icon

Ako sa dá akceptovať chýbajúca intimita v manželstve?

7. júl 2025

Ako, prijať fakt, že v manželstve ste pre manžela iba ufrflana spolubývajúca, ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť.

autor
8. júl 2025
@tamtamka26

@anonym_autor ja to poznám neboj sa, veľmi dobre.... ani keď som bola v svadobných šatách nebol schopný pochváliť ma. po byte môžem chodiť aj s holou onou ani to s ním nehne.

@tamtamka26 Presne, to som vždy konštatovala, keď ženy píšu, ako máš navnadiť chlapa. Takého, akého mám ja nenavnadim, ani keby som mu dala celu šušuru na zlatom podnose, rovno pod nos...😂🤣

deninka233
8. júl 2025
@anonym_autor

@jogy1984 A nesúhlasím s tým, že absencia intimity vo vzťahu, je normálny manželský život. Len sú ľudia ktorí proste nemajú inú možnosť to riešiť.

@anonym_autor ano, má cukrovku, choré srdce a morbídnu obezitu. Tabletky na podporu erekcie nesmie, iba také voľnopredajné byliny a to extra nefunguje. On má okrem impotencie aj diagnózu “vnorený penis” pretože je proste príliš tlstý takže je to 2v1 ten jeho problém. Plus si myslím, že aj stresy chytí keď má byť dáka “akcia”.
Samozrejme chudne teraz s pomocou lekárov, ale to je tiež beh na dlhé trate a zatiaľ výsledky v tejto manželskej oblasti nevidno.

deninka233
8. júl 2025
@tamtamka26

@anonym_autor ja to poznám neboj sa, veľmi dobre.... ani keď som bola v svadobných šatách nebol schopný pochváliť ma. po byte môžem chodiť aj s holou onou ani to s ním nehne.

@tamtamka26 jasné, že som nervózna, nesústredená a kape mi z toho na karbit. Najviac ma na tom hnevá, že čokoľvek spravím, v očiach ostatných (napr. aj detí) budem ja tá zlá. Nespravím nič - som uvrieskaná fúria. Rozvediem sa - zlá mama opustila super tatinka. Nájdem si milenca - no to hádam ani nemusím rozpisovať. Lebo navonok on sa tvári a chová ako super manžel, partner, všetko. Všetci ľudia si myslia, že sme milujúci pár.

autor
8. júl 2025
@deninka233

@anonym_autor ano, má cukrovku, choré srdce a morbídnu obezitu. Tabletky na podporu erekcie nesmie, iba také voľnopredajné byliny a to extra nefunguje. On má okrem impotencie aj diagnózu “vnorený penis” pretože je proste príliš tlstý takže je to 2v1 ten jeho problém. Plus si myslím, že aj stresy chytí keď má byť dáka “akcia”.
Samozrejme chudne teraz s pomocou lekárov, ale to je tiež beh na dlhé trate a zatiaľ výsledky v tejto manželskej oblasti nevidno.

@deninka233 Aha, tak to dáva zmysel. Jemu, by pomohlo teda schudnúť, aj na to srdce a cievy, plus diabetes.Tam, máš aspoň nádej , že ak by sa mu podarilo zhodiť tie kilá, že sa veľa vecí upraví. Tak, zase intimita, ako fyzická aj citová sa dá zvládnuť na rôzne spôsoby a ako píšeš, on záujem o to má. Prajem, vám, aby ste to spoločné zvládli, veď život prináša rôzne situácie, ktorým musíme čeliť. A ešte je súper, že si inak dobre rozumiete a podporujete sa. Verím, že to prekonáte.

tamtamka26
8. júl 2025
@anonym_autor

@tamtamka26 Presne, to som vždy konštatovala, keď ženy píšu, ako máš navnadiť chlapa. Takého, akého mám ja nenavnadim, ani keby som mu dala celu šušuru na zlatom podnose, rovno pod nos...😂🤣

@deninka233 ale prečo musí niekto vedieť, že máš milenca? ani tvoj muž to nemusí vedieť a nebude mať hysáky. inteligentná žena to predsa dokáže zamaskovať. Lebo s takými diagnózami to asi lepšie nebude, aj keby schudne. inak "vnorený penis" - to aj cítiš niečo?

