icon

Ako riešite, keď muž chrápe?

26. sep 2023

Mamicky ako riesite ak muz chrape? Idete spat s babom vedla alebo rovno ste prestahovane s postielkou vedla?

Strana
z2
marica61
27. sep 2023

Ja to riesim penovymi stuplikmi, výborná vec.
Môj muž by neprežil, keby som sa odsťahovala do inej izby.😭

liusa82
27. sep 2023

my síce deti nemáme ako tu niektoré spomínajú, ale neni nad oddelené spálne a dobre a kludne sa vyspať🙂 a netrpime teda nijako.Ja tiež ked sa zle vyspím tak som na druhý deň parádne hnusná a protivná.Všetko je o dohode.A spánok je velmi dôležitý ked je ten na figu tak to ovplyvňuje potom všetko ostatné

liusa82
27. sep 2023

no a taký dodatok ešte keby s tým nesuhlasí a je mu to u putni že tebe je z toho chrápania zle, tak potom nestojí za to..čo je to za chlapa ked sa nevie do druhého vcitiť ako aj baba vyššie píše @marica61 že by to neprežil keby odíde zo spálne😀 čo je mimino alebo čo🙂 normálne sa z toho smejem.Kúp mu plyšáka nech s tým zaspáva alebo dudlík 😀

tenerifka
27. sep 2023

kvalitny neprerusovany spanok sa podiela znacnym percentom na celkovom zdravi cloveka. Ak ta chlap budi chrapanim, ci neskor nocnym vstavanim na wc, pocitaj s mensou dlzkou zivota. Ked si precitate o zenach ktore sa dozili stovky a viac, vela z nich bolo bud slobodnych, alebo ovdoveli vo velmi mladom veku a uz sa nevydali

eliska13
27. sep 2023

@tenerifka a inak ľúbiš muža?🤪môj je tiež v hosťovskej a baby u mňa.Skripe zubami, prehadzuje sa, škriabe, aj pochrapkava.Neznasam s ním spat na každej dovolenke

tenerifka
27. sep 2023

@eliska13 my fungujeme ako manzelia bez problemov, len potom si ide kazdy svojou cestou😂 (do svojej izby), na dovolenkach tiez spime oddelene

1bambinko1
27. sep 2023

@tenerifka fakt? a to vam takto vyhovuje? nechybate si ked nespite spolu v jednej posteli? respektive nie je ti samej smutno? 🙂 mne by toto asi chybalo.

majlo1234
27. sep 2023

Mne sice chyba mojkanie a hlavne jejo asistencia v nociach, ked je dieta chore, ale to chrapanie sa neda vydrzat. Takze spime oddelene, spanok je dolezity pre celkovy wellbeing, nepride mi fer, ze sa jeden nevyspi kvoli druhemu

petra92
27. sep 2023

My máme oddelené spálne, ale nie preto, že chrápe, aj keď áno chrápe, ale preto, že vstava skoro do práce a vždy budil budík deti keď boli bábätká. Už sú síce veľké a majú vlastnú izbu, ale my už sme tak zvyknutí, že stále spíme oddelene. A ešte asi dlho budeme keďže čakáme tretie dieťa 🙈

tenerifka
27. sep 2023

@1bambinko1 nie, po 25 rokoch manzelstva nmi nechyba ziadne mojkanie😂, a ani mi nie je smutno, som rada, ze mam svaty pokoj

jaond19
27. sep 2023

Vyse 12 rokov spavame oddelene, stupnovalo sa to do takeho stadia po zdravotnej stranke,ze spava s kyslik.pristrojom. Je to síce tiché, ale ja ani pri malom šume neviem spat.

mata1906
27. sep 2023

Ja kúsok na odľahčenie.
U nás je občas duo.... 😆Máme francúzskeho buldočka, ktorý spáva pri nás v spálni - samozrejme vo svojom pelechu. Sú dni, keď musím Leovi - pes otočiť hlávku, s manželom je kúsok horšie... Netuším či som si už zvykla alebo to trošku ubralo na intenzite.

stannkal
27. sep 2023

Offtopic ale u nás je väčší problém keď naša skolkarka chytí sopliky. Vtedy tak chrape ako starý chlap, a kľudne ak 2 týždne vkuse 😀 Keby chrápal muž, nemám najmenší problém spávať oddelene, spánok je super dôležitý.

diaszoky
27. sep 2023

Stuplami spim tak uz 10rokov

janickacrazy
28. sep 2023

Môj našťastie nechrape, ale bola som na školení s 2 kolegyňami a tie chrapali obe, tak ako bolo to dosť hrozne, nemohla som spať. Veď ho vystahuj do obývačky a máš kľud.

nelili1978
28. sep 2023

Oddelene spalne, už 7 rokov, inak som chodila nevyspata do práce.

nelili1978
28. sep 2023

@mata1906 moja čivavka tiež Chrápe a to mi vôbec nevadí, ani mojej dcére. Ale muž keď začne, obidve sme nervozne

thoughtfulweirdo
28. sep 2023

Manžel bol kvôli chrápaniu v spánkovom centre. Veľmi zbytočný víkendový pobyt 😅 olepili ho rôznymi elektródami tak, že sa nemohol otáčať a mu nedalo poriadne spať, a teda keďže spal celú noc len plytko a stále sa zobúdzal, k žiadnemu chrápaniu nedošlo a uzavreli to, že veď je úplne zdravý. Vtipné.

anetka34
2. okt 2023

@alenamihal presne. Tiež nechápem keď mi niekto povie, že to nie je dobre, že spíme oddelene. Kamoška na mňa pozerala pomaly ako keby som ho podvádzala, keď spíme zvlášť. Potom sa jej pýtam koľkokrát majú ony sex. Vraj raz za pol roka 😃. Hlavne, že si chrapkajú vedľa seba.
Ja mám jediný problém, keď ideme na dovolenku a dá sa iba jedna izba objednať, to je fakt problém. Štuple moc nepomáhajú.

alenamihal
2. okt 2023

@anetka34 ja ked som bola s manzelom na dofci,tak som ho vystahovala na balkon a tam spal hahaha

anetka34
2. okt 2023
anetka34
2. okt 2023

Jaj konečne som sa trošku zasmiala, lebo už som mala pocit, že na MK sa chce každý iba hádať 😂😉

monikiri
13. sep 2024

tema uz rok stara ale mozno niekto napise novu skusenost. Dievcata, ja sa neviem vyspat uz 5 rokov. Hoci uz spi asi rok v inej izbe, je to skoro jedno lebo ho pocut aj cez stenu, brutalne decibely vie zo seba vyludit. A presne spankove centrum povazuje za neobjektivne lebo nebude v rovnakom klude ako doma a zrejme bude tiez zle spat. dost neriesitelne. Mne stuple nepomahaju, mam velmi plytky spanok od materskej a zobudi ma kazde suchnutie. Najhorsie je, ze to uz mam tak automaticke ze mi musi stacit 5hodin spanku, aj to prerusovaneho, ze nepomoze ani ked sa ocitnem niekde bez neho kde mam prespat. Telo je uz naucene na ten rezim, aj ked zly.

Strana
z2