Ako sa vysporiadať s kritikou na erotickú bielizeň?
Ahojte. Neviem ci este viac treba pisat k tomu. Dala som za to kopec penazi, stajlovala som sa do toho asi pol hodinu a on sa mi vysmial. Potom ked som to hodila do kosa s placom chcel sex. Ja som ho odmietla. Prvy krat som mu odmietla sex. Ja som revala, citila som sa strasne ponizena a on isiel kludne spat. Vobec nemam na neho ani chut, normalne akoby sa vo mne nieco zlomilo. Strasne sa mi sprotivil v momente.
Takže debil. Aspoň si ho reálne spoznala. Takže rozmýšľaj či ti stojí za to. Určite sa mu neozývaj.
@jomarch presne…akoze ja mam sebavedomie myslim v pohode ale toto, tym ze som to este nikdy na sebe nemala a tym ze radi skusame bars co…ja som cakala ze bude vzruseny nie ze ma vysmeje. A teraz povie pravdu mne uplne akoby sa bloklo nieco v hlave, proste predstava sexu mi nahana stres a slzy do oci. Proste pre mna to bol tak strasne silny moment ze sa obavam ze budem mat z toho traumu.
tak ho ten tvoj kostym nevzrusil, vyvolal spontanny smiech. Asi si vyzerala v tom velmi smiesne. Třeba sa spoliehat aj na svoje esteticke citenie, nie kupovat, co nam sex shopy naserviruju.
Autorka, tvoj chlap je uplny hlupak. Ver mi, ze drviva vacsina chlapov by bola stastna ako blcha keby si toto spravila.
ja ti uplne rozumiem a prajem ti, aby sa ti to uz nikdy nestalo a aby sa tie bloky postupne rozpustili. nechces sa s nim o tom porozpravat? Dat to zo seba von? Vydiskutovat si to? Takto sa ostanete len tocit v bludnom kruhu....a prosim ta vykasli sa na reakcie podobne reakcii tvojho partnera 🙏🏼 sme tu aj take, co mame pochopenie 🙂
@autorka mala by si sa s nim porozpravat. Poved mu, ze ta to zranilo a jednoducho mas s toho traumu a asi nedokazes mat s nim sex dokial sa o tom neporozpravate pretoze sa moze stat, ze ked ho budes odmietat este ta obvini z nevery.
Je mi to luto co sa ti stalo.
No ... A preto sa to tu trocha zľahčuje, aby si sa trošku nad tým povzniesla a nemala traumu, jedine, čo ti to má dať, ti to dalo, vieš, že je to kus vola. Fakt to neber osobne, iný by bol možno šťastný. Tento tu ťa mal možno len na sex.
@vesimelonimarsista boze nerip do nej ani si nevidela co si kupila a uz moralizujes. Nikto pri tom nebol takze nevieme co tomu debilovi prislo smiesne.
Povedz muzovi vsetky tieto pocity, porozpravate sa, urovnate to. Je to velmi citliva tema, tak aj reakcie su prudke, ale da sa to zvladnut.
@doriiis Naozaj sa to nemusi pacit kazdemu chlapovi, ved aj my zeny mame kazda iny vkus, nefunguje na kazdu to iste. Z coho jedna salie, pre inu moze byt kludne aj brzda.
@modrykolibrik som rada ze je nas tu fakt viac, co autorku este viac nedodrbeme 🙏🏼🤦🏽♀️ mna by sa to tiez dotklo...asi ani ziadnemu chlapovi by sa nepacilo, keby sa im v takychto chvilach smejeme... ale musia si to vydiskutovat, nech jej presne povie, co sa mu zdalo smiesne, mozno to bolo naozaj nejake nedorozumenie, vieme ako to chodi, ked zlyhava komunikacia
Nechcem sa viac o tom bavit.
Mna by to mrzelo o to viac ze ak som dobre pochopila mal to byť narodeninový darček, akoze fakt si neviem predstaviť v com musela prísť autorka aby to stalo za výsmech
Prepáč,ale tvoj chlap je fakt debil a nechápem, že to tu ostatné ženy zľahčujú. Mohol si to s tebou normálne vykomunikovať... Naša intimita je to najcitlivejšie miesto, preto sa s ním delíme len s niekým komu úplne dôverujeme.... Teda tak by to malo byť a preto je dôležité byť v tejto oblasti aj veľmi citlivý... Aj ja by som sa cítila ponížená... Úplne ťa chápem....
Však mu povedz,že ideš sexi oblecko ukázať niekomu,kto ho ocení a nechaj ho dusiť pekných pár dní.Takyto vol si tvoje slzy a nervy nezasluzi
A hľadaj si iného muža.Toto je buď ešte strašne mladé,alebo je sprostý od základu.🤷🏻♀️
Autorka zjavne si sa mu bez toho prádla páčila viacej ako v Tom niečom do čoho sa bolo treba navliekat polhodinu.
@doriiis tak muži to radi majú len nie každý to vyžaduje, obzvlášť ak vie že jeho partnerke je to nepríjemné...keď ho dostane poteší sa, len to nemá potrebu žene o Tom nonstop vyprávať , nedajbože k tomu nútiť ako tu čítame občas...
@modrykolibrik Nuz, ked vybrala nieco, v com vyzerala strasne, nech sa nedivi, ze obcas niekto reaguje rehotom. A zjavne ma nejaky psychicky problem, ked je z toho tak mimo.
@vesimelonimarsista a ako ty prosim ta vies ze vybrala nieco strasne? A aj keby mala na sebe vrece, tak rozumny chlap nikdy takto zenu, ktora ho chcela potesit neponizi
@michaelam2 keby mala na sebe nieco pekne a mile, tak sa jej partner nerozosmeje. Jednoduche.
Nech sa autorka teda rozide s tym chlapom a bude pokoj. Chlap neutrpi traumu z nejakeho divneho obleku zo sexshopu a jej novy chlap sa nebude smiat nad jej ulovkami zo sex shopu.
@dzulli1980 tak si na udice obleč"bombardéry" možno bude spokojný.Ak sa mu to nepáčilo,tak to mal povedať ale smiať sa....to už je iný level tuposti🤦
zrejme jej chlap uz dlhsie nahlodava sebavedomie a toto bola posledná kapka.
Autorka uz vies co máš doma, bud si istá ze nad prostitútkou v prádle by nos neohrnul, ale vlastná zena? Brrr...Tak takeho mas ty chlapa a ver tomu, že 99 percent diskuterok to ma doma tak isto, keby tam naklusala hocaka modelka z Victoria secret v prádle, ver ze sa smiať nebudu. Budu sa smiat len z vlastnej ženy. To je akoked na inventár domu napríklad kreslo navlecies cipku. Proste si mu okukana, pozna ta atd. Keby dosla cudzia zena k nemu takto, ver tomu zeby ju tak pretiahol ze az.Taky je mužský svet...

Ale prosím ťa,autorka.Zeny toho nakecajú a naklamu až až.
To je také isté,ako keď je téma o orálnom sexe.Zrazu sa vyroja húfy žien,ktorých muž nevyžaduje a nemá rád orálny sex.To,že by ho nedostal,ani keby na kolenách prosil a preto radšej ho ,,akože" nemá rád už nepovedia.Tie isté puritanske,zatrpknute ženy dokola.