@anonym_autor ja som presvedčená, že keby máme pred spálňovými dverami rad chlapov, ktorí ma postupne budú obrábať na našej vlastnej posteli, s ním to ani nehne! on si bude riešiť svoje hobby....

zuzanita1609
8. júl 2025

Boššé,ako niekde v spolku...kto má horšie sexuálne aktivity 🤭. Potom radšej štrikovat... 😁

autor
8. júl 2025
@zuzanita1609

Boššé,ako niekde v spolku...kto má horšie sexuálne aktivity 🤭. Potom radšej štrikovat... 😁

@zuzanita1609 Bohužiaľ, za týmto je niečo omnoho viac, ako sexuálne aktivity. Keď v tom nezijes dvadsať rokov, tak to nepochopíš. A sú tu aj iné témy, kde sa možno nájdeš viac a nebudeš musieť pri nich vyťahovať ihlice a vlnu.

stellarstar
8. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 Bohužiaľ, za týmto je niečo omnoho viac, ako sexuálne aktivity. Keď v tom nezijes dvadsať rokov, tak to nepochopíš. A sú tu aj iné témy, kde sa možno nájdeš viac a nebudeš musieť pri nich vyťahovať ihlice a vlnu.

@anonym_autor zas tých 20 r autorka, vieš čo ti poviem? Nechaj si tych 20 r. 2 moje sesternice 50+ obe sa rozviedli, jedna pred 10 r a druha len pár rokov. Ta prvá sa uz stihla vydať a majú dcéru a ta druha už má snúbenca. A obe boli vyše 20 r v tom manželstve a nebánovali dokázali tých chlapov svojich zanechať aj po 20 r manželstve. A mám pocit že ty len dookola melieš, uz si sa rozhodla ? Ostaneš a budeš to akceptovať a budeš nešťastná alebo necháš ho, nájdeš si iného a budeš šťastná?

autor
8. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor zas tých 20 r autorka, vieš čo ti poviem? Nechaj si tych 20 r. 2 moje sesternice 50+ obe sa rozviedli, jedna pred 10 r a druha len pár rokov. Ta prvá sa uz stihla vydať a majú dcéru a ta druha už má snúbenca. A obe boli vyše 20 r v tom manželstve a nebánovali dokázali tých chlapov svojich zanechať aj po 20 r manželstve. A mám pocit že ty len dookola melieš, uz si sa rozhodla ? Ostaneš a budeš to akceptovať a budeš nešťastná alebo necháš ho, nájdeš si iného a budeš šťastná?

@stellarstar Nemôžeš porovnávať životy rôznych ľudí, ani ich dávať za príklad, lebo všetci máme iné životné okolností. Ako píše, baba vyššie, hrabe jej z toho že nemá intimitu, ale po každej inej stránke spolu s partnerom vychádzajú a dopĺňajú sa. Spoločné vychovávajú deti, zabezpečujú rodinu, choď domácnosti. Nič, nie je len, čierne a nič v živote nie je len biele.

stellarstar
8. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar Nemôžeš porovnávať životy rôznych ľudí, ani ich dávať za príklad, lebo všetci máme iné životné okolností. Ako píše, baba vyššie, hrabe jej z toho že nemá intimitu, ale po každej inej stránke spolu s partnerom vychádzajú a dopĺňajú sa. Spoločné vychovávajú deti, zabezpečujú rodinu, choď domácnosti. Nič, nie je len, čierne a nič v živote nie je len biele.

@anonym_autor a teraz prosím riešiš seba či iných? Tu riešiš svoj prípad

sabi1223
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a vy spolu vychádzate po iných stránkach? Píšeš ze je to samoľúby človek a nema voči tebe štipku empatie

deninka233
8. júl 2025
@tamtamka26

@deninka233 ale prečo musí niekto vedieť, že máš milenca? ani tvoj muž to nemusí vedieť a nebude mať hysáky. inteligentná žena to predsa dokáže zamaskovať. Lebo s takými diagnózami to asi lepšie nebude, aj keby schudne. inak "vnorený penis" - to aj cítiš niečo?

@anonym_autor ja som presvedčená, že keby máme pred spálňovými dverami rad chlapov, ktorí ma postupne budú obrábať na našej vlastnej posteli, s ním to ani nehne! on si bude riešiť svoje hobby....

