Ako sa vyrovnať so zistením manželskej nevery?
Potrebujem sa vyrozprávať lebo sa z toho zbláznim. Sme s manželom spolu 25 rokov a máme 2 malé deti no čím sme spolu dlhšie tým viac máme problém spolu si niečo vykomunikovať, prečo to netuším. Mali sme problém len som si myslela že sa to pomaličky dostáva do poriadku. Vtedy začal riešiť mňa asi sa pokúšal to všetko na mňa zhodiť čo sa pokazilo. Vraj nikam nechodíme, neusmievam sa a par ďalších nepeknych vecí. No s tým že sa nechodíme zabávať, to nebolo ani pred tým ja som skôr introvert a nie veľmi spoločenský typ ale veľmi dobre to vie nikdy mu to nevadilo až od určitej doby. S tým úsmevom no dlhé roky sme nemohli mať deti toľko hormónov čo som pojedla, operácii na ktorých som bola proste to niečo s človekom urobí. Áno nakoniec máme deti som za ne veľmi rada aj za to že sú zdravé len tam sa proste niečo zlomilo, pokazilo a tá radosť proste odišla. Ešte som bola doma na dvoch materských po sebe a bývame so svokrou. Čo sa týka pomoci s deťmi je to super som jej za to vďačná ale to všetko okolo toho proste že som nikde nechodila vkuse som bola len s deťmi a s ňou už psychicky bolo veľa. A včera sa mi priznal k nevere, trvalo to niekoľko mesiacov bolo to minulý rok ja som sa už pred tým pýtala či niekoho má samozrejme zatĺkal. Vraj sa zaľúbil no ona ho potom odkopla lebo nás s deťmi nechcel opustiť. Že hľadal niečo čo mu chýbalo, podľa mňa je to čistý alibizmus s jeho strany, pretože problémy sa riešia inak a nie týmto spôsobom. No ja teraz neviem čo robiť som úplne rozbitá,
znechutená je mi z toho všetkého ťažko.
@lienka.7 prosim ta, kde pisem to, ze toto manzel spravil pravom? Spravil chybu, ale to ze nepisem autorke, ze chod okamzite rozviest, ale pisem jej, aby skusili poradnu, lebo ja tam vidim, ze manzel lutuje svoj cin a chce byt statny s manzelkou, za to ma nemusíš zožrat. Kolko k.kotov strieda milenky bez svedomia? Jej manzel aspon mal chrbticu jej to povedat. To je najlahsie rozviest sa. Ja jej pisem ked este lubi manzela, nech skusia poradnu.
Nebude ani prva ani posledna, ktora prepaci manzelovu neveru.
Ja som sa rozviedla, ale ten moj bol exot, ktory neustale hladal a generoval problemy.
@pochod To nikto nepovedal, že ona je tá zlá, ale že vlastne ona je tá nešťastná. A sám od seba sa ten problém vo vzťahu nevyrieši, takže ak práve ona nezačne "konať", resp. ak sa neodváži niekde požiadať o odbornú radu, tak zrejme sebe len poškodí a manželstvo tým nezachráni...
Tak dnes som sa dozvedela úplne fantastickú správu o trvaní nevery môjho manžela. Na začiatku povedal že to boli asi 4 mesiace no vysvitlo že to bolo vyše roka a len nedávno sa s ňou oficiálne rozišiel 🤦. Prečo sú niektorý muži taky.......
Mrzi ma to. Bude to este dlho boliet, ale postupne to bude slabnut.
Ze si naňho tak trochu zabudla je úplne logické deti práca dom to sú preboha fázy manželstva to tiež lebo bola kríza si mala hľadať teplú posteľ niekde inde. To že sa ti priznal po roku je fakt divné spýtaj sa čo od toho očakáva teda vlastne očakával a očakáva, ako máte fungovať, keď už teraz ste to zliepali naložil ti na tri zimy a zase si na to sama. To že ste sa snažili o deti nech sa nehnevá má ich aj kvôli tebe čím si si prešla všetkým. A on chudák bol na boku a nezvládol čisto sebecké ee s takým mm by som nebola. Držím prsty musíte hodiť reč no nenechaj sa zahnať do kúta
Tak to mení celú situáciu už vieš prečo hľadal na tebe chyby atď. Fúú sebec
A teda prečo ti to povedal bud ze sa bojí ze sa to prevali a ostane sam určite nie z dôvodu že sa kaja
@sofia1979 s tým že sa to prevali si myslím že starosti nemal. Povedal že už mu to vadilo takto žiť že chce zostať s nami. Áno kajá sa ale je to len na mne ako sa k tomu postavím a či mu to dokážem odpustiť a žiť s nim ďalej alebo odísť aj s deťmi. Momentálne vôbec neviem čo mám urobiť pretože aj keby som chcela nemám kam ísť
Ja by ho priviazala k stoličke a pred jeho očami by som si užila s druhým. Vela chlapov neznesie pohľad keď sa jeho žena miluje s iným chlapom. To by bola bodka vo vzťahu.
@autorka keďže píšeš, že nemáš kam ísť, asi je to jasné.
Mne sa inak paci to, ze on chce... co chce on by ma trápilo najmenej.
By som mu povedala, že ma smolu, že ja už s nim byt nechcem, lebo je mi zle už len z pohľadu na neho. A nie, neodpustila by som mu nikdy. Povedala by som mu, ze odteraz ste iba 2 spolubývajúci, hoci ste spolu. Skončil by komplet servis, moze si prať, variť sám, upratovať... nech sa paci, ma CO CHCEL. Absolutne by som sa neponizovala, lebo keď ta podviedol raz, na 99% to spravi znova. A tiež pochybujem, že sa s nou rozišiel on. Kopla ho skôr do riti ona, len to samozrejme neprizna.
Áno je to len na tebe čas ukáže, uvidíš čo bude drž sa

@mira0611 keď pánovi manželovi niečo v živote chyba tak nech si kúpi jojo. Alebo sa viac "zaujima" o život v rodine a nehľadá a neprasi milenky. A ci by bol chlap nešťastný alebo nie by mi bolo v takejto situácii srdečne jedno. Myslel on na to, ze ako on tou milenkou zrani/zranuje mňa? Asi ťažko, ze? Jaj, ci on mal na to právo lebo bol s niečím nespokojný...? 🤔 no zaujímavá úvaha. Už malé deti učíme, ze ked majú nejaký problém, majú nám povedať pravdu a nie klamát, lebo klamat sa nemá. Ale chlapi majú výnimku nebodaj, ze?