icon

Ako riešiť problémy so sexuálnym životom?

25. nov 2024

Ahojte.
Píšem anonymne, pretože nechcem aby ma tu niekto spoznal..
S partnerom sme spolu už dva roky. Docela skoro sme spolu začali bývať. Teda som sa ku nemu ja nasťahovala. Nemôžem sa sťažovať, všetko v úplnom poriadku, je to tak dobrý muž. 🙏
Ale čo sa týka tej sexuálnej stránky, proste ma od začiatku nevie uspokojiť..
A niekedy je tak narobený z prace, že ani sex nechce. Čo chápem. Ale trvá to už neskutočne dlho, čo sme nemali taký dobrý sex. Keď sme začínali, tak sex bol stále. Nemyslím si , že by som ho prestala priťahovať. Ešte musím zmieniť, že teraz som tehotná, takže sex nevyzadujem, a jemu to asi aj vyhovuje 😀🙈..
no ale riešim skôr ten začiatok, ešte keď sme nečakali dieťa.
Ja som dosť sexuálne založená, ja by som kľudne sexovala aj viackrát za deň. Ešte pred tehotenstvom som vždy vymyslala hry, ktoré mu lichotili. Obliekala som si hocičo. Takže z mojej strany som sa snažila priemerne dosť. Aj keď som mu vždy stačila vyzlečená.. Ale on ako prešiel rok aj niečo, tak mám pocit, akoby ten sex vyzadujem len ja. A on iba vtedy, keď to fakt potrebuje.
Ja mám 22 on 28 sme mladi. Dovolím si povedať, že predomnou nemal vôbec pekne príťažlivé partnerky.
Za cele tieto dva roky som mu na nič neprišla, hovoríme si všetko. Ani ma nenapadlo nikdy, že by chcel niekoho iného. Aj keď som predošlého ex mala vysekaneho chudeho, tak terajší je viac mužnejší a ma aj brucho 🙂 ale je vysoký, čiže nie je “tučko” priťahuje ma tiež. Ale keby ja veľmi nechcem a nepomôžem si (s rukou krúženim tam dole) tak ani nedosiahnem orgazmus.. on sa stále urobí. Reálne stačí minúta. Ja ako romantička by som chcela dlhy sex, milovať sa, robiť všeličo. Ale on proste nič. Už viackrát som sa snažila hovoriť s ním o tomto úprimne, ale vždy sa urazil, keď som mu povedala, že mám problém s dosiahnutím Org.. Takže niekedy to predstieram. Že som sa spravila 🙈. Pritom nič . A umieram, dokym sa nespravím ja 🙂. Teraz keď som tehotná, tak to neriešim. Ale čo bude potom? Niekedy som už aj premýšľala nad niekym iným, nie, že by som za niekym šla. Ale skôr v hlave som myslela na niekoho iného a všeličo si predstavovala. Som zlá žena? Neviem kam vedie tato diskusia, ale nejaký názor na toto? Nikdy by som nikoho nepodviedla ani nechcem. Len čo keď sa to ani po tom nezmení, budem musieť žiť s tým, že ma nevie uspokojiť . A budem mať aj tak pocit, že jemu vyhovuje nemať tak často sex….

Strana
z2
riyadh
25. nov 2024

@h2 ja dobreze nie v porodnici😂takisto v tehotenstve, jasne ze som nemala rizikove, ale som respektovala manzela, ktory ma v tehu a po porode bral viac matku ako manzelku, Mal strach a respekt, ale keby bolo na mne, od prichodu z porodnice v pohode😂

luccija
25. nov 2024

Vieš čo ja som mala partnerov, ktorí vedeli zarobiť a doma zase nepohli prstom, rodinne založeného, ale zase bez peňazí tak sa mi zdá, že nikdy som nemala aj takého čo by bol aj fajn chlap, fajn sex, rodinný, aj úspešný vždy bolo niečo zle🙂)
Po 2 r a ste mladi mali by ste byť ako zajace, ale nie kazd je sexuálne založení ten prvý sexuálny ošiaľ trvá tak pol roka, rok.Tak si pomáhaj, nauč ho ako to chces atď....vybrala si si ho za partnera a otca dieťaťa tak bojuj

pe_mi
25. nov 2024

Balík všetko v jednom nájdeš ťažko.
Ten kto ťa uspokojí v posteli, ti možno doma nepomôže.ten ,ktorý ťa uspokojí v posteli, doma pomôže , zas bude mamičkar.twn ktorý ťa uspokojí v posteli, bude mať matku , tvoju svokru echt svokru so všetkým,čo k tomu patrí.
My tiež nemáme s manželom rovnaký apetít.az by som povedala ,že diametrálne iný.a niekto ostáva nespokojný..
Kompromis .inak to nedáte

janickacrazy
25. nov 2024

@pe_mi ale dá sa nájsť, len treba dobre hľadať. Ja som si toto tiež kedysi myslela, že keď je muž super v posteli, tak má zase iné vlastnosti, ktoré nie sú ok. Ale keď som stretla môjho muža, tak som to veru prehodnotila. U nás klape všetko, aj posteľ, aj domácnosť aj všetko ostatné.

