icon

Ako riešiť problém s nechutným partnerom?

23. máj 2024

Baby, toto bude taká trochu menej voňavá diskusia, ale fakt by ma zaujímalo, či to máte doma podobne alebo len ja mám doma total nevychovaný kus :/ Mám manžela, sme spolu cca 6 rokov, z toho 2 roky manželia, kebyže ho stretnete na ulici, ide o pekného, upraveného muža, ktorý si potrpí aj na oblečení (myslím, že musí byť vyžehlené, čisté), každý deň úplný základ sprcha, čisté ponožky, slipy atď... Lenže potom máme jeho stránku doma :/ Jednak že začal mať debilne sexuálne narážky (áno, intimity je menej, máme malé dieťa, času a energie niet na rozdávanie), ale ja si prídem už ako štvaná laň, len čo dám dole podprsenku, už sa mi pri znekadiaľ zjaví a hneď obchytkáva a keď mu napr. poviem, že mi to vadí (lebo neviem čo sa mu udialo ak chytá ma niekedy že ma to až bolí ako mi napr. pučí prsia :D) tak dostanem odpoveď, že jemu sa to páči a mám byť rada, že chodí za mnou a nekašle na mňa.... Plus ma blbé reči, minule baby chcelo sadnúť na model malého koníka a on, že nie, nie, že to len mamka si pchá dole veci... a keď som sa ohradila, že veď čo, že dieťa nerozumie... wtf?? a to nehovorím o tom, ako začal pri mne prdieť, grgať a pod.... :/ Proste nie som nejaká žienka, čo si myslí, že chlap neprdí, ale zase aby stále? On si vôbec nedáva pozor, pozeráme seriál a to je každé 2-3 minúty... ani sa neospravedlní, nič... niekedy len poviem "fuj, čo to za smrad" a on "prdol som si"...a koniec debaty... a že v pohode pri jedle, obede ani nevravím :/ či grgne si rovno pri mne a potom ja musím tie smrady dýchať :( Niekedy si dá na večeru podľa mňa tak kilo cesnaku, cibule, tlačenku s octom a ja keď idem späť do spálne tak myslím, že zomriem pri príchode dnu :/ Neviem čo sa s ním urobilo, nebýval takýto (alebo to len dobre hral??). Keď som spoznala jeho rodičov, mala som o jeho otcovi mienku, že je taký sedlák, stále ma narážky na svokru (štýl: mamka dones mi pivo nech sa popozerám na ten pekný zadok) a jemu je jedno kto je v okolí atď. ale muž stále nadával na jeho správanie, že sa mu nepáči a teraz mám doma asi kópiu toho :/ Už som mu 10000x rozprávala, že toto nie, samozrejme, že to má potom na mňa vplyv aj po sexuálnej stránke, lebo si vždy predstavím tie jeho smrady a je po nálade ale hlavne nechcem aby to dieťa pochytilo, že takéto správanie je normál :/ Už som aj rozmýšľala, že sa týždeň neumyjem a prídem za ním či mu to bude po vôli ale takýto extrém asi nedám :D Nemáte nápady čo na neho? Sme ešte mladý pár, takto žiť sa nedá :(

Strana
z4
majkakvet
24. máj 2024

Vas manzel sa sprava ako nechutny sedlak. Nie je to v poroadku. Uplne chapem, ze to vadi.

macatt
24. máj 2024

@daniela2202 😀😀 je aj taký smradľavý spray🤣 sebe by som dala do nosa niečo voňavé a okolo seba nastriekala ten kentus a bola by som zvedavá či ho neprejde chuť.. sú rozne, napr pokazené vajce atď

gulka123
24. máj 2024

@mamamasama stravujem sa tak, že jem čo mi chutí..🙂 každý ma iné telo, iný žalúdok… niekomu stačí, že zje nejaké pečivo a nadúva ho z toho celý deň….ked tvrdíte, že sú dni kedy neprdíte vôbec tak asi bude nejaký problém s vami… 🙂 už len úplne maličkosti ako napr žutie žuvačky a prehltanie vzduchu pri tom vám môže spôsobovať, že budete mať v žalúdku/črevách vzduchové bubliny nejaké…kto prdí, zdravie si tvrdí… a je to pravda… 🙂 keď neprdíte aj celý deň tak asi s vami niečo v poriadku nie je 🙂

maciatkolulu
25. máj 2024

@vyrovnanaosoba fúha a to kde robí? Že teda v robote si môže dávať chlieb s cibuľou? A nevadí to kolegom. U nás opačne,takéto jedlá teda keď sme doma a nie medzi kolegami. Divne....

vyrovnanaosoba
25. máj 2024

@maciatkolulu jazdí

mamamasama
25. máj 2024

@gulka123 viete koľko umelých sladidiel je v žuvačkách?Tam vás zdúva z toho a nie, zo vzduchu pri žuvaní. Evidentne neviete o stravovaní nič. Nie, ak vás zdúva, tak to neznačí,že si utvrdzujete zdravie, ale že vo vás niečo kysne. Ale asi viem, preco tu mate nick "guľka" 👌

zuzanna33
25. máj 2024

Teraz to vidíš ako najhoršiu vec ktorú na ňom neznášaš ale každý je kópiou svojich rodičov matka mu to tolerovala a od otca vie že žena má byť ticho a ešte sa tomu nebodaj smiať buď sa s tým zmieris alebo sa budeš len hádať a hľadať riešenia on sám musí chcieť ale vždy nad takými "maličkostami " mavnem rukou pretože viem že muži dokážu oveľa viac ubližovať a to neprajem nikomu

erikreset
29. aug 2025

@anonym_autor fuj nechutny buran

Strana
z4