@tamtamka26 som okrem toho, že pracujem z domu ešte aj na rodičovskej. Takže len tak odísť dačo riešiť bez najmladšieho prícucka nie je možné. Možno časom.

autor
8. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor a teraz prosím riešiš seba či iných? Tu riešiš svoj prípad

@stellarstar Áno, ale sú tu ženy ktoré majú podobné problémy vo vzťahu, tak asi reagujem aj na ne. Veď sme na verejnom fóre, kde sa zapájajú do diskusie aj iný.

autor
8. júl 2025
@sabi1223

@anonym_autor a vy spolu vychádzate po iných stránkach? Píšeš ze je to samoľúby človek a nema voči tebe štipku empatie

@sabi1223 Vieš, určite sú za tie roky ak pekné chvíle, aj spoločné zážitky. Sme veľmi na seba naviazaný a poznáme si navzájom aj myšlienkové pochody. Ja, si dovolím tvrdiť, že sa ľúbime, len on je proste taký človek ktorý keď to ma verbálne dať najavo, alebo fyzicky, tak by si radšej nechal gule odrezať.

stellarstar
8. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar Áno, ale sú tu ženy ktoré majú podobné problémy vo vzťahu, tak asi reagujem aj na ne. Veď sme na verejnom fóre, kde sa zapájajú do diskusie aj iný.

@anonym_autor ano ale to nie je tvoj pripad a tvojho chlapa žiaľ nezmeníš.

sabi1223
8. júl 2025
@anonym_autor

@sabi1223 Vieš, určite sú za tie roky ak pekné chvíle, aj spoločné zážitky. Sme veľmi na seba naviazaný a poznáme si navzájom aj myšlienkové pochody. Ja, si dovolím tvrdiť, že sa ľúbime, len on je proste taký človek ktorý keď to ma verbálne dať najavo, alebo fyzicky, tak by si radšej nechal gule odrezať.

@anonym_autor ja ti uplne rozumiem a neviem si predstavit byt v takej situácii odísť od muža ktorého ľúbim po xy rokoch, len si neviem predstavit ze je muž na mna naviazaný a zároveň voči mne nema empatiu a nevie prejaviť lásku žiadnymi gestami. Ja osobne by som tak nevedela žiť a ak by sa nic nezmenilo ani po rozhovoroch asi by som hľadala stastie inde

sabi1223
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor každopádne je to na tebe, ak si stastna ostan, ak nie odíď. Ale nebyť stastna, ostať a iba sa sťažovať nebude najlepšia cesta

autor
8. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor ano ale to nie je tvoj pripad a tvojho chlapa žiaľ nezmeníš.

@stellarstar vieš, ale ja sa snažím na Tom vzťahu stále pracovať a nehadzať flintu do žita. Životné okolnosti sa menia, prichádzajú v živote nové situácie, zmeny a musíš ich uprednostniť, pred tým svojim aktuálnym problémom. Vieš, záruku na dokonalý vzťah ti nedá nikdy nikto, vždy je to veľká lotéria a zvyšok vynaložené úsilie, aby ten vzťah bol vyhovujúci pre obe strany. Je,aj taká možnosť, že by som mohla v budúcnosti natrafiť na chlapa, kde by nám to po intimnej stránke klapalo, ako švajčiarske hodinky, ale viazlo, by to v iných životne dôležitých sférach ľudského života.

zuzanita1609
8. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar vieš, ale ja sa snažím na Tom vzťahu stále pracovať a nehadzať flintu do žita. Životné okolnosti sa menia, prichádzajú v živote nové situácie, zmeny a musíš ich uprednostniť, pred tým svojim aktuálnym problémom. Vieš, záruku na dokonalý vzťah ti nedá nikdy nikto, vždy je to veľká lotéria a zvyšok vynaložené úsilie, aby ten vzťah bol vyhovujúci pre obe strany. Je,aj taká možnosť, že by som mohla v budúcnosti natrafiť na chlapa, kde by nám to po intimnej stránke klapalo, ako švajčiarske hodinky, ale viazlo, by to v iných životne dôležitých sférach ľudského života.

