Ako sa vyrovnať s neverou manželky?
Ahojte. Prosím poraďte, nemám sa o tom s kým vyrozprávať... Nikdy som si nemyslel, že na vlastnej koži zažijem neveru, najväčšie poníženie a bolesť akú som kedy zažil. So ženou sme boli šťastní, dával som jej dostatok pozornosti, spoľahlivosti, lásky, orgazmov, darčekov, všetkého... povedala to aj sama. Nikdy som jej nijak neublížil...Sme spolu 20rokov zobratý a máme dve deti. Minulého roku v lete ju začal „oblbovať“ jeden známy zákazník (starší o 15rokov). Kaleráby jej tlačil do hlavy asi 5mesiacov, keď ju často navštevoval v práci na predajni. Od decembra s ním trávila navyše 1-2hodiny za týždeň v jeho aute (ja v bolestiach po operácií doma v posteli ..), od februára sa už aj bozkávali, od marca aj spolu sexovali v jeho aute. Selfíčka, emotikony, vyznania lásky aké som ja nikdy nezažil od nej... Plánovali si už aj spoločnú saunu, ich sex a plány sa stupňovali.. (Vraj bol nanič milenec, ale aj tak to s ním robila, aby ho urobila šťastným). Bola medzi nimi bohužiaľ aj láska (alebo „zaslepenosť“?). Moja žena („slušná, svedomitá“) vraj mala občas aj výčitky svedomia, ale aj napriek tomu tento paralélny (milenecký) vzťah nechcela/nevedela ukončiť, lebo zažívala niečo „nové a iné“ ako so mnou (tajné dobrodružstvo). Bolo na nej vidieť, že je „šťastnejšia“, začala cvičiť jógu, mobil si už začiatkom roka zaheslovala a stále ho skrývala. Na konci apríla po dlhšom podozrievaní som zistil z jej mobilu, že mi je neverná (mne, manželstvu, rodine, deťom, vzťahu). So všetkým sa mi potom dopodrobna priznala. Dotyčný „zákazník“ sa ju ešte 2mesiace po prevalení znova pokúšal získať za milenku (telefonáty a návštevy v práci o ktorých sa mi žena bála povedať- a to ma ranilo znova- že nebola ku mne úprimná ako sme si po prevalení nevery sľúbili, že mi niečo zasa tajila.. + po prevalení mi tajila ešte aj iné veci). Veľmi ťažko to znášam aj teraz. (Mal som infarktové stavy, pichanie srdca, plytké dýchanie, vysoký tlak,.. úzkosť, závraty a depresie mám doteraz). Sebadôvera na bode nula. Neprešiel deň, aby som na to nemyslel a neplakal. Veľmi to bolí ak ťa zradí a sklame človek na ktorom ti najviac záleží, od ktorého to fakt nečakáš, ktorému som dal všetko (lásku, seba, rodinu, zázemie, krásne bývanie pod Tatrami, dôveru, city, pozornosť,...). Žene som odpustil (veľmi ľutuje čo spravila, chce byť lepšia a do konca života verná, máme deti, máme 20r vzťah, zázemie...) ale nezabudol, ani nikdy nezabudnem. Je ťažké začínať odznova, znova budovať dôveru, rešpekt, lásku, vzťah. Ľudia, prosím vás, ak vám záleží na vašom partnerovi nikdy ho nepodveďte a vážte si to čo máte, lebo je veľmi ľahké prísť o všetko čo budujete celý život. Klamať, pretvarovať sa, tajiť, zrádzať, ubližovať je ľahké, skúste byť radšej úprimní a verní... Ľahšie by som to celé prekonával, keby tá nevera bola jednorázová (napr. v opitosti), a nie milenecký vzťah (s emóciami, bozkami, sexom a to všetko s triezvou hlavou). Ak ste zažili niečo podobné, ako ste to vyriešili? Zahojil to čas? Budem ešte v živote šťastný? Mám si nájsť aj ja milenku/jednorázovku? Uľaví sa mi potom aspoň trochu? Ja som jej bol celý život verný. Píšte prosím len tí, ktorí ste neveru/paralélny vzťah naozaj zažili na vlastnej koži. Kým som ja neveru nezažil, tiež som tvrdil, že je neodpustiteľná. Tatranec (40r.)
Nevedela som, že prešlo už 5 mesiacov od nevery! Ja som tu spomínala, že si treba tiež odbehnúť zasúložiť. Ale myslela som si, že nevera je čerstvá. Určite to nerob! Keď si to nespravil vtedy keď to bolo čerstvé, tak to nerob! Radšej začni cvičiť, alebo si choď zaplávať, alebo na túru do lesa, alebo na huby. Mne osobne prospelo, keď som sa odreagovala aj ja sexuálne. Ale ja som už neplánovala pokračovať v naštrbenom vzťahu!
a dalšia vec je, ak bolo použite nasilie aj na ženu, sa nečudujem, že cela rodina stala za novym milencom už či to niekto berie za zradu, či nie
@karolinakr ak by to bolo len tak ako píšeš ,tak nech si ide,len že on chce aj tvoje deti ,prachy ,dom a ešte aj polutovať ,ako straaaašne trpel.🥴
bijem sa za niečo čo mi niekto zobral, lebo to bolo MOJE, prepáč ale to znie tak divne ak ide o človeka
@yosi chyba ti rovnaký meter.. Chlap je odpad zaslúži si likvidáciu.. A žena? Konkrétne ta, ktorá tebe prisahala vernosť.. Ta si nezaslúži likvidáciu?
