icon

Ako sa cítite pri kupovaní kondómov?

17. okt 2022

Ahojte, možno to tu nepatrí ale je mi strašne trápne kúpiť priateľovi kondómy že sa budú po mne všetci pozerať. Aj vy to tak cítite?

Strana
z2
mmoni89
18. okt 2022

@mell27 mňa vždy pobavilo, že mladý muži kupovali prípravky na podporu erekcie vždy,, pre kamaráta,, 😉😂😂

monikabull
18. okt 2022

Ako už spomenula @kristina2412, jednoznačne použi samoobslužnú pokladňu, keď sa cítiš pri tom pred predavačkou trápne. Primiešaj to do bežného nakúpu a hotovo 👍🙂. A kupuj rovno najväčšie balenie, nebudeš musieť chodiť často. 😉

lenkakravcova
18. okt 2022

Nakupujte cez net. 🙂

kataka10
18. okt 2022

Hlavne ich nekupuj, kde mas pri sebe dieta. Ja som ako mala po mojej mame chcela, aby mi kupila "ten pekny balonik" v drogerii... bol to vtipny kondom v tvare kaktusu 😂
Ale ak ti to je neprijemne, kup z netu. Napr. na superlove.sk maju aj velky vyber. Super su tie vrubkovane kondomy 👍

mandzula
19. okt 2022

Citim sa pri tom vyborne, tesim sa totiz na to, co bude nasledovat.😊

beronsche
19. okt 2022

Nerozumiem, ako sa moze dospela zena citit trapne pri kupovani kondomov..

beatrixx1525
19. okt 2022

Veď aj keby sa po tebe niekto pozeral, ľudia čo stoja v rade si ťa zapamätajú tak maximálne kým si nevyplatia svoj vlastný nákup a predavačky riešia maximálne tak to či dobre nablokovali, veď je to normálny tovar. Ďalšia vec je že sex je úplne bežná súčasť života väčšiny ľudskej populácie tak čo sa budeme tváriť... Aj toaletný papier aj menštruačné produkty sa normálne kupujú lebo to ľudia potrebujú 😃

magda15
Odpoveď bola odstránená
martin122ee
19. júl 2023

@modrykolibrik aby bolo jasne obidvaja maju byt zodpovedni a nie len jedno pohlavie

martin122ee
19. júl 2023

je to normalne a prirodzene

lasona
19. júl 2023

Už len na mňa sú všetci zvedavý ze co nakupujem. 🙈🙈

Strana
z2