Ako sa dá akceptovať chýbajúca intimita v manželstve?
Ako, prijať fakt, že v manželstve ste pre manžela iba ufrflana spolubývajúca, ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť.
@goodidea on ju proste nemiluje, tam ani 100stranovy zoznam nepomôže, lebo nechce, a možno s inou by ani tu viagru nepotreboval
@karolinakr ako ja zas verím, že nemá potrebu sexu a intimity na tom nieje nič zvláštne aj keď určite zriedkavejšie ako u ženy
@goodidea on ju proste nemiluje, tam ani 100stranovy zoznam nepomôže, lebo nechce, a možno s inou by ani tu viagru nepotreboval
@karolinakr Ak, by to bolo tak, ako píšeš, prečo by zotrvaval v tomto vzťahu a prečo by riešil vyšetrenia, keby problém nebol zdravotný, ale len tým že ho Stačilo by ma zameniť za inú nemyslíš?
@karolinakr Ak, je to tak , ako píšeš, tak čo ho drží pri mne.Vlastni nehnuteľnosť ktorá nespadá do BSM, je v jeho osobnom vlastníctve, kedže ju dostal darovacou zmluvou, tak prečo by pri mne trpel a premahal sa . To, nedáva zmysel.
vieš, lebo ani bozky, ani objatia, ani vyznania ..su pary, kt.nemaju sex, lebo nechce ani jeden, ale kde jeden ma zaujem a druhy totalna ignoracia, a problem svoj nerieši, nema zaujem ani o iny druh sexuality, akoby ta fyzicky odstrihol - to je zle znamenie, he is not into you...nebudeme si tu teraz stavat vzdušne znamky a malovat med okolo ust, manžel na mna roky kašle, lebo ma až príliš ĺubi..
možno nema takisto odvahu ako ty urobit ten prvý krok odísť a s tým, že je ma problemy mužske, asi ho iné ženy nebudu vítať s otvorenou náručou
samozrejme ti prajem, aby sa to vyriešilo..z jeho strany podla mňa chut asi už nemá..podla toho ako si to opísala ..je kopec parov, ktore nemaju sex alebo to riešia neverou
vieš, lebo ani bozky, ani objatia, ani vyznania ..su pary, kt.nemaju sex, lebo nechce ani jeden, ale kde jeden ma zaujem a druhy totalna ignoracia, a problem svoj nerieši, nema zaujem ani o iny druh sexuality, akoby ta fyzicky odstrihol - to je zle znamenie, he is not into you...nebudeme si tu teraz stavat vzdušne znamky a malovat med okolo ust, manžel na mna roky kašle, lebo ma až príliš ĺubi..
možno nema takisto odvahu ako ty urobit ten prvý krok odísť a s tým, že je ma problemy mužske, asi ho iné ženy nebudu vítať s otvorenou náručou
samozrejme ti prajem, aby sa to vyriešilo..z jeho strany podla mňa chut asi už nemá..podla toho ako si to opísala ..je kopec parov, ktore nemaju sex alebo to riešia neverou
@karolinakr Tak, ja tomu, už tiež nerozumiem, že čo sa deje a o čo mu ide. Veď, aj on sám musí pochopiť, že takto sa žiť nedá. Pozná moje názory, city, on veľmi dobre vie, že pre mňa je dôležitý aj citový život. Už, som túto tému riešila milión krát, plakala, prosila, hrozila, vyčítala, pisala mu listy, preposiela odborné články, názory... nič, nula bodov On sa za celý deň, nemá so mnou o čom ani baviť, len režijné záležitosti okolo domácnosti, nákupov. Nikdy, som nedostala od neho žiadny, kompliment, Hlavná vec, že na Facebooku dokáže lajkovať cudzie ženské, keď si zmenia profilovku. Ako sa, akože mám cítiť ja....
@anonym_autor je to zlozite a viem uplne o com hovoris, ak chce kludne napis

@anonym_autor takže vlastne ..nakoniec si celkom spokojná :D ďalšia téma prosím,túto sme už vyriesili