Ako riešiť problém s nechutným partnerom?
Baby, toto bude taká trochu menej voňavá diskusia, ale fakt by ma zaujímalo, či to máte doma podobne alebo len ja mám doma total nevychovaný kus :/ Mám manžela, sme spolu cca 6 rokov, z toho 2 roky manželia, kebyže ho stretnete na ulici, ide o pekného, upraveného muža, ktorý si potrpí aj na oblečení (myslím, že musí byť vyžehlené, čisté), každý deň úplný základ sprcha, čisté ponožky, slipy atď... Lenže potom máme jeho stránku doma :/ Jednak že začal mať debilne sexuálne narážky (áno, intimity je menej, máme malé dieťa, času a energie niet na rozdávanie), ale ja si prídem už ako štvaná laň, len čo dám dole podprsenku, už sa mi pri znekadiaľ zjaví a hneď obchytkáva a keď mu napr. poviem, že mi to vadí (lebo neviem čo sa mu udialo ak chytá ma niekedy že ma to až bolí ako mi napr. pučí prsia :D) tak dostanem odpoveď, že jemu sa to páči a mám byť rada, že chodí za mnou a nekašle na mňa.... Plus ma blbé reči, minule baby chcelo sadnúť na model malého koníka a on, že nie, nie, že to len mamka si pchá dole veci... a keď som sa ohradila, že veď čo, že dieťa nerozumie... wtf?? a to nehovorím o tom, ako začal pri mne prdieť, grgať a pod.... :/ Proste nie som nejaká žienka, čo si myslí, že chlap neprdí, ale zase aby stále? On si vôbec nedáva pozor, pozeráme seriál a to je každé 2-3 minúty... ani sa neospravedlní, nič... niekedy len poviem "fuj, čo to za smrad" a on "prdol som si"...a koniec debaty... a že v pohode pri jedle, obede ani nevravím :/ či grgne si rovno pri mne a potom ja musím tie smrady dýchať :( Niekedy si dá na večeru podľa mňa tak kilo cesnaku, cibule, tlačenku s octom a ja keď idem späť do spálne tak myslím, že zomriem pri príchode dnu :/ Neviem čo sa s ním urobilo, nebýval takýto (alebo to len dobre hral??). Keď som spoznala jeho rodičov, mala som o jeho otcovi mienku, že je taký sedlák, stále ma narážky na svokru (štýl: mamka dones mi pivo nech sa popozerám na ten pekný zadok) a jemu je jedno kto je v okolí atď. ale muž stále nadával na jeho správanie, že sa mu nepáči a teraz mám doma asi kópiu toho :/ Už som mu 10000x rozprávala, že toto nie, samozrejme, že to má potom na mňa vplyv aj po sexuálnej stránke, lebo si vždy predstavím tie jeho smrady a je po nálade ale hlavne nechcem aby to dieťa pochytilo, že takéto správanie je normál :/ Už som aj rozmýšľala, že sa týždeň neumyjem a prídem za ním či mu to bude po vôli ale takýto extrém asi nedám :D Nemáte nápady čo na neho? Sme ešte mladý pár, takto žiť sa nedá :(
My pred sebou taketo veci nerobime a to sme spolu uz skoro 10 rokov. Na zaciatku som mu povedala ze ja take veci nerobim mam vily s kvetinovymi kosikmi😂 dobre koniec srandy, pre mna nastastie aj pre muza su taketo veci maximalne nechutne, svoje potreby si vykonovame inde ale urcite nie pred sebou. Jedine tak v spanku ked clovek nevie ovladat telo a mysel. Neviem co by som robila s takymto humusakom veru a tie sexualne narazky pred dietatom ani nekomentujem, on sa musel riadne pretvarovat.
