icon

Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?

22. mar 2024

nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici

katkami123
2. apr 2024

@aurora33
Čo tu zas tá stvora vypisovala? Lebo to tu rýchlo vymazala.

hope87
2. apr 2024

@autorka lenze ty to uz davno vies...ty si si to pred sebou uz priznala, ty len nechces odist zo svojho "komfortneho" zivota. Upinas sa len na to, ako je dobre, ked je dobre a tym sa chlacholis zakazdym, ked pride k bitke a ty si povies, ze toto teda nie...si nasrata a urazena ale na viac sa nezmozes, lebo v tej chvili sa citis, ze mas "navrch", ze teraz ta bude odprosovat, líškať sa a kupovat darceky atd...a pritom je to vztah na zaplakanie...cele zle. Toxicke neskutocne. Ak aj odhliadneme od toho, ze ta bije...ako mozes byt vo vztahu, kde neveris tomu partnerovi...kde ho stale podozrievaš, ze ta podvadza a vypisuje si s kadekym, atd. Resp. ty aj najdes dokazy a namiesto toho, aby si skoncovala s takymto vztahom, hystercis az do vyvrtky, vrieskas a neviem co a potom ta on, ako ceresnicka na torte, este zmasti, aby si s tym prestala. Nech sa pozries na vas vztah z akejkolvek strany, je to CELE ZLE. Hovorim ti, zacni konat a nevyplakavaj! Si zena...dokazes viac, ako si myslis, len musis chciet!

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
2. apr 2024

Lenže tie pekné slova a obdiv máš mať od neho iba ty, ty si jeho priateľka. Teba má nosiť na rukách a nie biť. On nemá čo vypisovať a vtierať iným ženám. Potom ťa nemiluje, iba to hrá, veď ťa bije a vypisuje iným ženám aký iný dôkaz potrebuješ ešte, že ťa v skutočnosti nemiluje? Ty mu nestačíš, chce aj iné, veď to nie je láska, žiješ v klamstve.

katkami123
2. apr 2024

A zadaný chlap si nemá čo vypisovať o sexe s inými ženami a je jedno či je zatiaľ iba zasnúbený, ženatý alebo iba má priateľku, vybral si svoju ženu, s nou má riešiť tieto veci a nie si dohadovať sex stretnutia. Tam už u takého nevera prebehla, minimálne v myšlienkach si už predstavoval sex s tou druhou, s ktorou si o ňom písal. Ty si si tiež písala s inými mužmi o sexe? Radila si im, aj oni tebe, dohadovala si si s nimi stretnutie? Ak nie, potom chce len prekryť svoju neveru tým, že sa bude vyhovárať na tvoj vzhľad. Ale pokým si sa zo žiadnym chlapom o sexe nebavila, máš právo byt nahnevaná a on nemá žiadne právo žiarliť, lebo nerobíš to, čo on, si mu verná. On nie je.

katkami123
2. apr 2024

V podstate sa tou bitkou zastal ešte tej Američanky. Čiže to, ze ona má priateľa a chová sa ako kur*a a vypisuje si zadaná o sexe, dohaduje stretnutia, je pre neho v poriadku, ale to, že na to poukázeš, pritom nič z toho, čo robí ona, nerobíš, to si si už dovolila, teba za to ťa ešte zbije. Čiže si váži viac kur*y. A ty si ešte na ňu nemáš čo otvárať ústa. Úplne ťa ponížil a nejaka ľahká Američanka je viac.

aurora33
2. apr 2024

@katkami123 jaj, to neviem čo mala za psycho záchvat a čo tam vypisovala. Asi nejaké somariny, keď to vzápätí vymazala.

