icon

Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?

22. mar 2024

nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici

milanemila
23. mar 2024

Najviac sa mi paci ako pises, ze nechces negativne komentare 🤦🏼‍♀️ a ako sa toto da okomentovat? Zena kde mas sebauctu, on je psychopat vies to? Raz by na mna polozil muz ruku a bol by koniec. Keby ho to tak strasne mrzelo, tak sa to stane raz a potom sa uz ovlada a nie ze ta pravidelne trosku prefacka a potom sa ospravedlnuje.

negymama
23. mar 2024

@anketkarka on na nu vyzrie....cvhilu sa bude ovladat a medzitym si ju poisti dietatom. A potom uz autorka lahko neodide. dieta bude mat narodnost a pobyt v cudzine, takze ona ho len tak lahko nebude moct "uniest" inde.

anketkarka
23. mar 2024

@zmrzlinka2021 vieš, ono iným ľuďom sa ľahko vidí len to zlé a aký je grázel. Ale ona ho ľúbi a žije s ním už nejaký ten čas. Tak ona vie lepšie, či ju ten chlap naozaj ľúbi, len sa nevie kontrolovať, lebo v jeho krajine ,,talianske manželstvo" je vecou mentality. Alebo je to herec, čo zahrá aký je úžasný len, aby mal bábiku na otĺkanie.

negymama
23. mar 2024

@anketkarka v taliansku nie je taka mentalita - bit zeny. Temperament a nasilie nie je to iste.

karolinakr
23. mar 2024

keby sa to stalo raz za život, aj to by sa mi sice nepačilo, ale 10x? určite to bolo viac, len obete domaceho nasilia ospravedlňuju a kryju nasilnika, lebo sa hanbia..mohlo to byt kĺudne aj 30x aj 50x..ja si už nerobim iluzie..chybu hladaju v sebe, maju vysoku schopnost " odpúšťat" na vonok hraju, že je všetko v poriadku - ani tato baba nechce sa dat spoznat znamym - lebo sa hanbí pred rodinou a kamarátmi, pritom to nie je jej hanba, ale mužova. maskuje modriny...v kútike duše dúfa, že sa zmení....všetky príznaky jak z čítanky..

enmery
Autor odpoveď zmazal
enmery
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
23. mar 2024

mne by sa asi zhnusil, keby ma niekto otlkal a potom mi nosil kvetinky, recitoval basničky, kĺačal na kolenach a tlačil sa do postele
jak taky slizúň

autor
23. mar 2024

@anketkarka no tvoj navrh, som skusala, porozopravat sa s nim, ano on si vinu prizna, ale to je cele, a sopravedlni sa, povie, ze sa to uz nikdy nebude opakovat. opakuje sa.
pocas hadok. nie je taka vec, ze ide do tuheho, on ma zahmlenie trebars po jednej mojej vete alebo ked nieco spravim, uplne bez priciny ( co aj priznal), cize to nie je nejaka hadka, jemu sa proste neapci jedna veta co poviem, poznamenam, a uz zacne saliet agresivne. to nie je o mne, a nie je to o hadkach, nie je to o nezhode, napr. minule som si sla lahnut do inej izby, nasrato, lebo stale pocuval pesnicky na mobile a ja som chcela uz spat. tak som s jedom odisla do druhej izby aj s perinou, on za mnou dosiel, zacal nadavat a uz to slo, prefackal ma, ze co si to dovolujem byt nasrata, ja nemam pravo byt nasrata. ked ma vytaca.

@karolinakr asi som ubrala, neviem od 15 do 20krat max. viac nie

autor
23. mar 2024

@karolinakr a myslis, ze mne s anezhnusil uz na jednej strane ? ja uz ani neviem vlastne, ja tiez rozmyslam ako ty, chlap ktory ma prefacka a preplieska a potom si kju mne lahne a chce mat sex je vazne hrozne potupne a mne je do placu

autor
23. mar 2024

@ankare on sa mi tro chce aoze potom vynahradit, peknou vecerou, sexom, kvetom, cokoladou, ospravedlni sa a pod. a niekedy ani to. neviem vlastne uz nic

autor
23. mar 2024

@tetapetra lenze to je asi slovak, c osi sa nanho zahnala, ja som sa uz tiez zahnala neraz a kricala, nechg ma necha a oplula som ho, a on pokracoval este zurivejsie

autor
23. mar 2024

@katkami123 ja nechcem s nim sexovat p otom incidente, :( myslis, ze som uz vazne blba, nechcem, ale mam aj svoje potreby fyzicke, a som mlada. bez sexu dlho nevydrzim no, tak len par dni a on zas vie ako na mna, aby ma dostal do postele, tam kam chce. lahne si ku mne zacne ma bozkavat hladkat a uz to je. ja podlahnem po hodine.

autor
23. mar 2024

@zooeynka ano, asi viac lubim jeho ako seba, mas pravdu

autor
23. mar 2024

@nurielka ty tiez mas skusenosti s talianmi?

