Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?
Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..
@janka_23 nesúhlasím s tebou ale nemá ani význam pokračovať v tejto diskusii lebo sama si napísala, že môj názor nie je správny nech napíšem čokoľvek. Tak ti napíšem len to čo ty mne a to, že ak s mojimi názormi nesuhlasis, neznamená to že nie sú správne.
A nie, ani ja nejdem autorke písať aby mu dávala ešte jednu šancu. Podľa mňa ona radu nechce. Chcela sa len vyrozprávať a dobre vie čo má robiť. Keď dokáže takto verejne a s otvorenou mysľou hovoriť o ich problémoch a absolútne nepopiera ani fyzické násilie (čo obete popierajú skoro vždy) pôsobí na mňa ako racionálne uvažujúca osoba. A v tomto prípade, ktorý opisuje, čudovať sa tomu že ju chcel manžel podviesť je rovnaké, ako keď polozis hrniec s vodou na zapnutý sporák a divis sa, že voda začne vrieť.
@enmery aha, takže tvoja obhajoba sa zakladá na tom, že mi opakovane vyvracias môj názor a ešte to obohatis o fakt, že nie som pricetna. Takže nemám právo na názor? Resp. má v tvojom svete vôbec niekto právo na svoj názor, alebo sa mám ísť dať rovno liečiť, pretože s tebou nesúhlasím?
A celé to ukoncis tým, že ešte ideš zo seba robiť obeť? Fúha no mám dosť.
No čo autorka? Ako sa máš? Rozprávali ste sa už dnes? Nečítam už posledné komentáre lebo mi je zle z tých žien.. Ako to ďalej vidíš?
@animus nikde som nenapísala ze práve tvoj názor nie je správny takže nebuď vztahovacna.
Zeny si dobrovolne vyberu za partnera idiota a potom nariekaju. Nikto im nekaze ist do vztahu s takym clovekom, je to ich volba. Taky je bohužiaľ fakt. Dajú sa zmanipulovať a naivne veria ze v mene lásky sa takýto muž zmení. Nie, nezmení resp vo velmi malo prípadoch sa taka zmena udeje. Dôkazom sú denno denne diskusie kde sa ženy sťažujú na muza, na psychické ci fyzické týranie, na to ako nepomáhajú, nedávajú financie atd atd... A týmto ukončujem debatu
Drzim ti palce..aby si to zvladla a dobre sa rozhodla. Bude to tazke a budu aj vyhrazky. Ale vasi ti urcite pomozu.
Milá autorka, manželský život nie je o vracani úderov či bráneni. Je o spolunažívani. O tom aby si bola milovaná a ochraňovana, nie skúšana cez pokec. Tvoj manžel je nevyskakany jedinec čo takýmito klučkamy maskuje svoju neschopnosť byť chlap. Nie je jednoduché odísť. Ale horšie je po rokoch sa otočiť a zistiť o čo všetko si prišla tým že si ho neopustila.
Fuj ako sa to tu zase zvrhlo ja nechapem ako vobec niekto moze napisat nejake svoje problemy na mk aj tak od vacsiny dostane nalozene

A toho úchyla neviem odkiaľ si zobrala. 🤷♀️O manipulátorovi písali iná a ja som to potvrdila, o agresivite autorka. Ale dobre, obvinila si ma z útokov na ňu, až do došlo do toho, že útočíš na mňa. A to som Tebe, ani autorke absolútne nič neurobila. Hádam sa Ti aspoň uľavilo.