icon

Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?

22. mar 2024

nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici

alexnina777
30. mar 2024

@katkami123 ona toto ani nečíta, zbytočne tu plytváme energiou.. veď to čo tu opísala je zjavné že od neho nikdy neodíde.. tam sa dozabíjajú navzájom skor ako ona pochopí že je to choré celé.. už je tu 20 strán textu a ju rady nezaujímajú.. už ich dostala milión..

katkami123
30. mar 2024

@alexnina777
Ona je po psychickej stránke úplne na odpis. Nič z nej neostane. Pekná žena a skončí ako celoživotný psychiatrický pacient.

Revať a psychicky sa rútiť kvôli chlapovi, čo ma mláti ako žito, pomoc 🤦🏻‍♀️.

alexnina777
30. mar 2024

@katkami123 určite.. no kto chce kam.. nech tam ide.. pozri ty sa tu možeš aj rozkrájať, úplne zbytočne, ja som to pochopila už na 11 tej strane.. vobec ju nezaujíma čo jej radíš, je to rovnako psychopatka ako aj on, nikam sa nechystá, ostáva tam a najprv sa za ňho vydá a potom bude v tomto pekle žit až kym sa nezachloštia navzájom..

aurora33
30. mar 2024

Autorka, koľko ešte bude tých ,,posledných šancí”?

bessie12
30. mar 2024

@aurora33 ... pokiaľ ju ne(pri)zabije ...

katkami123
30. mar 2024

@alexnina777
Žiaľ, ona skončí takto a ich spoločné deti tiež. :

“ Komička Simona Salátová v podcaste Break The Rules s Nikou Vujisić úprimne prehovorila o svojom hororovom detstve. Pamätá si na to, ako otec brutálne bil jej mamu a spôsobil jej obrovské zranenia. Dokonca bola na takom dne, že rozmýšľala nad samovraždou.
Simona Salátová už skôr na Instagrame načrtla, že nemala ľahké detstvo. Dokonca dvakrát v živote sa ocitla na dne, kedy rozmýšľala nad koncom svojho života. Jej otec sa opíjal a týral ju, jej brata a mamu. Tej dokonca spôsobil niekoľko neuveriteľne brutálnych zranení, pri ktorých sa Simona pýtala, či mama ešte vôbec žije. téma. „Väčšinou to bolo o tom, že musíš riešiť aktuálnu situáciu, ktorá sa vyvinie,“ pokračovala. „Ty riešiš to, čo sa deje teraz. Že či sa je kde teraz schovať, či mama žije, dýcha, či brat je v pohode,“ dodala a opísala aj svoje hororové zážitky.

Mama Simony mala rôzne zranenia, ktoré boli naozaj nepríjemné. „Môj otec ju raz zhodil na kotol zo schodov. Na kotol horúci. Ona mala celé tieto ruky … Celé toto jej strhávali. Ona mala holé, bez kože ruky a my sme ju vlastne rýchlo niesli ku starkým a to bolo jedno z najhorších pohľadov asi, aké si pamätám,“ šokovala komička. „Nemala horné zuby. Tie mala všetky kompletne vybité, celú túto radu. Vlastne mala len také čierne ,koštrnky‘ a ona sa tak naučila rozprávať, aby jej to nebolo vidno,“ pokračovala.

„Raz na Vianoce na ňu vylial celú kapustnicu vriacu. Na Štedrý deň proste. Alebo raz jej natrhol vlasy, proste skalp ako keby,“ dodala. Pritom o tom vedel každý na ulici, kde Simona Salátová bývala, no nikto nič nespravil. Dokonca o tom vedeli aj rodičia spolužiakov v škole. Na jej otca dokonca susedia párkrát zavolali aj policajtov, no vždy mu to prešlo, čo je skutočne alarmujúce.

