? že to on presne vedel že ta baba co s nou písal že to som ja. Hovorím ja? nie ja to nie som. Ja to viem z tvojho telefónu… že však aj to viem, že kedy presne si ho zobrala.. potom ešte viem koľkokrát si ho chcela zobrať ale bol zablokovaný, že všetko som vnímal. Že naschval som si zaplatil plus.. zevraj by nikam nešiel, že on chcel len aby som ziarlila a že ma chcel “potrestať” za to, že som sa sťažovala na neho kamoske, čo si zase on prečítal u mňa v telefóne… potom mi dal telefón aj ten pokec že všetko si mám prečítať keď chcem. Čítala som to a nakoniec tej čo písal za kavu už ďalej ani neodpisovala a vlastne s druhou žiadnou nepísal. No ja vám fakt neviem čo si tomto celom mám myslieť… nakonied sme to nejako nedoriešili lebo sa mi zobudil mladší a samozjreme on medzi tým už zaspal.. Ešte sme teda pokračovali v tom čo mu vadi na mne a mne čo na ňom.. že je ochotný sa zmeniť ale keď sa zmením aj ja v určitých veciach.. Tak ja vám fakt neviem. Typická rozprávka????

feeewa
13. sep 2024

Takže on vlastne vie, že si to bola ty… ale aj to, kedy si zobrala jeho telefón, aby si si prečítala správy, ktoré si vlastne písal s tebou?!

Trošku sa zľakol a nedomyslel to…. Ja mu NEVERÍM! Ale môj manžel to nie je…

autor
13. sep 2024

@feeewa on si so mnou nepísal. On si písal naozaj s nejakou ženou ale začal si myslieť že som to bola ja lebo že píšem rovnakým štýlom…

feeewa
13. sep 2024

Ja viem, že si s tebou nepísal… pochopila som to rovnako ako aj to, ako to šikovne vlastne hodil na teba… vlastne je to všetko tvoja vina a on to urobil len a len preto, že si niečo prečítal u teba v mobile… chudáčik dotlačený k múru a Pokecu 😂

lia1988
14. sep 2024

Takže nebol nikde? Ostal doma? Možno som to prehliadla ak si to už niekde vyššie písala. Za mňa- klame. Také dopletené je to vieš. Že vedel že na pokeci píše s tebou a bla bla...rýchla výhovorka lebo mu doplo že si zistila čo na tom pokeci robí. Keby si to nezistila, tak v tom pokračuje. A to plusko mal podľa mňa dávno zaplatené. Jooooj takýto básničkár by u mňa neprišiel. Ale ty to berieš celkom kľudne inak. Lebo píšeš že s tou čo písal za kávu,že mu už potom neodpisovala..Keby môjmu mužovi horì pri riti a dá mi mobil s tým celým konceptom čo máš ty a videla by som že píše keď aj s veľrybou ale píše,,, júuj by skákal ako Jánošík od bitky. Netolerujem neexistuje! Už len to keby som našla ten pokec by bol finiš. Momentálny rozvod. Ale to som ja. Mužov je milión na tomto svete a žien tak isto, tak prečo sa máme trápiť. Každý deň by sme si mali užívať a nie ho prežívať. A ty dupľom keď máš detičky.

dion287
14. sep 2024

Joj na to by som mu nikdy neskočila. Spravil to raz. Nespravil to prvýkrát a tiež to nespravil poslednýkrát. Vas vzťah je dosť naštrbený. Bud skúsiť úplný reset opäť spolocne heslá a odomknúť telefóny plus manželská poradňa, aspoň jeden deň v mesiaci rande a skúsiť to vrátiť alebo choďte od seba a začnite si nové cesty.

enmery
14. sep 2024

Dnes si písala, že vieš, že to nemá zmysel zachraňovať. Je to presne, ako som si myslela, ty si nechcela riešiť váš rozchod, ale len počuť takéto bludy ohľadom pokecu. To je len špička ľadovca. Muž, ktorý ženu uráža, ponižuje, sú tam fyzické ataky, aj keď to akokoľvek bagateluzuješ, stojí za...pokec bol možno pred sto rokmi fajn, teraz je to jedna stoka a aj takí muži tam chodia-len za jedným účelom. A fakt si nemyslím, že milujúci partner a otec by svoju lásku mal dokazovať písaním si na pokeci, namiesto venovania toho času deťom a komunikovať s partnerkou, vydiskutovať si problém, objať ju, dať si spolu víno, pozrieť film, smiať sa. Nie, on bude z trucu na pokeci😁A teraz tú o červenej karuľke. Povedal Ti rozprávku a tak to pôjde ďalej. Tak smutné, čo mnohé ženy považujú za lásku a sú schopné prehliadať takmer všetko.