icon

Ako riešiť rozdielne názory na ochranu?

9. sep 2026

Ahojte, rada by som si vypočula vaše názory na moju momentálnu situáciu v novom vzťahu. Randím s mužom par dní a prišiel na rad sex. Tu mi jasne dal najavo, že on sa nikdy nechránil a ani chrániť nikdy nebude s čím ja absolútne nesúhlasim. Nemôžem brať antikoncepciu a tak som mu navrhla alternatívy no ani s jednou nesúhlasí. Proste preušovane a bodka. Povedala som mu, že teda sa nezhodneme a nemá zmysel pokraovať načo začal citovo naliehavať a manipolovať. Ako ďalej postupovať?

Strana
z2
ivicatolic
9. sep 2026

@anonym_autor to nebude dobré... utekáaájjj 🤣

domkakvet
9. sep 2026

@anonym_autor po par dnoch sex, aby si tu nepisala ako jedna vcera co nachytala molusky, lebo s kazdym s kym sa stretla mala sex.

svetlonos
9. sep 2026

@anonym_autor
A tu so kompletná, že potrebuješ túto poradiť? Občiansky máš? Ak áno, zapoj rozum a pošli ho do kelu, koniec kontaktu a vybavené! Vieš ty, čo nemá nejakú pliagy, ktorou ťa nakaziť? A po pár dňoch už sex a takýto názor??
Veď on ťa má čisto za madrac a ešte aj pekné zadarmenko.

anonym_a2e843
9. sep 2026

@anonym_autor a preco by si chcela pokracovat?

anonym_6c6acc
9. sep 2026

Ako dalej postupovat? Pápá adios dovidenia

anonym_cdc9ba
9. sep 2026

Tak si dajte dlhsi cas na spoznavanie, kym budete mat sex. Existuje pharmatex ako poistka k prerusovanej. Na jednej strane bez kondomu je to lepsie, na druhej nemal by prilis tlacit.

anonym_3b91d3
9. sep 2026

Zacal manipulovat a ty sa pytas, ci mas ostat s manipulatorom? Ved ti dal dalai dovod na rozchod keby nahodou ten prvy nestacil.

sense
9. sep 2026

Trvať si na svojom. Nemá zmysel pokračovať.

anonym_82295c
9. sep 2026

On nechce ochranu? Tak fajn, ale ty nechceš pohlavne choroby, ani dieťa
Čiže musíte každý hľadať niekoho iného

Manipuluje? Zo by v momente u mna znamenalo STOP

autor
9. sep 2026
@anonym_cdc9ba

Tak si dajte dlhsi cas na spoznavanie, kym budete mat sex. Existuje pharmatex ako poistka k prerusovanej. Na jednej strane bez kondomu je to lepsie, na druhej nemal by prilis tlacit.

@anonym_cdc9ba ten som navrhla. Nechce

autor
9. sep 2026

Začal tlačiť, že ako ma lubi. Že už nikoho iného nenájdem a podobne reči. Nechce akceptovať že odchádzam a nemá zmysel pokračovať

sense
9. sep 2026
@anonym_autor

Začal tlačiť, že ako ma lubi. Že už nikoho iného nenájdem a podobne reči. Nechce akceptovať že odchádzam a nemá zmysel pokračovať

@anonym_autor čo by si nenašla. Mu nabudúce povedz, keď ťa tak ľúbi prečo sa bráni ochrane

anonym_82295c
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lubi tá prevelice až tak, že nevie zvládnuť kondom. Prosím tá, toto si kde takého somára vyhrabala 🤣🤣🤣

anonym_54d638
9. sep 2026

On je zberateľ, chceš byť i ty zberateľkou?

pasomnica
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor však to je čistý magor, to čo ti po pár dňoch tlačí do hlavy? 😃 To s týmto chceš mať sex?

autor
9. sep 2026
@pasomnica

@anonym_autor však to je čistý magor, to čo ti po pár dňoch tlačí do hlavy? 😃 To s týmto chceš mať sex?

@pasomnica Práveže nechcem. Aj som mu to zreteľne napísala ale on ide stále svoje

anonym_82295c
9. sep 2026
@anonym_autor

@pasomnica Práveže nechcem. Aj som mu to zreteľne napísala ale on ide stále svoje

@anonym_autor aký problém je ho zablokovať?

catherin4
9. sep 2026

Nikdy sa nechrani, ten bude mat urcite pohlavne choroby. A este aj manipulator. By sa mi zhnusil.

autor
9. sep 2026
@anonym_82295c

@anonym_autor aký problém je ho zablokovať?