@mamamasama áno za mňa prdnúť grgnúť je normálne
Takto sa žiť nedá? 😃
Tak buď prestane alebo rozvod! 😂
@stellarstar V súkromí, nie pred ľuďmi. 🤢
@mamamasama tak pred ľuďmi tiež nerobíme
Toto je bohuzial nieco s cim ti nik neporadi. Ak nemoze, povedat mu ze je nechutny a smradlavy a nech nieco so sebou spravi, lebo veru na takeho chut nemas.. tak asi nic nepomoze. Rovnako by mi sproste narazky pri detoch a taketo veci vadili. Bohuzial co sa roznych "prirodzenych prejavov" tyka, tak to mame podobne. Moj dostal samostatnu spalen, a s kludom mu poviem ze je tchor a idem prec ak sa neovlada :D Este ten egoizmus a hlupost okolo toho mi prid euplne divna, pochopim to ked ma niekto zdravotne problemy, to prost esa neda kolkokrat ani udrzat. Ale len tak hocikedy si grgnut, prdnut, otras... a este si povie, ze co, necha si bok vyvalit? je to predsa normalen. A kludne aj na preplnenom namesti :D
Nechápem, prečo by to mala byť fake téma? 😀
Nemyslím si, že takéto správanie je normálne a hlavne, keď si mu už povedala na to svoj názor, že ti to proste prekáža. Je to odveci, nepoviem, keby sa to stane raz za čas, stane sa aj mne 😂 Nikto nie je dokonalý, ale toto je hnus.
Ja neviem,u nás sa poväčšine prdí,keď treba a nič nám neuchadza. Keď treba pri filme,tak pri filme,akurát sa zasmejeme. Moj 10 ročný syn,tiež prdí keď treba,keď grgne ako sviňa,tak ho zvozim. Ale to je zjavne medzi chalanmi asi cool. Nerobím žiadnu drámu. Akože prdieť,keď je treba vo svojom byte je podľa mňa normálne. Znervóznila by som,keby to robil vonku,na návštevách a tak. 🤪 No a k obchytavaniu.... Nuž ja neviem. Veď je jasne,že ho priťahujes a,čo tak ho usmerniť,čo ti je fajn a čo nie. Či sa má na to vysrať a nevšímať si ťa a ty sa spamätala po roku,dvoch,keď decko bude už väčšie a on záujem nula. 🤷Však treba nájsť nejaké ju konsenzus. Od koľko rokov sa má dieťa doma ospravednit keď si prdne?
Podla toho akym stylom to opisujes mi to pride ako vymyslene, ale ak nie je, tak len porozpravat sa s nim o tom.
Deti sa učia príkladom a jeho otec mu bol zdá sa prikladny vzor👌 máš doma nevychovany kus.
Mu povedz ze so smradlavym nechutnym hovadom spat nebudes a ze na takeho veru davy vonku nečakajú tak ti nemusi pchat nazor ze mas byt rada ze ma zaujem. A zmackla by som mu v jeho nepozornosti zo zadu vajcia, tak fajnovo az zvreskne, vsak takto sa teda prejavuje zaujem o druheho ... na hovado len hovadsky. Mozno sa spamata...
Ja mam napriklad to iste čo tvoj muž, ak zjem pečivo alebo mlieko, kysne mi to v zaludku. Potom je z toho nafukovanie, prdy a riadne smradlave. Ja to ale nekonzumujem....takze ozaj ked si nedam pozor tak obcas citim tento problem ....ak ma problem aj s kyselinou tak to je presne ten problem....ak som si s tym jedlom dlhodobo dráždila traviacu sustavu, rozhadzalo mi to cele travenie. Treba ist vylučovacou metodou. Niečo mu škodi, pripadne to moze byt helikobakter
prekvapena, kolko čunikov chodi po svete a ty sa na niekolkych stranach ospravedlnuješ a vyviňuješ..v našej rodine grganie nahlas a prdenie neexistovalo..to je pod uroveň..nepočuvaj tu chlapov, že sú sami sebou..ked chcu zvadzat samičku, nech si beru priklad od zvierat, ako sa naparuju a ukazuju zo seba to najlepšie..neuspokoj sa s najhoršim, lebo iní ti to tak radia..je to nechutne a hodinu pred sexom aj neatraktivne..
Akože ja fakt čumím, koľkým toto príde normálne. Naozaj nechápem.
Autorka, radu bohužial nemám, takéto niečo som nikdy riešiť nemusela, len ti chcem napísať, že ti úplne rozumiem, aj mne by to vadilo. Nenechaj sa vyviesť z miery, určite nie je OK, keď sa niekto doma chová ako nechutné prasa s prepáčením, a tvoj muž sa bohužiaľ tak chová...
Je to prasiatko. Určite s ním treba troška zamávať. Minimálne mu pripomínať otca. Nie je normálne ani to prehnané prdenie ani grganie. To jeho stravovanie nevieš riešiť? Určite má problém. A dieťa nerozumie, ale zapamätá si, aj keď nevie o čo ide. Ale to vadí aj tebe, takéto primitívne reči. To ťa má rajcovať akože?
@stellarstar a tvoja rodina nie sú ľudia?
