Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?
nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici
To je urcity druh zavislosti.Doporucila som tu knihu, kupte si ju a pochopite ze az ked budete od neho prec budete schopba raciobalnw zvazit co dalej.
Aj realne zavisli ludia potrebuju cca 3 mes.na detox, vtedy dokaze mozog zvazit realitu toho celeho.V sustavnom nanioulativnom mode nie ...
Ste slovenka, tak matw vyhodu odist daleko prec, domov.Urobte to.Tu bude mat na vas mensie paky a skor zacnete znovu ...
Uribte to skor ako sa Vam nieco stane, pls.
Ty už si tu písala,dostala si veľa rád,nič sa nezmenilo a stále,stále idete takto dokola a vďaka tomu,že s tým nič nerobis to pôjde stále,stále dokola..Kým ťa šľahne tak,že už nevstanes.Good luck
@nops
Nieže šľahne. Skončí ako psychiatrický pacient. Bez jeho súhlasu sa už nebude vedieť ani 💩na záchode. Bude totálne nesvojprávna. Už teraz je.
@katkami123 tak nie hned boze, zas..po bitke rovno skocime do postele to nie, ja ho odmietam, ja vlastne s nim spat ani nechcem nasledne po tom, ale vravim ze za dva tri dni sa ku mne pritisne a tak, zacne ma chytat a take, neviem co vtedy robit.
ja som sa s nim nebavila po tych fackach vies kolkokrat ? aj den dva nic, plakala som iba, v depresii som bola, bola som mimo seba, ale on ma vzdy tlaci rozrpavat sa z nim, a pod, ospravedlnuje sa, ja som len ticho, co aku priucku inu som mu mala dat ? raz som sa zbalila a sla do hostela, tam ma nasiel a privliekol domov nasilu, bolo to hrozna katastrofa, ja uz neviem ake priucky mu mam dat, ja viem ze si ma nevazi, neboj sa, nie som zas taka tupa, ako si tu vsetci myslite. ved viem, ze prenho uz nemam hodnotu, lenze ani on uz premna kedze sa takto chova ako dive prasa
viem, ze ked sa uz ta pomyselna hranica prekroci, co sa tyka bitky, tak viem ze z toho cesty niet, chlap si uz babu nevazi, to mi doslo, mysl isi ze to hocikedy moze, aj ked ja som po prvom prefackani odisla prec z domu, aj tak ma nasiel a pod ale nevydrbala som z nim nijako ac
Aku príučku mu máš dať? To sa naozaj pytas? Zbaľ si veci a DOVIDENIA!!! Či čo myslíš, že to že sa s ním dva dni nebavis a reves v izbe to je príučka? Ved on si to užíva.
Aku príučku mu máš dávať,máš sa zbaliť a odísť, keď hneď aj na Slovensko .Inak a s políciou to nejdeš riešiť
Tak potom naco si s nim, ked si to vraj vsetko uvedomujes ?? Ja by som na neho este aj policiu zavolala. Hoc aj 20x za den ak by to bolo potrebne. A to som aj urobila s mojim ex az nakoniec som od neho ODISLA.
Pritisne sa k tebe a tak... A ty nevieš čo máš robiť a tak...nemáte spolu deti, čiže neviem ako inak to nazvať než tupotou. Sorry.
@anketkarka naozaj si myslíš, že žena, ktorá sa nechá otlkat, vie posúdiť lásku?
Takú, že sa zbalíš na Slovensko. Veď sa k tebe sprava ako k zvieraťu a nie k človeku. Alebo sa potom nesťažuj, že ťa bije, ty si si taký život vybrala. Nikto ta nenúti s ním žiť.
Musis sa rozhodnut co chces. Vymysliet plan ako sa od neho dostat. Aj za cenu vratit sa spat na slovensko. Volaj rodicom, niekomu komu doverujes. Nech ti pomozu. Tu uz ide vazne o zivot. Nie si nikoho otrokom. Si slobodny clovek. Neboj sa aj volat policiu ak by to bolo potrebne.
@komplikovana
Ale ona nechce odísť. Príde sa tu občas posťažovať, keď ju vybije. To je celé.
@katkami123 hlúpa je v tomto prípade asi slabé slovo ☹️ nechápem ako môžu žiť dobrovoľne s takym človekom 😩 nemajú deti. O to ľahšie je od neho odísť.
@katkami123 ako to naozaj?
Nic v zlom,neber to ako urážku,ale tak ako on,ani ty nie si úplne v poriadku.🤷On je manipulátor a ty sa necháš mlátiť za sladké reči,kvetinky a dovolenky...
A keď raz budete mať dieťa a bude v tom pokračovať?Bude biť teba aj dieťa,tak co?Ďalej budes tiez takto fungovať?Odprosi ta kvetinkami a dieťaťu kúpi hračku?
Ty si v prvom rade nevážis samu seba.A že tvoj manzel je milujúci????No precitaj si to po sebe ešte raz a skus sa zamyslieť.Utekaj žena.Bal kufre a bez co najdalej.