Napokon jej otec mamu zbil na verejnosti, prečo išiel do väzenia. Aj to len na rok a pol.

alexnina777
30. mar 2024

@katkami123 no smola, toto je ale iné, čítala si že čokoládky, darčeky a výletiky , čo je viac, ako taliansky gentleman🤣🤣🤣 a ešte je aj krásny a za dverami čaká na ňho zástup žien.. od takého sa neodchádza, takého miluješ až za hrob..

bessie12
30. mar 2024

@katkami123 preboha až ma striaslo, ked som to čítala. To sa zle číta a nie to este zažiť niečo také. Hrôza 😩 bohuzial aj na takýto odpad spoločnosti ( ospravedlňujem sa, ak to niekoho poburi, ale inak to nazvať neviem ) svieti slnko. Vela krát sa obeť bohužiaľ spravodlivosti nedočká alebo to vezme do vlastných rúk. A ešte vtedy je aj ta úbohá obeť vinná zo spáchania zločinu. Ale to, že celé roky trpela a nikto jej nepomohol, tak to už sa prehliada 👎😡

vvvvb
30. mar 2024

@katkami123 Krista pána, tiež nevieš nič iné len ľudí urážať a opľúvať ich! Vieš prečo sa správa ako správa - kvôli tej traume, ako s ňou otec zaobchádzal. To si ani nevieš aké to je hrozné, hlava Ti hovorí iné, avšak ten naučený podvedomý vzorec Ťa neustále ženie skúšať to zas a znova. Keď si to nikdy nezažila, tak si ani nevieš predstaviť čo je to za utrpenie! Tak, prosím Ťa, buď ticho a nepridávaj jej ešte.
Lebo čo som si všimla Tvoje komentáre aj v iných príspevkoch, tak Ty ľuďom len nadávaš, že prečo hento, prečo tamto... Začínam mať taký dojem, že si na tých chudákoch akurát liečiš vlastné komplexy, že im môžeš nadávať, že majú horší život než Ty, tak im môžeš vynadať, že prečo si ho tak dosrali.
No, prepáč, nie každý dostal možnosti žiť úžasný a bezúhonný život tak ako Ty. Mnohí sme dostali riadne naložené, mordujeme sa s tým ako vieme. A na tú Tvoju dokonalosť Ti fakt nikto nie je zvedavý.

vvvvb
30. mar 2024

Idem spať, začínam žiť cudzími drámami viac než mi je milé.

katkami123
30. mar 2024

@vvvvb
Ty si v poriadku?

llull
30. mar 2024

Ked mi prepne a budem na muza neprijemna tak to asi zacnem volat zatmenie

katkami123
30. mar 2024

@alexnina777
@bessie12
Pre toto obdivujem Simonu, že čím si v živote prešla a kam to až dotiahla, obdivuhodná žena. Jej brata poznám osobne, robil u nás na hale, tiež hovoril otvorene o ich detstve, aj dlhodobo, veľmi dlhodobo navštevuje psychologičku. Nakoniec sa v živote tiež vyšvihol, čo sa týka kariéry. Ono je to niekedy až neuveriteľné, lebo obaja žili istý čas v detskom domove, čo tam už Simona neuvádza, kde to svojou šikovnosťou obaja napokon dotiahli. I keď tie traumy z detstva s nimi pojdu cely život.
Len, tiež nevedeli matke odpustiť, že od tyrana neodišla a ešte oni trpeli spolu s ňou.

katkami123
30. mar 2024

@vvvvb
Ty nemáš ani šajnu, čo som ja zažila a nezažila. Práve pre toto tým ľuďom tak nakladám. Ja keby som nebola zásadová a prísna na samú seba, mám v živote jeden veľký prd a nie svoj teraz dokonalý život. Bud v živote zamakáš alebo máš v živote 💩, tak to chodí.

alexnina777
30. mar 2024

@katkami123 ono je to velmi smutný príbeh áno, ale každý sme iný a čo jedného človeka pri páde na dno vystrelí hore a posilní to druhého nechá na dne sa utopiť.. každý z nás má na výber,. každý aj ked okolnosti možu byť ťažké, na výber máme vždy.. táto autorka má ešte šancu prežiť krásny a šťastný život, len sa tak musí rozhodnuť…

petrofka
30. mar 2024

a to ešte nemáte deti. Ak s nim chces zostať, tak aspoň nemajte deti prosim ta. Lebo už nebude otlkat len teba.

katkami123
30. mar 2024

@alexnina777
To áno. Kopu ľudí nemá žiadne rodinné zázemie, ešte horšie ako autorka, že sa nemajú kam ani vrátiť a vyhrabú sa z toho a zamakajú na sebe. Tu niet nad čím rukami zalamovať. Lebo takí žijú z ľútosti a potľapkaní po chrbte, práve toto im stačí k životu, aby nikdy nič nezmenili.