karolinakr
2. apr 2024

@katkami123

@aurora33

v takychto pripadoch len radim ostan s nim, inak keby na začiatku povedala, že mu kontroluje všetko a ma zachvaty, že sa zvezie v plači na podlahu a on ju potom akože fackami ukludnuje, inak by som radila..teraz mi to pride, že su na vine 50:50..tak podla mna, ked ta chlap vyfacka, ked mu prideš na aferu, je cez čiaru, v tu ranu si balim kufor a hajde...a že idu sa zosobašiť, na kieho frasa
však to je ponižujuce dostať po ustach, lebo on ma milenku a este sa zviesť na podlahu...ja som nikdy pred mužom neplakala a žiaden muž vo vesmire nevidel moje slzy
dalšia vec, či sa žiarlivost rieši takymto sposobom, šmirovanim..čo ja viem, laska sa neda vynutiť, cele to je chore, čo tito dvaja starajú
to vyzera na koniec, akoby ju on nechcel a ona sa mu vnucuje..lebo tu sa cely čas rieši chlap ako agresor a nasilnik
autorka, možno to je cele inak, ktovie, nechcem vam krivdiť, na koniec vyjde najavo, že ty ho týraš 😀

banderaska29
2. apr 2024

@aurora33
@katkami123 dievčatá, máte nobelovú cenu za trpezlivosť. 💎 ja som to už vzdala. verte mi, tu je iba jedna pravda - ona ešte nepadla pod dno síl, na papuľu. neničte si nervy a hlavne nestrácajte svoj drahocenný čas. nemá to zmysel, je to ako si umývať zuby nutellou - to tiež nevedie k ničomu 😀

katkami123
2. apr 2024

@banderaska29
Tlieskam 👏🏻👏🏻

@karolinakr
Áno, ona mu príde na aféry s inými ženami a on ju ešte zmláti. Žiadne ospravedlnenie, že áno urobil som chybu, nemal som si tak písať… To toto je fakt…ako námet na horor - Život s psychopatom.

katkami123
2. apr 2024

@karolinakr
To autorka tiež nemá ďaleko od tej ženy z toho dokumentu, ktorý si tu dala, čo spala na nafukovačke v inej izbe a on si dovliekol milenku. Táto tiež dostane po hube, keď mu načape v mobile flirty s inými ženami, že čo sa má čo sťažovať…

anomylka
2. apr 2024

@autorka Ako to mate s peniazmi? Zostava nieco aj tebe, ci vsetko odovzdavas? Lebo tuna po tom vsetkom, mi to pripada ze ta len na nieco potrebuje, v niecom ta vyuziva. Lebo po tych tvojich vystupoch by ta iny poslal kade lahsie, pripadne nieco roztlkol. Tento stlcie rovno teba. Ani ten najmierumilovnejsi chlap u nas by ti netoleroval ze mu prehrabes kazdy den mobil, pocitac, potom ho hodinu spovedas a este mu urobis na veceru ziarlivostnu scenu. Ako tu uz niekto pisal, chori ste obaja. On teba nemiluje, ty sa mu podkladas. A aj by sa ta asi rad zbavil, no nejaky dovod ma, mozno tvoje prachy, mozno to berie uz ako hru kam ta vie az ponizit. Mozno ta nabuduce zviaze na 24 hodin a hodi niekde do pivnice, ze ako budes reagovat. Mozno v nom spustas tie agresivne vlohy a jemu sa to zacina pacit. A ani sa nenazdas budes na hlavnej titulke vsetkych novin rozstvrtena. Ked sa nespamatas a ihned neodides, jeho agresivita bude len stupat. A to nie je ze mozno, ale urcite.

karolinakr
2. apr 2024

@katkami123 pozerala si to? a čo na to vravíš?

katkami123
2. apr 2024

@karolinakr
Ja som to nedokazala celé pozrieť.
Ale to čisto o autorke. On ju nechce, lezie mu na nervy, ona sa mu na silu tisne, kontroluje ho, on si už rieši popri nej iné zeny, ona mu na to príde, tak ju stlčie a ešte jej povie, že nezvláda jej povahu. Pritom ňou vo všetkých smeroch opovrhuje. Ako v tom dokumente. Tí chlapi tými ženami opovrhovali a ony sa im len stále vtierali a kňučali. Však keď ma niekto nechce, zbije ma, keď mu prídem na neveru, odídem a nebudem sa mu vnucovať a mobil kontrolovať, keď vidím, ze už má dávno záujem o iné.

