Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?
Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..
Ja som takto nachytala a usvedčila môjho ex.. kolegyňa mi dala echo, že je na zoznamke. Urobila som si fake účet a oslovila ho.. dohodli sme si wellnes víkend (!) - reálne vo mne neskutočne vrelo, lebo doma mi tvrdil, že ide na nejaké školenie, aby si mohol nájsť lepšiu prácu (bol dva roky nezamestnaný). Prišla som na dohodnuté miesto aj s dcérou. Ten nevedel kde je sever. Už je to 10 rokov, čo sme rozvedení....
Ja by som vydržala do piatku a skusila zistiť ze kam ide. Ale dobrý bol nápad aj s tm, že sa zaregistrujes na zoznamke a napíšeš mu
je mi to luto ale tiez by som necakala do piatku naco?ci pojde?Hned by som si s nim sadla a dala mu pekne a jasne najavo ze toto kvoli detom znasat nebudem.Ponizenie a stale upodozrievanie.Ci to vymze alebo nie to je jedno.Ved si to videla ci z tena bude robit blbu je uplne jedno hlavne by ma nezaujimalo kto si co mysli urob tak ab bolo dobre tebe a detom❤️
dnes ako naschval ešte nespi, dopozeral film a zablokoval si telefón. A to som bola fakt zvedavá čo si s nou ďalej píše
Nepožičia ti svoj mobil? Ze tvoj sa vybil a chceš si pozrieť ty nejaké videa ?
@malykonik to nie ja mám stále telefón po ruke
chcela som sa registrovať na tu zoznamku, konkrétne pokec ale nejde mi overí telefonne číslo takže mu neviem napísať
Kúp si zajtra nejakú simkartu, 4ku alebo niečo také, bez mena atď.. a potom registruj pokec
A nemáš nejakú známu ktorú nepozna ze by mu napísala ona?
@malykonik no u nás na dedine nekúpim nič a vodicak nemam bohužiaľ
@janka_23 nemam
A na akej zoznamke je? Aj ja som na nejakých registrovaná, mozem pomôcť ak chces
@janka_23 na pokeci.. keď ja by som si s ním najradšej sama písala
Ak chceš dám ti moje prihlasovacie udaje
Je to strašne, obdivujem ta... Ja by som sa na neho ani pozrieť nemohla keby som zistila to čo ty 😪
Ak chceš napíš súkromnú správu a dám ti svoje udaje
Novo vytvorený nick na pokeci bude aj jemu vyzerať podozrivo (ak nie je úplný blb). Chce to niečo prepracovanejšie. Môžem ti požičať môj nick.
Tvoj chlap je blb
Bože 🫢 nezávidím ti a keby viem ako, pomohla by som ti minimálne pokecať aby sa ti "ulaví " . Mňa by asi piclo keď si predstavím že by som každý večer ležala vedľa muža ktorý má v hlave inú/é........plus ja by som to nevydržala a vybuchla by som ale že riadne. By lietal po celom dome aj s kuframi. Ale to som ja, ty to máš samozrejme zložitejšie. Buď silná, posielam ti kúsok energie a objatie 🫂
Ja by som nevydržala do piatku, už by som vrieskala asi tú danú prvú minútu 🙈 a presne, už by som navždy podozrievala.. držím palce aby si našla kľud a pokoj s niekym, toto je podľa mňa už pasé, radšej od takého chlapa preč 🤯
Musí to být pro tebe hodně psychicky náročné když víš....asi bych si už teď dělala zadní vrátka začala řešit jak to bude s bydlením a penězi. Čekat na to, že se on změni nemá cenu. Nezmění, jen bude opatrnější. Drž se.
cela tato doba je dost pokrivena,a podvadzanie je tak lahke v tejto dobe.no drzim palce a som zvedava ako to dopadne
Ahoj, ak budes chciet pokecat, kludne sa mi ozvi a napiseme si... momentalne som v takmer totoznom stadiu, ibaze mame len 1 dietatko.. ❤️ budme pre seba oporou.. fakt skoro totozne veci, co riesime... ozvi sa 🙏 mozno nam bude lepsie ked si budeme moct o tom popisat co prezivame... a byt si oporou aspon na dialku ..

Veľa síl...ale toto je začiatok konca, už by som s ním nedokázala zostať