icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

autor
8. sep 2024

@marikaan určite áno ale niekedy si pokladám otázku že či som vlastne šťastná, že či je viac toho dobrého alebo zlého

momoftwo
8. sep 2024

Pre mna by bol toto asi koniec ak tam pojde, toboz ked aj ten vztah naozaj nemate dobry. Ak ti vedia rodicia pomoct sla by som tam a potom sa pomaly postavis na nohy. Hlavne si to skus zajtra odfotit lebo ten zapre aj vlastnu matku a este z teba spravi blbu. Ak nepride v piatok po praci, napisala by som mu smsku v zneni ako bolo aj vyssie spomenute, ze verim ze si uzivas ale svojim detom si prave vzal kompletnu rodinu ty chuj. Naokolo dolava doprava pocuvam ako sa rodiny rozpadaju, ako ziju a je to desive proste, ako sa k sebe partneri spravaju. Tato doba socialnych sieti velmi nahrava lachtikarnym muzom ktori sa nevedia chlapsky popasovat s problemom vo vztahu, zial

marikaan
8. sep 2024

Možno chce len ženu na sex alebo ozaj aj rozvod . Ja by som do piatku nevydržala .

autor
8. sep 2024

@momoftwo najhrosie je, že ta naša staršia je na neho dosť naviazaná… a bude to síce veľmi ťažké do piatka ale fakt ma zaujíma že či tam pôjde …

erickatt
8. sep 2024

Juj. Mne to robil ex. Aj ked vtedy cez pokec a tak. A este mne vykrical ci, ze som sibnuta a vymyslam si. A nasla som mu ucet z hotela a neeeee, to nie je jeho. Aj retiazku z polkou srdiecka nasiel. 😡. No, vydrzat do piatku a presne poslat mu sms. Ako ti niekdo radil

pralinka25
8. sep 2024

@erickatt jezisi retiazka s polkou srdiecka 🙈 co mal 10? 😀 ale si stastna ze si sa takeho debila zbavila s odstupom casu. vsak?

liv1
8. sep 2024

Preco si mu povedala ze sa chces rozviest? Neviem, poznam jednu babu co sa s tym stale vyhrazala, az si on nasiel druhu. Takze dostala co chcela 🤷‍♀️. Mozno uz vtedy sa zacal tvoj odputavat, ked si s tym zacala. Mozno doma nema sex, mozno vam to tak skripe, ze to v sebe proste uzavrel aj ked dnes ste mali fajn den.
Nehovorim ze je to tvoja chyba, len ti davam otazky.. Ako to u vas je?

autor
8. sep 2024

@liv1 nie ja niesom z tých, ktorá stále hovorí, že chce rozvod. Minulý rok to bolo prvyraz. A to je na dlho. Ani sem nechcem všetko písať. Nehovorim, že ja som dokonala, každý mame svoje chyby. No keby napíšem aký je len by ste napísali že donre že sa toto stalo. Je to cisty narcista a ja som ním veľmi ovplyvnená.. ale nečakala by som že si zacne naozaj hľadať inú. No napríklad od kedy to viem zo mňa nevyšla ani jedna slza.. Som smutná, zaskočená, srdce mi bije ale neplacem. A možno by som práve aj potrebovala aby to cele skončil ok

autor
8. sep 2024

*aby to cele ukončil on

erickatt
8. sep 2024

@pralinka25 ja som bola stastna hned 😂. Teraz m

egonsk
8. sep 2024

mozno sa chce stretnut s nejakou tanecnicou, ktora ho nauci tancovat, aby ta o par dni ohuril na nejakej oslave 😉 ... no neznie to ako pekny napad? 😄

autor
8. sep 2024

@egonsk to určite

tiana080
8. sep 2024

Ja ako sa poznám, asi taká vzduchom chladená by mu letela, že by sa hneď zobudil a nevedel ani, na ktorom kontinente sa nachádza. Blb..

autor
8. sep 2024

@tiana080 aj ja som väčšinou taká.. ale teraz to skúsim vydržať, lebo ma naozaj zaujíma aku výhovorku si v piatok vymyslí

tiana080
8. sep 2024

Mrzí ma to.

anajka266
9. sep 2024

Ja by som si aj ucet vytvorila na tej zoznamke s nejakymi fejk fotkami a napisala mu.. hneď by som zistila o čo mu ide… alebo by som poprosila nejaku kamošku nech to spraví… Šak nech si hľadá chlapec inú, ale najprv nech dá naporiadok manželstvo a rozvedie sa, keď chce niečo iné.. väčšinou týmto sráčom vyhovuje dvojitý život..a ich reči o rozvode sú len výhovorky.. a ženy čo im to žerú to je ďalšia kapitola sama o sebe

hugger
9. sep 2024

Úžasné príspevky. Okrem @liv1 @marikaan nikto nerieši čo k tomu vlastne viedlo.

