Ako riešiť problém s nechutným partnerom?
Baby, toto bude taká trochu menej voňavá diskusia, ale fakt by ma zaujímalo, či to máte doma podobne alebo len ja mám doma total nevychovaný kus :/ Mám manžela, sme spolu cca 6 rokov, z toho 2 roky manželia, kebyže ho stretnete na ulici, ide o pekného, upraveného muža, ktorý si potrpí aj na oblečení (myslím, že musí byť vyžehlené, čisté), každý deň úplný základ sprcha, čisté ponožky, slipy atď... Lenže potom máme jeho stránku doma :/ Jednak že začal mať debilne sexuálne narážky (áno, intimity je menej, máme malé dieťa, času a energie niet na rozdávanie), ale ja si prídem už ako štvaná laň, len čo dám dole podprsenku, už sa mi pri znekadiaľ zjaví a hneď obchytkáva a keď mu napr. poviem, že mi to vadí (lebo neviem čo sa mu udialo ak chytá ma niekedy že ma to až bolí ako mi napr. pučí prsia :D) tak dostanem odpoveď, že jemu sa to páči a mám byť rada, že chodí za mnou a nekašle na mňa.... Plus ma blbé reči, minule baby chcelo sadnúť na model malého koníka a on, že nie, nie, že to len mamka si pchá dole veci... a keď som sa ohradila, že veď čo, že dieťa nerozumie... wtf?? a to nehovorím o tom, ako začal pri mne prdieť, grgať a pod.... :/ Proste nie som nejaká žienka, čo si myslí, že chlap neprdí, ale zase aby stále? On si vôbec nedáva pozor, pozeráme seriál a to je každé 2-3 minúty... ani sa neospravedlní, nič... niekedy len poviem "fuj, čo to za smrad" a on "prdol som si"...a koniec debaty... a že v pohode pri jedle, obede ani nevravím :/ či grgne si rovno pri mne a potom ja musím tie smrady dýchať :( Niekedy si dá na večeru podľa mňa tak kilo cesnaku, cibule, tlačenku s octom a ja keď idem späť do spálne tak myslím, že zomriem pri príchode dnu :/ Neviem čo sa s ním urobilo, nebýval takýto (alebo to len dobre hral??). Keď som spoznala jeho rodičov, mala som o jeho otcovi mienku, že je taký sedlák, stále ma narážky na svokru (štýl: mamka dones mi pivo nech sa popozerám na ten pekný zadok) a jemu je jedno kto je v okolí atď. ale muž stále nadával na jeho správanie, že sa mu nepáči a teraz mám doma asi kópiu toho :/ Už som mu 10000x rozprávala, že toto nie, samozrejme, že to má potom na mňa vplyv aj po sexuálnej stránke, lebo si vždy predstavím tie jeho smrady a je po nálade ale hlavne nechcem aby to dieťa pochytilo, že takéto správanie je normál :/ Už som aj rozmýšľala, že sa týždeň neumyjem a prídem za ním či mu to bude po vôli ale takýto extrém asi nedám :D Nemáte nápady čo na neho? Sme ešte mladý pár, takto žiť sa nedá :(
@daniela2202 😀😀 je aj taký smradľavý spray🤣 sebe by som dala do nosa niečo voňavé a okolo seba nastriekala ten kentus a bola by som zvedavá či ho neprejde chuť.. sú rozne, napr pokazené vajce atď
@mamamasama stravujem sa tak, že jem čo mi chutí..🙂 každý ma iné telo, iný žalúdok… niekomu stačí, že zje nejaké pečivo a nadúva ho z toho celý deň….ked tvrdíte, že sú dni kedy neprdíte vôbec tak asi bude nejaký problém s vami… 🙂 už len úplne maličkosti ako napr žutie žuvačky a prehltanie vzduchu pri tom vám môže spôsobovať, že budete mať v žalúdku/črevách vzduchové bubliny nejaké…kto prdí, zdravie si tvrdí… a je to pravda… 🙂 keď neprdíte aj celý deň tak asi s vami niečo v poriadku nie je 🙂
@vyrovnanaosoba fúha a to kde robí? Že teda v robote si môže dávať chlieb s cibuľou? A nevadí to kolegom. U nás opačne,takéto jedlá teda keď sme doma a nie medzi kolegami. Divne....
@maciatkolulu jazdí
@gulka123 viete koľko umelých sladidiel je v žuvačkách?Tam vás zdúva z toho a nie, zo vzduchu pri žuvaní. Evidentne neviete o stravovaní nič. Nie, ak vás zdúva, tak to neznačí,že si utvrdzujete zdravie, ale že vo vás niečo kysne. Ale asi viem, preco tu mate nick "guľka" 👌
Teraz to vidíš ako najhoršiu vec ktorú na ňom neznášaš ale každý je kópiou svojich rodičov matka mu to tolerovala a od otca vie že žena má byť ticho a ešte sa tomu nebodaj smiať buď sa s tým zmieris alebo sa budeš len hádať a hľadať riešenia on sám musí chcieť ale vždy nad takými "maličkostami " mavnem rukou pretože viem že muži dokážu oveľa viac ubližovať a to neprajem nikomu
@anonym_autor fuj nechutny buran

Vas manzel sa sprava ako nechutny sedlak. Nie je to v poroadku. Uplne chapem, ze to vadi.