katkami123
2. apr 2024

@anomylka
Možno z nej aj ťahá peniaze, keď nemá ani peniaze na psychológa. Možno mu robí bankomat a finančne to ťahá ona.

negymama
2. apr 2024

@katkami123 kludne moze byt, ze nakoniec vsetky tie darceky, cokolady a vylety plati ona, odovzda mu vyplatu, a on ako milostpan vytiahne kreditku a zaplati.

negymama
2. apr 2024

myslim ze autorka nechape realitu v ktorej s tym chlapikom zije.
zila doma v citovej prazdnote, nezaujme, bezcitnosti.
takze nespravne vyhodnocuje, ze chlapik ma tie emocne vybavenie a zaplni jej prazdnotu citmi. Juzania ci orientalci casto maju plne usta nabubrenych kvetnatych fraz a slov. nehynucu lasku, galantnost a prehnane gesta rozdavaju na kila bez nejakej hlbsej citovej angazovanosti. Pre nich je to nic, hra, banalita, slova zachivlu vyprchaju.
A ona to berie, ze zije s uzasnym sladkym neznym milujucim krasavcom.

v skutocnosti su jeho slova a gesta minimalne tak prazdne a bezcitne ako to mala doma. S prepacenim h*vn* natrete naruzovo.
Preto mu ona tak lezie na city, v skutocnosti jej tymi bitkami hovori...uz konecne vypadni ty chudera, ja chcem byt v pohode, flirtovat zabavat sa, menit zeny.
jedine mu jče uzitocna asi v nejakych poskytovanych sluzbach, v domacnosti, ma pravidelny sex, mozno mu aj prachy da. a medzitym pohonka jeho ego- aky on je nadradeny samec.
Nic z toho, co ma ona v hlave o ich vztahu, nie je realne-

nurielka
Autor odpoveď zmazal
katkami123
2. apr 2024

@negymama
Tak my sa jej to snažíme vysvetliť už na 24 stranách, že to, čo má ona v hlave o ich vzťahu, má len ona vytvorené v hlave. Reálne sa milujúci chlap chová inak. A čím viac prispieva, tým je ten obraz o ich vzťahu iba horší a horší, nie je tam vôbec nič z toho, čo v úvode popisovala.
On jej nechutne nadáva, čo tu ani tie nadávky nechcela napísať, bije ju, písala, že aj keď je dobre, naschval ju slovne provokuje. Mne príde taký sadista, ktorý sa vyžíva v jej psychickej manipulácii, chce ju psychicky zničiť, časom začal už aj fyzicky. Robí mu dobre, keď ju môže rečami deptat a prokovať, rýpe do nej (písala, že to už nevydržala a zbila ho) robí mu dobre dohnať ju do hysterickému štádia svojimi činmi a potom ju ešte zmláti. (Jeho prizeranie sa, keď mu nájde správy s inými ženami a nezáujem sa osoravedlniť, priznať chybu). Robí mu dobre vidieť ako sa kvôli nemu trápi, dáva mu tým pocit boha. Ona je taká jeho pokusná myš, koľko znesie, pokým ju úplne psychicky nerozloží, postupne si dovoľuje čoraz viac, až ju fakt raz kdesi rozštvrtí, lebo sa k nej už teraz ani nechová ako k človeku, podľa mňa ju už ani nepovažuje za ľudskú bytosť, len ju má za takú oddanú hlupaňu ku ktorej si môže všetko dovoliť. Preto aj dostane po hube, keď odporuje. Lebo ona pre neho už nie je človek, len taká maňuška na špagátikoch, ktorymi on hýbe ako sa mu zachce.