0silvia0
23. mar 2024

Komu niet rady, tomu niet pomoci, lub ho nadalej a rob mu boxovaci pytel🙄

aurora33
23. mar 2024

Áno, si blbá. Neváziš si samu seba.

aurora33
23. mar 2024

@0silvia0 presne boxovaci pytel a matrac. Ešte tri deti k tomu a hotovo.

autor
23. mar 2024

@0silvia0 nie, ja ho uz asi ani nelubim, len on si ma vie obmotat kolo prsta, joj zeny keby ste to raz zazili v zivote, tak by ste ma chapali mozno :(((( lahko sa vam sudi, strasne, ale tazsie je to zit.
@aurora33
ked ste toho cloveka zbpoznovali, mali ste ho za svaty pbrazok vzhliadali ste k nemu a on potom z vas urobi pytel, tak by ste chapali, ze nie je lahke az tak zabudnut na vsetko a zbalit sa a viac nekontaktovat

karolinakr
23. mar 2024

Už som to tu davala x krat, pozri si to este raz

https://www.youtube.com/watch?v=X-uhLFz_4W4

tam ju zbil, lebo nechcela ist s nim fajčit, bola unavena, chcela si lahnuť, tak ju dobil pomaly do bezvedomia
prepač, ale muž čo takto reaguje, nelubi partnerku, ale považuje ta za slabu obeť, ked si toto dovoli
tymi kvetinkami a sladkymi rečami ta chce len oblbnuť
akože 17 rokov to vydržala, potom spáchala samovraždu..načo toto cele bolo dobre..mala by si začat chodit na karate a kixbox, ine ti poradit neviem..ja by som to 17 rokov netrpela, po pravde, po prvej bitke by som odišla, lebo nemam zaujem niekomu boxovacie vrece robit..

bessie12
23. mar 2024

Viem veľmi dobre o com píšeš, ale ty musíš odísť. Z jeho strany je to len cista manipulácia, aby si ho neopustila. Pár dní seká dobrotu a potom je zase agresívny. Od jedného takeho debila som odišla. A teraz mám konečne normálny a šťastný život.

karolinakr
23. mar 2024

po tom poslednom komente si myslim, že si masochista a maš dost nizku sebauctu, ked ta vie nalakat na pekne reči, mužov 5 miliard a ty si chorobne upnuta na tohto ako na zlaty poklad, prehliadaš jeho negativnu stranku a vidiš len dobru
.... si masochistka, potrebuješ trpieť a nevažiš si samu seba, toť vsjo

0silvia0
23. mar 2024

Nikto ta nesudi, si hlboko ponorena v jeho manipulaciach. Treba zapnut v hlave racionalne uvazovanie a odist na Slovensko a zachranit sa. Po polroku uvidis, ze si urobila najlepsiu vec.

bessie12
23. mar 2024

este dopisem. Tu nejde o narodnost. To je jedno ci to je Talian, Madar, Slovak, Holandan atd. Tu ide o jeho charakter. O jeho povahu. S tym narodnost nema nic spolocne, pretoze vsade sa najdu takyto idioti. A taky clovek sa NIKDY nezmeni. K lepsiemu urcite nie. Jedine tak k horsiemu.
Zacni si konecne vazit samu seba a odid od neho. Ak chces, tak mi mozes napisat spravu.

autor
23. mar 2024

@karolinakr idem si to pozriet (ale neviem ci to dam

autor
23. mar 2024

@bessie12 toto je pravda, moze byt talian aj slovak, rovnake hovado

autor
23. mar 2024

@karolinakr masochista, neviem ale kazdopadne nemam sebauctu a bojim sa

katkami123
23. mar 2024

A prečo by ťa mal prestať biť?

Však sa na to pozri z jeho pohladu. Má hlupaňu, bez rozumu, ktorá drží hubu a keď nedrží, tak ti po nej strelí. Potom si zasexuje kedy chce, kľudne aj po tom ako ťa zmlátil.Doma mu všetko funguje, lebo keby nie, zas dostaneš po papuli. Si natoľko blbá, že od neho neoddídeš a už si mu prepáčila milión bitiek. A ako si písala “vzhliadaš” k nemu akoby bol svätý obrázok. Ty by si si vážila takú ženu? Ty si samu seba nevážiš, prečo by si ťa mal vážiť on.

A načo by sa menil? Veď má všetko. Robíš mu boxovacie vcerece, gumenú Anču, upratovačku, slúžku, pritakavaš mu.

autor
23. mar 2024

@katkami123 toto bol dosť tvrdý necitlivý komentár aj keď máš v podstate pravdu len si použila veľmi ostré slová ktoré má vážne zaboleli

bessie12
23. mar 2024

Autorka, @katkami123 to napísala síce surovo, ale bohužiaľ ma 100% pravdu.