@katkami123 pise, ze sa boji. No nekonkretizovala coho presne. Ak by vedela pomenovat svoje strachy, mozno by sa aj rozhybala. Musi sa iba rozhodnut co vlastne chce.
@bessie12
Ja celkovo nechápem už čo tu dotyčná splieta za spleteniny. Už sa to ani čítať nedá. Aby ma sexuálne vzrusoval človek, ktorý ma mláti 🙄🥴. A odísť nechce, lebo nemôže zabudnúť asi na tie modriny a chutnú čokoládu. To sa človeku rozum pozastavuje, čo za indivíduá tu behajú po svete. Pritom nemajú spolu deti, hypotéku, robí tam čašníčku. Nič ju nedrží, len jej chorá hlava.
@komplikovana
Písala to viac krát, že odísť od neho nechce. Tak nech sa teda necháva mlátiť naďalej, čo jej povedať.
@katkami123 nepovedala dovod, preco od neho nechce odist. Mozno sa az tak velmi hanbi pred rodinou, ze radsej bude toto trpiet. No pravda je, ze ma iba 2 moznosti, bud odide, alebo ostane a nic sa nezmeni.
“ som sa zbalila a sla do hostela, tam ma nasiel a privliekol domov nasilu, bolo to hrozna katastrofa”
- takze aj po tomto si s ním naďalej a nám tu ideš písať litánie v úvode o dokonalom milujúcom chlapovi? Tebe ťuk-ťuk? Ten sa ťa zbaví, až keď ťa prizabije, taká si mu oddaná.
@komplikovana
A to čo je za logiku? Radšej byť tyrana ako doma povedať — Bil ma. Ona ho ľúbi, tam je to celé. Vybije ju, ona si s ním zasexuje a všetko v poriadku.
Tie tvoje komenty sa ani citat nedaju. Bezdetna baba s pracou a nevie odist od debila, ktory ju otlka, lebo vydrzi bez sexu len par dni.. nemas co plakat, byt ofucana, mas sa pobalit a vypadnut. Napr., ked bude v praci. Alebo zavolaj rodicom/bratrancovi/kamaratovi,...nech ti pridu pomoct zbalit, ze sa bojis. Alebo len chod na par dni na Slovensko a uz sa nevrat..Ja osobne ako dieta otlkanej zeny by som po prvej facke, buchnate alebo len pocitu strachu odisla.
Toto co robi on je na basu. Ziadne talianske manzelstvo. Je to tyranie. Tak ty spis a on ta pride zmlatit..nie milujuci muz, ale tyran, psychopat. Ak nahodou otehotnies, rovno si mozes zacat kopat hrob. Bud ta umlati alebo psychicky znici a budes len ziva mrtvola.
Mne to príde taký vzťah ako z Osady na východe. Tam tiež nemôžu byt bez sexu dlhšie ako 3 dni, to cigánky utekaju z pôrodnice za chlapom aj pozašívané, aby ju nepodviedol. Vybije ju, vybije deti, ale aj tak každá bude toho svojho zastávať, že však ju miluje ako tu autorka. U nich hovoria - “ my cigani to tak máme”, on zas hovorí “ My Taliani sme všetci takí, musíš to akceptovat.” A v podstate sa o južných Talianoch aj hovorí, že sú takí cigani, sever a stred Talianska na nich dosť nadáva.
@katkami123 ano
@katkami123 precitala som si jej komentare este raz. Ved to asi ani citat neda. Otras. Ked si spomeniem na moj vztah s ex, tak posledne tyzdne az mesiace sme spolu nespali. A aj ked k sexu doslo, tak to bolo skor uz vynutene. Chut na takeho chlapa proste opadla. Az sa mi chce z toho 🤮 A to jeho prosikanie na kolenach s placom, aby som mu dala druhu ( skor dalsiu) sancu ... Tak toto bolo neskutocne ubohe z jeho strany 😂😂 este mojmu terajsiemu, uz snubencovi, povedal, ze som obycajna zlatokopka, ktora ho len vycicia z penazi a odkopne ako taky nepotrebny odpad 🙈 na exovu skodu sa nic z toho nevyplnilo, pretoze buduci rok sa budeme brat 🤗❤ slak by ho trafil keby sa to dozvedel 😂
Prídem domov zmlatim ženu, deti,no aký pekný deň za nami

To dúfam, že ta zabolelo. Lebo na 7 strán slušného jednania točíš stále to isté.
Na zmenu chovania si mu nedala jednu jedinú príučku. Len robíš zo seba čoraz väčšiu a väčšiu hlupanu. On si ťa už vážiť nebude nikdy po toľkých bitkách. Zabudni.
A ako som ti písala. Zmlátil by ma niekto, by som sa pozvracala z hnusu, kebyže sa ku mne pritisne v posteli potom a utekám preč. Ty sa s ním na to vyspíš? Šibe ti už načisto?