Véd ona robila presne to, čo ten chlap.
Od nej ta to malo bolieť viac.. Co tam po nejakom milencovi.. Ten, keby tvoja žena nedovolila, ten si ani neskrtne.
@yosi Ale on si tu bitku nezaslúžil. On bol rozvedený a voľný pre nový vzťah. Tvoja žena bola vydatá a motala mu hlavu. Ktovie aké bájky mu na rozprávala.
@grof_monte_christo a morálka nič? keď je niekto rozvedený tak môže žiť s kým chce?
@lucka_ke Narážam na to, čo mu rozprávala. Možno mu hovorila, že žije s tyranom a chce sa rozviesť. Tak jej chcel pomôcť a ani nevedel, ako do toho spadol.
pomôcť sa dá aj inak ako sexom 😉
@gribka1 poznáš tento vtip?traja chlapi sa bavia pri pohlade na krasnu ženu s veľmými prsiami a odhalenými nohami minisuknou... prvý: jooooj chlapi ja som sex s ženou nemal mesiac, ja by som tejto krasotinke dal, že by plakala....druhý: ja som sex mal pred dvoma týždňami,ale vedel by som jej ho tam zasunul aby spievala....tretí: chlapi ja som sex s mojou ženou mal včera večer,ale že poviem Vám, dal by som ju celú ako tu sedí aj 2x!!
takže odpoveď na tvoju otázku: aj sexom "ukojený chlap" by podviedol za istých okolností lebo je rozdiel "mať sex" a "mať sex" ide o to, či chceš meniť polohy, či len ti stačí zasunúť a už si, alebo sa musíš celý deň na to chystať, alebo ti stačí iba raz, alebo nestači iba raz za noc, chceš to hneď znova...teda nedá sa so 100percentnou istotou povedať, že by chlap podviedol keby mu hociaká roztiahla nohy, no ver, že už len myšlienka na to a plánovanie,predstava a chuť je podvod.
@gribka1 Neviem 😀 ale myslím si, že nie...veď si len zober autora...žena ho podviedla a on sa tu pýta, či má podviesť aj on ... už len tá myšlienka na neveru je malým krokom k skutku...ako písala @bale1rinka o tom vtipe...
@lucka_ke Morálka je hlavne o charaktere človeka...ja nie, ja by som so zadaným/ženatým nič nemala...ale ľudia sú rôzni...on ako slobodný/rozvedený muž má možnosti...a keď to skúsi na vydatú/zadanú ženu a tá mu podľahne, tak o morálke by mala rozmýšľať osoba, ktorá je vo vzťahu/manželstve a má záväzky atď. Slobodný/rozvedený nikomu neublíži...vydatá žena áno...preto si myslím, že fyzicky toho chlapa napadnúť nemal, a ani manželku.. ale už keď sa "pochlapil" a chcel si niečo dokázať, tak to mal dokazovať na manželke, lebo ona porušila sľub vernosti...Milenec sa možno len chytil na jej sladké reči a rozkrok...alebo sa možno aj zaľúbil a mal sľúbené, že tá žena muža opustí...čo aj odišla k milencovi .... takže osobne pre mňa fyzické napadnutie milenca je neprípustne a neakceptovateľné a úplne zlyhanie. Ale to je len môj názor, ja ani ten tvoj ti neberiem...len som napísala, že ak mu roztiahla nohy, zasunul...
@bale1rinka tak určite sa nájdu aj verní muži, ktorí takú ženu odmietnu, aspoň dúfam, som optimista 😅
@janickacrazy určite, keď si dobre spomínam, štatistika niekde písala, že viac podvádzajú ženy lebo to vedia lepšie utajiť😂a hrať a klamať😲
@bale1rinka No tak ženy nemajú potrebu niekomu toto vešať na nos, ale muži sa musia pochváliť 🤣
@lucka_ke Ale tu neslo o skrytý milenecký poměr. Jeho žena sa rozhodla a presťahovala k novému. Tu išlo o nový vzťah a tento muž mohol mať dobré úmysly. Život nie je čierno biely.
@gribka1 áno lebo keď chlap pretiahne ženu je BEJK👏👍 ,ale keď sa žena vyspí s mužom tak je KURVA!!!
@bale1rinka No toľko toho a pritom ide len o sex, stará záležitosť ako ľudstvo samo. A ľudia si stanovili pravidlá, ale nie každý to dáva ani doteraz🤣
@bale1rinka Ak podvedie Žena ,hrozí malá kukučka,ak podvedie Muž ,hrozí ľavoboček .Na tú malú kukučku sa manžel musí pozerať a starať sa o ňu do jej dospelosti.Ľavobočka manželka ani nemusí registrovať do konca života.A o tom to je.🤷
@Všetci Som úplne nadšený z toho ako tu rozoberáte rozťahovanie nôh mojej ženy. To mi strašne pomáha

@yosi Ešte by ma zaujímalo, ako sa spoznali. Tvoja mu situáciu mohla vykresliť tak, že žije aj s deťmi v domácom násilí a on sa pasoval do role záchrancu. Ze mu prioritne nešlo o sex a zbaliť ju.