Autorka ako to u vás vyzerá? Čo to znamená keď povieš že nikto nie je dokonalý. Lebo ak v kútiku duše dúfaš že to ukončí on tak si ho na tú zoznamku priamo poslala. Možno ho len pasívne nútiš aby to skončil aby ťa okolie videlo ako obeť kurevníka. Prečo to chceš takto? Je to pre tvoje deti to najlepšie riešenie?

autor
9. sep 2024

@hugger to vôbec nie je tak ako píšeš. Okrem iného ja som sem neprišla riešiť vzťah nás dvoch, ja som sa prišla len vyrozprávať a poradiť že či by počkali alebo nie. A keby aj čo bolo medzi nami tak ak sa chce kurvit tak mal najprv ukončiť manželstvo so mnou. lebo ja si nemyslím, že on hľadá nový vzťah, on hľadá podľa mňa len sex a teda si mysli, že niekde bude chodiť trtkat a ja sa tu doma budem starať o všetkých a o všetko tak nech zabudne.. a pre moje deti je najlepšie aby ja som držala doma hubu a muž sa kurvil inde?

autor
9. sep 2024

@hugger mňa nepotrebuje okolie vidieť ako obeť kurevnika. Stačí úplne, že som obeť narcistu…

veselo_neveselo
9. sep 2024

Vies co, autorka? Tvoj muz vypol vas vztah uz minuly rok, ked si zmenil pristupy a povedal ti, ze si mas zariadit vlastny ucet v banke.

Spravila si to?
On sa totiz na rozvod pripravuje odvtedy. A asi mu to tiez nejde lahko, ako si predstavoval, ked ste stale spolu, ale pripravuje sa.
Co tebe pride "zrazu", on uz ma rozpracovane (psychicky myslim) uz rok.

Takze ja by som sice do piatku pockala, co on, ale zaroven uz dohodla sedenie v manzelskej poradni (ak chces zachranovat rodinu), alebo sa zacala pripravovat na odchod.

h2
9. sep 2024

@hugger Kde si zobral, že autorka to chce takto? Žiadna žena to takto nechce, ani žiadny muž, nikto! A už vôbec nie žena v jej situácii, ktorá je na rodičáku a musela by sa s deťmi odsťahovať k rodičom.

gribka1
9. sep 2024

Nevieme o ich vzťahu nič, ani sa to tu nerieši. Či ho k tomu doviedla, či nie, takisto mohol aj on riešiť ich vzťah, ale on už sa vlastne uberá od rodiny. Tu sa zle zachoval on, ak hľadá sex a nemá vyriešené nič. Takže radím, ak už nejde o záchranu vzťahu, vyčkať, sledovať, pripraviť sa.

autor
9. sep 2024

@veselo_neveselo ja som mu niekolkrat minulý rok počas tej krízy navrhovala poradňu, dokonca nech ide psychológovi alebo čo nech ho naučia sa kontrolovat. Lebo on je strašne výbušný a kvôli úplným hovadinam a počas toho výbuchu je schopný spraviť a povedať hocičo

autor
9. sep 2024

@h2 presne tak. Nemyslím si, že niekto by chcel toto. Aby sa mu rozpadol vzťah, aby deti zrazu mali dva domovy. Aby nemali kompletnú rodinu.. najviac ma to mrzí kvôli ním

autor
9. sep 2024

my mame kúpený nový dom, bývame tu teraz 5. rok a včera mi ešte hovoril, že či by sme nekúpili pozemok väčší ako mame a že by sme si dali postaviť drevodom, že by sne boli bez hypo alebo teda že by bola oveľa mensia. A dnes veselo pokračuje v tejto temu a posiela mi pozemky.. A ja som celú noc poriadne nespala…

gribka1
9. sep 2024

By som mu povedala, že keď nebudeš chodiť sexovať s cudzími ženami, tak možno. Na druhú, nie je to nejaká taktika, aby bol v prípade rozvodu na tom lepšie?

greywolf
9. sep 2024

Ktovie co by on nasiel v tvojom telefone.

autor
9. sep 2024

@greywolf nič. Ani jednu konverzáciu s chlapom, žiadnu zoznamku ani nič podobne. Fakt si myslis, že žena na rodicaku s dvomi malými deťmi 2 a 4 roky ma na toto čas? tak to si fakt môže myslieť len chlap. Okrem toho, on sa mi hrabal v telefóne v piatok. Tak z neho vypadlo..

wuala2020
9. sep 2024

@simona20201309 dobre napísané.
Syn má 1rok a tiež niekedy večer rozmýšľam keď ležím pri ňom a on spi že dúfam že budeš dobrý a slušný chlap…

wuala2020
9. sep 2024

Nápis ako to dopadlo…
Držím palce ja by som revala každý deň.
Ostan silná.