@anonym_82295c Žiadny ale z nejakého dôvodu mám výčitky a viem že ich mať nemám no..

wolf_
9. sep 2026

Málokedy poradím zrovna rozchod, ale tu ho radím. Čo iné? Prerušovaný styk nie je ochrana. Aspoň pre mňa nie. To jedine vo vzťahu, kde prípadné tehotenstvo by bolo vítané, ale inak nie. Čo mi pri písaní napadá, že ešte je možnosť počkať so sexom "do svadby" (resp. to štádia takej vážnosti vzťahu, že dieťa by bolo vítané). Aj keď... Dostať vzťah do takého bodu s chlapom, ktorý sa k takejto veci postaví takto + riešenie na problém je preňho "ja to chcem takto a ty šúchaj nohami", by som nechcela. Takže sa vraciam späť k tomu, že rozchod 🙂

Edit: až teraz čítam, že "už nikdy nikoho nenájdeš", takže ešte výraznejšie ROZCHOD 🚩🚩🚩

anonym_82295c
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_82295c Žiadny ale z nejakého dôvodu mám výčitky a viem že ich mať nemám no..

@anonym_autor prosím tá, zablokuj ho, je to úplný somár čo hra na city a nevie nirmalne komunikovat a rešpektovať partnerku

pralinka25
9. sep 2026

neexistuje. v nejakom dlhodobom vztahu este ok. ked si doverujete poznate sa ale takto? ved o nom nic nevies. jednak prenos chorob a druhak ako mozes verit cloveku ktoreho ani nepoznas. absolutny hazard so zdravim aj so zivotom v pripade ze by si otehotnela. no go. fuj. ktovie s kolkymi bez tej ochrany bol. nechutne.

anonym_e7b56e
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Vsak si napisala, ze randite este len par dni. A uz ta vraj lubi😂 ok😆

blacki12
9. sep 2026

@anonym_autor Fakt by ma zaujímalo, prečo si v úvodnom texte použila slovo vzťah? A druhá moja otázka je, že prečo si niekedy vôbec uvažovala nad sexom s týmto nazvem ho, človekom?

anonym_ee0657
9. sep 2026

@anonym_autor Som chlap. Keby som povedal žene, že už si nikoho nenájde, tak by som očakával facku alebo zvrhnutie na päte. Takéto sračky sa nehovoria. Nemaj žiadne výčitky.

anonym_4d1f51
9. sep 2026

Poslať ho presne tam, kam chce ísť - ale iba obrazne! 😅.. ako haloooo?! On povedal, že takto nechce a ty nechceš podľa neho - v tomto kompromis fakt nenájdete a tie drísty okolo? Jeden maximálne nechutný chlap.. aj keby bol neplodny poloboh sexu po otestovaní na pohlavné choroby, ale za hlášky ako si iného nenájdeš? Aj keby mám žiť s vibrátorom, tak by mi dal asi citovo viac ako tento - slušne povedané - psychicky nestabilný jedinec s trápnymi pokusmi manipulovať po pár dňoch..

ovaaa
10. sep 2026

Žiadne výčitky, dala si to na DÁMU. Nemá zmysel byť vo vzťahu, kde ochrana dvoch pred tehotenstvom je braná sebecký od partnera. A nemyslím, že je schopný brat následky ak by...... Takže dobre si urobila čas treba venovať zodpovedným.

anonym_a94b62
10. sep 2026

@anonym_autor už len z toho dôvodu, že priznal ze sa nikdy nechránil by som od neho utekala. Plus k tomu manipulátor a sebe. Ale ak toto chceš, si na správnom mieste 👍

lylyjana
10. sep 2026

@anonym_autor rozchod. Si to precitaj rste raz po sebe co si napisala a sistred sa na slova: manipulovat, odmieta ochranu, citivo nalirhat, nema zmysel pokracovat.
Ked toto robi pri takejto elementarnrj veci, bude to robit aj pri inych

michal_dr
10. sep 2026

@anonym_autor

Ako postupovať...?
Rozchod. Tu sa nie je o čom baviť...
Sex je vec oboch, je dovolené všetko na čom sa dvaja dohodnú. Ochrana je alfa omega a detto hlavne pre ženu, ona berie najväčšie riziko.
A ešte keď nalieha... ??? 🚩
WTF čo to je dnes sa dobu...???
Si neviem predstaviť v začínajucom vzťahu alebo FWB vzťahu mať sex bez ochrany.... 🤦

... keď sa otvorene priznal, "on sa nikdy nechránil a chrániť nebude" detto 🚩

Ak už pri prvom sexe ťa nerešpektuje s tak štandardnou vecou... 🚩🚩🚩

Tvoj život, tvoje rozhodnutia, nik nemá právo ti "prikazovať", naliehať... o tomto nie je vzťah.

Orvak - Tell Me...(Oficial Video)

https://www.youtube.com/watch?v=H2f3Fbl7wP4
Strana
z2