alexnina777
2. apr 2024

@katkami123 Tebe udelujem medailu za trpezlivosť a snahu otvoriť tejto slečne oči aby mala lepší život.. ale ako vidieť nepadá to žiaľ na úrodnú podu a ona ešte ani raz neocenila tvoju snahu… je to smutný príbeh

autor
3. apr 2024

baby, ja som mohla mat aa aj mozem mat slovaka, a dobreho chlapa veriaceho, ja som mala vzdy vela dobrych chlapov napadnikov, aspon takych ze co by ma nepodvadzali nebili a pod. ale mne sa nepacia, a vobec ma nepritahuju take typy, su dobri strasne, co je fajn, pre zivot je to uzasne, moje srdce a mozog vsak niekde uplne inde su. neviem to vysvetlit proste. asi mam rada to vzrusenie neviem svojim sposobom ako to tu spominala @karlinakr

autor
3. apr 2024

@anomylka nie, peniaze neriesime. kazdy ma svoje. odo mna nepyta

autor
3. apr 2024

@karolinakr mala si prakticky vo vsetkom pravdu. o tom, rozmyslala som dnes pol dna, o tom, ze mna to podvedome pritahuje ako sa sprava, ze chcem vidiet ten macho style muza, aj za cenu modrin, neviem ale preco, to je nieco chore vo mne, neviem to pomenovatm dobrak od kosti asi by som sa nudila pri takom chlapovi, aj ked pre moju psychiku by bol lepsi. a viem teraz ze to vyznelo sprosto,ale je to tak

autor
3. apr 2024

@negymama mylsis, ze je to az takto ? myslis, ze on ma nemiiluje? preco potom sa chce tak velmi zenit?
naco ak ma nenavidi? naco? ak sa chce so zenami zabavt preco teda chce si ma uviazat na krk?
preco toto cele.
s tymi vystupmi neviem co cieli.
chcela som ho vzat k lekarovi, nechcel
co sa tyka toho, co si spomenula-
@karolinakr nie, netyram ho, ale kontrolujem ho to je fakt, ale ON si to svojim konanim zasluzil! a ano pre mna je tiez vrchol, ze som dosla na jeho aferky a este ja som dostala po hube. akoze toto uz je vazne cez, citim sa dost ukrivdena a ponizena tym.
@hope87 asi mas pravdu v tom co pises o liskani, darceky, vylety, slaba naplast ze , ale nejaka je nadej aspon a pod.

autor
3. apr 2024

skutocne si myslite, ze uprimne ma ani len trosku nema rad vobec ? ani len trosku? preco potom denne mi vravi ako ma miluje?

tarvika
3. apr 2024

lebo ked ti to povie, tak vie ze ta zmanipuluje tam, kde ta chce mat.

10zabka
3. apr 2024

žeby stockholmský syndróm? Asi nečítaš, čo ti tu píšu.
Štokholmský syndróm sa môže označovať ako traumatické spojenie, ktoré opisuje silnú citovú väzbu medzi dvomi osobami, kde jedna z nich prerušovane napáda druhú. Toto tvrdenie naznačuje, že samotné spojenie je ľudská odpoveď na traumu spojenú s postavením obete.
Fakt nečítaš. Už som to písala 😉

autor
3. apr 2024

@10zabka stokholmsky syndrom je nieco ine. podla mna- je to trauma,ale city nejake spojenie je urcite
@tarvika aha takze to milujem ta je len cista manipulacia? ale naco toto cele so mnou? ved on s jeho vyzorom, si moze lusknutim prsta, zeny sa mu podkladaju, najst zase dalsiu a dalsiu obet tyrania, nepotrebuje mna, preco teda ja.

autor
3. apr 2024

@mirkas76 ty si pracovala s talianmi, ktori boli psychaci, a tyrani a fackali zeny a spravali sa k nim agresivne ? pre nic za nic, resp. pre male dovody?aj tvoja znama sa rozvielda kvoli fyzickym utokom ? spravne chapem?

tarvika
3. apr 2024

podla mna je uplne jedno aka je jeho motivacia, preco ta to zaujima. podstatne je ze ti ublizuje, fyzicky a psychicky, dlhodobo a naschval.