bubinkaaa
30. mar 2024

Neviem čo ti kto napísal.....ja len že,ak je to Talian patrí to k jeho temperamentu....oni sú takíto výbušní cholerici a preháňajú so všetkým....tak ako aj s ich kladnymi stránkami,bohužiaľ aj S tými zlými

alexnina777
30. mar 2024

@bubinkaaa no to si ju teraz potešila, može sa nechať otĺkať aj naďalej.. dolce vita..

autor
30. mar 2024

@bubinkaaa mala si tiež muža taliana podobného či

alexnina777
30. mar 2024

No nehovorím, potešila sa.. ostatné ignoruje.. dolce vita🤣🤣🤣

autor
30. mar 2024

@katkami123 dosť mi nakladas..myslím že je na čase prestať

autor
30. mar 2024

@alexnina777 nie...predstav si neteší má to

autor
30. mar 2024

@vvvvb veru pravdu máš...

alexnina777
30. mar 2024

Milá autorka tejto zbytočnej diskusie.. odporúčam
Ti založiť si novú tému, prípadne skupinku.. Muž ma bije, neopustilm ho, len si potrebujem o tom pokecať..

mrtn_btr
Autor odpoveď zmazal
katkami123
30. mar 2024

Ako ti nakladam? Že ti tu kopírujem tvoje výroky spred 3 dní, kde si sa bila do hrude, že ta posledný krát udrel a balíš kufre? Však sa k tomu vyjadri, aspoň si stoj za svojimi tvrdeniami, chováš sa ako obyčajný zbabelec. Tu máš silné reči ako balíš kufre a ako ti dal sľub a ty veríš, že sa to nebude opakovať a teraz si kde, hrdinka?

Alebo ti nakladám tým, keď ti píšem, že potrebuješ odborníka a skončíš ako psychická troska? Tak to ti píšem z vlastnej skúsenosti, lebo sme taký prípad mali v rodine a s tou osobou som sa po psychiatriách natrapila iba ja a jediná ju navštevovala a všetko vybavovala. Tak nechápem, že čo čakáš, ze ako dopadneš?
Toto je náklad? A ten tvoj čo ťa mláti, ten robí čo? Čo myslíš, že z teba bude, až raz skončí? Napíše ti tu blbosť
@vvvvb, ktorá nemá ani šajnu, čo mi píše, lebo v inej téme sa zastvava ženy, ktorá ma dieťa s chlapom z basy a spava zas aj s iným do toho, tak mi tu ideš tvrdiť, že ja ti nakladám? Ja ťa moja drahá nemlatim, ani ťa nepodvadzam s inými ženami, nevypisujem si o sexe ako ten tvoj. Jediný ti on nakladá. A ty nie si schopná si tu ani stáť za svojimi tvrdeniami, že ti dal sľub a keď ho nedodrží, balíš kufre. A vieš prečo, lebo si zbabelec, zbabelec neschopný odísť. Tak ako som prekopírovala článok Simony Salátovej, ktorej matka, aj za cenu týrania vlastných detí nebola schopná odísť, tak ako som to riešila v rodine a všetko bolo kvôli debilným životným rozhodnutiam jednej osoby všetko na mojich pleciach, tak isto aj ty - máš iba silné reči ale v skutočnosti nie si schopná nič urobiť. Preto si týraná, lebo sa necháš. Úplne jednoduchá rovnica. Iná by už mala zbalené kufre, ale ty na to nemáš guráž.

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
30. mar 2024

A pozri sa na seba, aké meno robíš Slovenkám vo svete svojím chvaním. Jedna hanba.

aurora33
31. mar 2024

Autorka, ja si myslím, že @katkami123 má absolútnu pravdu. Prečo sa nechavas stále dookola otĺkať? Už si mu minule dala poslednú šancu a pozri kam to došlo, neprešli ani tri dni a znova ta zbil. Na čo čakáš? Aby si dostávala preventivne trikrát denne?
Niekto tu raz napísal, že ľudia ako ty žijú z ľútosti. A to si začínam myslieť. Fakt ti stačí že napíše jedna
@vvvvb že to máš proste z detstva a tam to konci? Dobre ok, vy dve ste si zrejme užili nedostatok lasky, ale mne by nestačilo sa len na to vyhovoriť a ďalej sa nechať mlátiť.