icon

Ako riešiť stratu chuti na sex s manželom?

16. jan 2025

Mam taky chulostivy problem
Preto anonymne
Uz asi polroka nemam vobec chut na sex s manzelom on sa aj snazi ale ja to ani nepotrebujem nemam chut proste… mame 2,5 rocneho syna ale je to uzasne babatko dietatko spi ukazkovo nevidim v tom problem len vecer fakt uz na to nemam ani pomyslenie… mozno hormonalny problem neviem.. a ked k tomu aj dojde ja z toho nemam nic nakolko muz sa urobi sa 2 minuty…. Chapem ze ked to je po dlhej dobe tak sa nedivim… poradte ako ste riesili take situcie ja vam aj napisem sukromne ak nechcete do komentu…

Strana
z2
dankabg
20. feb 2025

@foterlotor áno, to je všetko relevantné ale mňa zaujíma, či @sifo zásuva tri hodiny čistého času bez prestávok na tekutiny, wc, alebo prahobycajne popadnutie dychu 🫢😄

sifo
20. feb 2025

@dankabg Nechcel som tým povedať, že 3 hodiny je štandard, ktorého by sa mal každý držať.
Nie som si istý či viem poradiť ako vydržať 3 hodiny (podľa toho čo počujem od chlapov, som v tomto divný). Ale každý rozhodne dokáže vydržať podstatne viac ako 2 minúty.
Čo funguje mne s partnerkou, nemusí fungovať iným párom, každý si musí násť svoje, ale skúsim. Veľmi podstatné pre mňa bolo, že ma partnerka naučila, že sa nemám sústrediť na ani jej ani moje vyvrcholenie - spôsobuje to len napätie a očakávania, treba si proste užiť intímny moment aj v prípade, že sa jeden z páru na to necíti a k zásunu ani nemusí prísť.
Pre mňa sa do sexu počítajú aj veci, ktoré nemusia byť nevyhnutne sexuálne, ale robím ich s jej telom a páčia sa mi. Napríklad jemné a pomalé hladkanie od hlavy po päty, bozkávanie celého tela, masáž hlavy a pod.
Keď vidí ako veľmi príjemné je pre mňa "hrať" sa s jej telom, obvykle ju to vzruší a to následne vzruší mňa.
Taktiež ako sex počítam keď po mojom vyvrcholení zostanem na nej ležať (celý čas v nej) kým naberiem sily na ďalšie kolo.
Vzrušenie, ktoré cítim nie je také, že sa potrebujem len urobiť (ako kedysi), ale také, že si chcem užiť jej telo či už bez orgazmu, alebo aj po druhom, treťom orgazme.
Avšak nemôžem nespomenúť, že to kam som sa dostal, som sa dostal vďaka partnerke, nie som samoosvietený.

dankabg
20. feb 2025

@sifo dobre, pekne si to opísal, ďakujem 😉

Strana
z2