t1nusa
25. nov 2024

@riyadh tak česť výnimkám, ja som prvé mesiace po pôrode na to ani nepomyslela a doslova som sa tomu vyhýbala keď sa dalo, teraz už je to lepšie ale stále nie na úrovni ako pred tehotenstvom 💁🏻‍♀️ ale jasné, každá to máme inak, čo pre jednu platí, pre druhu nemusí

riyadh
25. nov 2024

@t1nusa mnoo kazdy jedinec je jedinecny..😂😊Ja by som kazdy den mohla aj niekolkox, ale respektujem manzela😊

evickuska
26. nov 2024

@autorka po porode zvykne byt na sex menej casu a hlavne prilezitosti 🙈 ale upravi sa to, primarne by si toto mala dat precitat jemu a podla mna jeho reakcia Ti odpovie na vsetko 🙏🤞 si este mladucka ale komunikacia je zaklad fungujuceho vztahu 🙈

earlgrey
26. nov 2024

Na jednej strane sa sťažuješ a na druhej píšeš, že sex nie je taký dôležitý. Tak ak nie je, nerieš, nesťažuj sa, ďalej predstieraj orgazmus a žijte šťastne až kým nepomriete 😀

karolinakr
28. nov 2024

človek, čo chce mať 5x sex denne povie, že preňho sex nie je dôležitý a argumenty..lebo ego...tak ked ma tak velke ego, ma ho mať na zaklade toho, že umenie milovať ovlada z 10 bodov na 120 a citi sa ako kral, lebo žene splni všetky priania i o ktorych nevie...nie, že priľahne niekoho bez predohry na 30sekúnd a čaká ovácie...sorry, ale dobre maš vymytý mozog z magazínov

karolinakr
28. nov 2024

@earlgrey amen

karolinakr
28. nov 2024

@earlgrey sex nie je dôležitý, ale založím diskusiu o ňom a pýtam sa na to

earlgrey
28. nov 2024

@karolinakr Sex nie je dôležitý, ale chce ho 5x denne 🙂 a ešte napísať, že pred ňou nemal žiadne príťažlivé partnerky 🤦‍♀️ no a vidíš, ona príťažlivá je a aj tak mu nestojí dlhšie ako minútu, ale tak nech si naďalej myslí, že to je tým, že je tak veľmi príťažlivá, že je hotový do pár sekúnd🤷‍♀️

katariinam
28. nov 2024

@zuzanka.zuzu presne. Zial vlastná skusenost

romiada
28. nov 2024

@xnatalkax perfektne napisane! Autorka mate odlišne libido. A mam pocit,ze vždy je lepšia varianta keď chlap ma vacsie ako žena. Lebo chlap ked si najde milenku kvoli sexu, tak vela žien to trpi a mlči ( hlavne že su zabezpečene, a postarane o ne a o deti)
Ked to bude opačne, tak čo urobiš zo svojho chlapa časom? Ženu v domacnosti s dieťaťom a Ty si budeš odbiehať k milencom?
Podla mna Tvoja polovička je ešte nezrely chlapec, lebo Ta nepočuva čo Ty chceš. Ty možeš byť frustrovana, neuspokojena. Je to veľmi tenky ľad. A z tohto raz vzide tak urazene chlapske ego, ktore moze skončit jeho neverou.
Ty nebudeš chapať prečo - som matka, manzelka, navarene, upratane, ani sex neodmietam, som naruživa....tak preco to urobil?

karolinakr
28. nov 2024
stanulienkat
28. nov 2024

Veľmi skoro si si urobila dieťa, vo veľmi krátkom vzťahu s chlapom s ktorým vám to neklape. Prečo dievča?? Na dieta si mala este 10 rokov cas. Nie s chlapom, ktoreho ledva poznas a nie ste kompatibilni.

zuzkabeuty
4. máj 2025

Predstavy nie sú zlé je to dobre 0ri sebauspokojovani ale dnes to majú ženy ťažké napriek rovnoprávnosti mi väčšinou nedostaneme ako muži vždy úplne potešenie a čo je horšie ešte sa im nechce. Treba asi šťastiu k ústrety písali tu ženy využiť lelo jasom chcela to vajíčko z vibráciami ma aj kegel certifikát to po pôrode ta aj zostaví

zuzkabeuty
4. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr Sex nie je dôležitý, ale chce ho 5x denne 🙂 a ešte napísať, že pred ňou nemal žiadne príťažlivé partnerky 🤦‍♀️ no a vidíš, ona príťažlivá je a aj tak mu nestojí dlhšie ako minútu, ale tak nech si naďalej myslí, že to je tým, že je tak veľmi príťažlivá, že je hotový do pár sekúnd🤷‍♀️

@earlgrey dnes muži majú rôzne poruchy a myslím že nie je nič zlé keď to rieši.

erikreset
28. aug 2025

@anonym_autor ahoj zdravim ta. To ako rozmyslas je normalne. Pan ma nervovo hormonalny disbalns v tele preto to nejde. Urolog mu iba povie ze je mlady a ma to v hlave. Ak chces napis mi spravu. Pekny den. Nech sa ti dari 🙏

Strana
z2