@anonym_autor tvoja téma je o absencií sexu a intímností. Z úvodu,ako si mu vyčítala,že je impotent si sa dostala k zmiereniu.... Tak, možno si sa len chcela vyžalovať a problém pokračuje ...ďalších cca 20rokov.

retatka
Autor odpoveď zmazal
goodidea
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže vlastne ..nakoniec si celkom spokojná :D ďalšia téma prosím,túto sme už vyriesili

stellarstar
8. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prajem ti veľa šťastia a sil , tebe asi nie je ani rady ani pomoci

autor
8. júl 2025
@sabi1223

@anonym_autor každopádne je to na tebe, ak si stastna ostan, ak nie odíď. Ale nebyť stastna, ostať a iba sa sťažovať nebude najlepšia cesta

@sabi1223 Tak, vieš sťažovať sa na diskusnom fóre, je taký druh ventilácie, nepomôže ti to reálne v ničom, možno sa zorientovať,vo vlastných pocitoch a zistiť, že nie som sama s rovnakým prežívaním určitých situácii v partnerskom živote. Prijímam, všetky názory ktoré tu zazneli, aj keď nie s každým sa môžem stotožniť, ale to je individuálny pohľad na konkrétny problém. Nie sme tu na tomto svete pre každého a nie každý je tu pre nás. Aspoň, podľa toho sa v živote riadim. Každopádne ďakujem, všetkym, ktorí prispeli do tejto diskusii, tým svojim pohľadom....

autor
8. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor prajem ti veľa šťastia a sil , tebe asi nie je ani rady ani pomoci

@stellarstar Ďakujem ti, ak keď si to myslela trochu ironicky, ale niekedy mám rovnaký názor, aj sama na seba.

autor
8. júl 2025
@retatka
Odpoveď bola zmazaná

@retatka Tak, u nás tá fyzická intimita bola odstavená, hlavne kôli disfunkcii. Chápem partnera, že sa musel s tým psychicky vysporiadať, aj keď som sa ho vždy snažila podporiť a stať pri ňom, nie vždy sa to stretlo s kladným postojom z jeho strany. Áno, aj ja som toho názoru že intimita je vo vzťahu dôležitá, preto sa to snažím riešiť.

autor
8. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor tvoja téma je o absencií sexu a intímností. Z úvodu,ako si mu vyčítala,že je impotent si sa dostala k zmiereniu.... Tak, možno si sa len chcela vyžalovať a problém pokračuje ...ďalších cca 20rokov.

@zuzanita1609 tak ale to slovo si vytrhla z konceptu. Nemôžeš použiť jedno slovo, keď si nepočula celý rozhovor ktorý k tomu viedol. A pred tým rozhovorom bolo mnoho a mnoho rozhovorov, kde zazneli vyznania lásky, podpory, ale ty vytrhneš jedno slovo a budeš na ňom stavať.

retatka
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
8. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 tak ale to slovo si vytrhla z konceptu. Nemôžeš použiť jedno slovo, keď si nepočula celý rozhovor ktorý k tomu viedol. A pred tým rozhovorom bolo mnoho a mnoho rozhovorov, kde zazneli vyznania lásky, podpory, ale ty vytrhneš jedno slovo a budeš na ňom stavať.

@anonym_autor Vieš čo si myslím? Že si niekto,kto chce len popísať a komunikovať. A vôbec nemusí byť ten tvoj problém až taký problém. Ak by aj,tak to teba a aj toho,čo si pomenovala impotentom (svojho chlapa) tak veľmi netrápi 😏. Každý nech "si spí,ako si ustelie" 😊.

autor
8. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor Vieš čo si myslím? Že si niekto,kto chce len popísať a komunikovať. A vôbec nemusí byť ten tvoj problém až taký problém. Ak by aj,tak to teba a aj toho,čo si pomenovala impotentom (svojho chlapa) tak veľmi netrápi 😏. Každý nech "si spí,ako si ustelie" 😊.

@zuzanita1609 Ja, si myslím, že nás to trápi, až nad rámec, ale proste sú ľudia ktorí svoje pocity dokážu pomenovať a aj vyjadriť a sú takí ktorí sa vtom, nedokážu ani zorientovať.

karolinakr
9. júl 2025

z toho čo píšeš, už ťa nemiluje asi a berie ako sestru, ked si to tak vyskladaš cele dokopy, nechcem mať s tebou nič, ale kedže mu navariš a operieš, je lenivy si pobaliť kufre a ist z domu preč