Neviem si to predstaviť vôbec, asi by som sa pogrcala.. moj utečie napr do kuchyne a kričí nechoď sem☝️keď cítim v žalúdku kŕče tiež poviem, utekaaaj ak niečo.. smejeme sa tomu, ale bez varovania čuchať niekoho pokazený žalúdok je nechutné a nezvládla by som to.. mal by s tým niečo robiť, nie je to normálne vkuse vypúšťať také neskutočné smrady, že aj pes utečie😀
A moj neprejde okolo mňa, aby ma necapol po zadku, slabúčko… už som si zvykla, že keď to nestihne tak zastavím🤣 a už dávno vie, že prsia sa iba hladkajú a nestláčaju..
@mamamasama moja rodina je moja rodina nie nejaký ludia
@stellarstar tak sa chovaj ako 🐖 a pokojne si to obhajuj 🤢 Som rada, že moja rodina je vychovaná. A to viacgeneračne, či uz z mojej, alebo manželovej strany. V živote si u nás doma mamina, alebo tatino pred nami neprdol a ak grgol, tak len naozaj, že to nemohol nijak ovplyvniť. Len nauč aspoň svoje deti nejakej kultúre, či už pri stolovaní, alebo pri obyčajnom fungovaní v rodine. Nie každý sa totiž chová ako zvieratko, tak aby ich partneri nemali šok ako autorka 🤢
@mamamasama a kde píšem ze to doma u rodicov robím?
Nie nerobím a keď u nás doma mne alebo partnerovi ujde no hold stalo sa bud sa zasmejeme alebo si povieme na zdravie. Ja mam teraz mom žalúdočné problémy síce keď si musím odgrgnúť alebo prdnúť keďže sa my tým uľaví tak bud idem na wc alebo na balkón. Ale v sebe zadržiavat určite nemienim a áno aj otcovi aj maminke sa to uz stalo
a dat si cesnak a cibulu a potom si davat jazyčkove pred sexom, ja si to realne neviem predstavit..ja som bola v 2.ročniku SŠ blaznivo rok platonicky zamilovana do 1 chalana a ked horko tažko sme mali ist na rande, mal divne zuby, som mu dala kopačky..si neviem predstavit, žeby jedol cibuĺu a šiel sa so mnou bozkávať..vyletim jak strela a viac sa neobzriem 🙂
tiez som toho nazoru, ze chlap sa nemeni, len sa demaskuje. A zena sa zmenit zakonite musi, lebo sa meni jej rola z “len zeny” na “aj matka”. A to je velmi zle plateny a narocnejsi 24/7 job, ako niekde 8 hod.v kancli, na stavbe alebo pod. Chlapi si casto z velkej casti zachovavaju svoj zivot a vedia si zabezpecit pohodu a klud. Samozrejme, ze nie su taki vsetci. Nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca. Toto ako pise autorka bude trochu extrem. Myslim, ze autorke rozumiem. Muz sa stal chlipny a prasa. Ze po niekom tuzi, sa da dat najavo aj trochu s respektom a nie hned hnietit prsia ked napriklad zena prebaluje🤦🏻♀️. Ja napr. chytanie za prsia po narodeni deti neznasam, beriem ich ako zdroj potravy, lebo kojim. Nevybrala som si to. Ten pocit proste prisiel a nic s nim neviem urobit. Mozno odoznie, mozno nie. Ale ako pisem nevybrala som si to, proste prisla tato zmena so zmenou statusu zena- matka. Ak si chce autorka popisat, moze mi napisat sukromnu spravu.
@mamamasama a vôbec ja som mala na mysli ze všeobecne grgnutie a prdnutie je normálny jav organizmu
Dávno na strednej škole nám učiteľka hovorila, všimnite si otca Vášho frajera a aj ako sa správa k svojim najbližším, tak sa raz bude správať aj ten Váš. Platí to skoro na 100 percent. Moja poznámka: rokmi tá zhoda bude gradovať. 🙂 A aby som bola ako žena spravodlivá, platí to aj naopak matka dcéra. 🙂
Však iba nasledujú otca svojho čo videl doma to robí .
No sexuálne narážky ma aj môj tiež ma vkuse obchytkávať je tiež nechutný. Ale chlapi sú celkovo prasce nevychovane niektorí takže nie je mi to vôbec divné .ale to prdenie je fuj. A že pri obede. Bleh to som ešte nevidela taký disrescept
Vyskúšaj... neumy...potom napíš...to bude srandy 😂😂😂👍