Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?
Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..
@mk22 ja som s deťmi 24/7, ani si neviem predstavit, že zrazu by so mnou neboli… A hlavne keď si predstavím, že by sa o moje deti mala spolu s ním starať nejaká iná žena
Ja by som neodišla v tvojej situácii, ak by som nemala kde ísť. Využila by som ho najviac ako by sa dalo. Nech sa stará, platí. Od neho ako muža by som si už nič nesľubovala. Kľudne aj ty začni žiť svoj život bez neho. S tajnosťami, s vlastnými vzťahmi mimo jeho vedomia. Možno aj takto reálne zistíš, či si už pre neho vzduch. Keď si začne všímať,že aj ty máš vlastný život.
A ďalšia vec, šetri, odkladaj čo najviac, nech potom neskôr máš lepší štart.
Môj ex a náš vzťah bol veľmi podobný tvojmu. Ja som bola,tak ako ty nastavená rozviesť sa v pokoji a pre dobro deti. Žiaľ, narcista s egom to nerozdycha nikdy. Keď pôjdete od seba,tebe už bude vedieť ublížiť len cez vaše deti - a keď to robí v manželstve,potom co jeho zranené ego utrpí, keď žena pomenuje pravdu a odíde od neho, urobí to aj potom. Bude sa ti mstit cez deti. A ver,že to nechceš zažiť. Keď som sa pýtala znalkyne - psychologičky, čo som mala urobiť inak, povedala mi že na takých mužov treba iné ako priamo a úprimne s dobrou vierou. Radila mi,že jeho som mala nechať tak, venovať sa sebe a deťom a on by časom stretol nie len jednorazovku,ale takú kôli ktorej by nás opustil. Sám a dobrovoľne. A bol by rád,že sa starám o deti a on sa môže venovať jej. A dal by nám pokoj. Takto nám nedal pokoj do teraz,je to už 10 rokov. Počúvla by som jej radu.
Tak neviem,veď keď je dobrý otec abvie sa postarať,tak kľudne aj striedavku a teda vážne nechci vidieť vlastné deti plakať,lebo táto sľúbil,že príde a neprišiel,prešla som si tým. Lepšie nech sa stará. Nemusí sa vyhrážať,normálne mu ich dáš. Sa dohodnete
Pozri.. Pozri píšeš ze ako otec je dobrý.. Plus pre teba a deti.
Že si to nevieš predstaviť.. Ani jedna mamca o tom nesníva, ale rozvod nie je príjemný pre ani jednu stranu, a hlavne nie pre deti.
Toto proste k rozvodu patrí, s tým treba počítať.
Bude sa chcieť starať, zapájať.. A samozrejme, že neostane sam.. Je možné že sa opäť ožení a založí rodinu, možno aj ty.. Ty, nevieš čo sa udeje za 3, 5 rokov.
Teraz si to nevieš predstaviť, ale taky zaletnicek isto neostane sam..
Dobrý otec je taky, ktorý sa pekne správa k svojej žene a váži si ju, aby fungovala rodina a deti vyrastali v harmonickom prostredí. Tvoj muž už spí, keď ty deti uspávas. V com je podľa teba dobrý otec?
@grof_monte_christo ty si ako mama 100%? len ty? pretože napríklad aj ja občas zaspím skôr než moji chlapci a veru tato aj urobí večeru, aj okúpe a umyje zuby, aj napomenie syna aby bol tichšie lebo maminka už spí, aj ho uspí... no a čo že jej muž spí skôr keď skoro vstáva?
@zuzanka.zuzu Že tak skoro vstáva, som si prečítala neskôr... a otázku či som ja ako mama perfektná, som nepochopila 🤔
Tak keď je dobryotecnech sa starajú on.. nemôžeš mu deti nedať. Su aj jeho... Keby tebou urobim si vodicky
@timea301196 samozrejme že chcem. ale nie momentálne nemam 1000€ na vodicak
Skús sa opýtať na úrade práce viem že sú nejaké príspevky
@timea301196 na B vodicak to neplatí
Ked toto cele citam uz niekolko dni, tak som uplne dospela k nazoru, ze uz uz by som sa tesila kedy sa zavesi inej na krk, ktora bude absolutne nestastna, neista, sklamana, nervozna a bude ho upodozrievat z toho co on prace robi tebe po urcitom case. Neviem ako ty, ale mne by to celkom dalo dole sebadoveru, no ty vyznievas celkom vyrovnane s celou situaciou. Mam v okoli podobny pripad, a tym zenam tak rozlozil sebaistotu, jedna uz je z toho kruhu von ale druha akurat prechadza fazami. Drzim palce aj obdivujem vytrvalost 🌹
No som zvedavá ako sa toto skončí..daj vedieť potom
No počkaj, ako si pozeráš jeho nick keď si písala ze sa na pokec nevieš zaregistrovať? Keď si teda tam preco si mu nenapísala?
@janka_23 pretože to je môj nick ktorý tam mám už 100 rokov a ten pozná
@janka_23 chcela som urobiť nový vtedy
Však potom je jasne ze druhý ti nezaregistruje ak zadavas to iste telefónne číslo.
@janka_23 ja mám ten prvý 10 rokov, ja ho absolútne nemam overené telefónnym číslom
@janka_23 teda viac, asi aj 15
Baby, načo jej núkate svoje nicky? To mu má ona napísať či ako?
Ja tam mam nick 19 rokov a viem ze pred rokmi som tam kvôli overeniu musela zadať telefónne číslo. Aj teraz keď si dám ze som zabudla heslo tak mi to príde na mobil. Pokiaľ tam číslo nemas zadane nevidím dôvod aby sa ti nedal zriadiť novy nick

Budete tam mať priestor? A vodičák si urob, lebo si spomínala, že či dovolí inú škôlku a tak. Preto sa pýtam, aby si bola pripravená, aj keď nebude jeho reakcia priaznivá. A moźno zbytočný strach a poteší sa, že bude koniec. No len keď je dobrý otec, tak škoda robiť rozbroje.