icon

Ako sa vysporiadať s kritikou na erotickú bielizeň?

28. sep 2024

Ahojte. Neviem ci este viac treba pisat k tomu. Dala som za to kopec penazi, stajlovala som sa do toho asi pol hodinu a on sa mi vysmial. Potom ked som to hodila do kosa s placom chcel sex. Ja som ho odmietla. Prvy krat som mu odmietla sex. Ja som revala, citila som sa strasne ponizena a on isiel kludne spat. Vobec nemam na neho ani chut, normalne akoby sa vo mne nieco zlomilo. Strasne sa mi sprotivil v momente.

sevrin
28. sep 2024

Toto je téma podobná ako či sú lepšie blondíny alebo brunety. Vždy to bude za a proti.

KAŽDÉMU sa páči niečo iné a komu sa niečo páči tak, že je z toho nadržaný, to neznamená, že budú nadržaní z toho aj ostatní a platí to aj opačne.

Mne sa na ženách sexi spodné prádlo páči, žena bez neho je tuctová. A mám kamarátov, ktorí to vidia presne naopak. Proste koľko ľudí, toľko chutí.

Niekomu sa môže páčiť aj latex a je to jeho osobná vec, druhý nemá sa prečo na tom smiať.

autor
28. sep 2024

@barborachors my spolu este ani nezijeme. Sme spolu kratko. A ja nechcem byt neskromna ale naozaj som pekna zena s peknou postavou. Ja fakt nemam nudzu ani o napadnikov lenze to je tak…ked chcete len toho jedneho tak vas 300 dalsich nezaujima.

karolinakr
28. sep 2024

zrejme to je typ, čo si chybu nepriznava..nechapem, z akeho dôvodu je on urazený? keby nebol sprostý a nejak to obkecal, mal by aj sex

majusqwa
28. sep 2024

autorka, zachoval sa ako hulvát. neexistuje, aby sa akýkoľvek muž smial, keď sa žena oblečie do luxusného prádla, ktoré jej sedí a vie ho (aj seba) nosiť. ver mi, taký naozaj neexistuje. nemusí z toho byť v ôsmom nebi, ale smiať sa rozhodne nebude.
asi to chce čas. ja by som počkala, pár dní, a ak by som ďalej cítila odpor, išla by som od neho.

niekto2hy
28. sep 2024

Investovala si svoj cas,peniaze a jemu sa to nepacilo,tak si ta nezasluzi.

zuzanapjat
28. sep 2024

Tak isto by sa chlapa dotklo, keby vytiahne penis a žena sa rozrehoce. Takže je logické, že taká reakcia akú mal tebou hlboko otriasla. Pokiaľ spolu nie ste dlho, asi by som sa do ďalšieho sexuálneho stretka nepremáhala...

k47
28. sep 2024

To, ze sa rozosmial, je jedna vec, ale viac by ma trapilo, ze ta obchytkaval aj po tom, co ta rozplakal.

zuzanapjat
29. sep 2024

@k47 asi je to nezrelý chlap, ktorý si myslí, že sexom všetko napraví...

sevrin
29. sep 2024

.... a uvidíme aj tú sexi bielizeň, nech môžeme zhodnotiť?

januarova
29. sep 2024

@autorka, ako pokracujete?

marca12
29. sep 2024

Namiesto plakania do vankúša ste sa o tom mali porozpravat. Ostalo to nevypovedane. Ty nevies,preco sa smial. On ti nepovedal,co mu prislo vtipne ... Neber to az tak vazne no tak sa zasmial,zasmeje sa o par mesiacov na tom spolocne.

simsalabim
29. sep 2024

@marca12 suhlasim, celu situaciu si treba vysvetlit a nebrat to tak tragicky.

zuzana76
29. sep 2024

@doriiis ani mojmu sa to nepaci, vysmiat ju sice nemusel, ale ktovie, mozno si spomenul na nejaku scenu z filmu, cokolvek, urcite to treba vykomunikovat, ze ona sa citi ponizene

moj napr zboznuje takyto styl

zuzana76
29. sep 2024
hellionka
29. sep 2024

@autorka nebuď smutná, určite si vyzerala super, len on je dilino … Ver mi že XY chlapov by dalo veľa zato, aby ich žena im pripravila niečo takéto. A áno, presne aj z tých spomínaných ktorým sa to “ževraj nepáči”. Chlap ktorému sa vlastná žena nepáči v sexi spodnom prádle, podľa mna nieje celkom normálny …

jomarch
29. sep 2024

@hellionka tiez si myslim...ale hlavne sa jej nema za to co smiat....aj keby prave v danej chvili sa mu nieco nepozdava...

barborachors
29. sep 2024

@autorka ja ta ale chapem a rozumiem ti. Ono da sa to brat ako nepochopenie alebo manipulácia. To ale musis ty vedieť, aký je on človek. Ak je srandista, nieco ako Jovinecko, easy going chalan, velke nezbedne decko, tak spustil rehot, co uz.
Ale ak je to macho typek, sebavedomý, trochu dominantny a drsný typ, úprimný a priamy, tak je to účelová manipulácia voci tebe a útok na tvoju ženskosť, aby si ta ovládal, ako on potrebuje. Na to veľký pozor.
Dufajme ze je to len velke nezrele decko a jednoducho pustil ventil, mozno vôbec take veci ako pradlo a opätky neznesie, nepaci sa mu to - toť, aspon vies.
Mali by ste si to vydiskutovat.
Ja byt tebou, poviem mu len jednu vec na toto celé : Nepaci sa ti? Bude sa páčiť niekomu inému.
Tym mu nastavis hranice a nabudúce ta uz nebude znemoznovat. Bodka.

07111968
29. sep 2024

@earlgrey S prepáčením, ktorému normálnemu chlapovi by sa nepáčila partnerka v erotickej spodnej bielizni?

earlgrey
29. sep 2024

@07111968 Tu nejde o nepáčenie...ale niektorým mužom to príde komické...mne to tiež príde komické 🤣 mne príde komické aj napr. to, keď muž nosí slipy...ale v každom vzťahu by mal byť aj zdravý zmysel pre humor. a obaja by sa mali vedieť zasmiať aj na trápnych veciach a neurážať sa za všetko...

karolinakr
29. sep 2024

@earlgrey ty si už videla chlapíka chytať sa za brucho, ked si mu povedala, že má malého pipíka?

07111968
29. sep 2024

@doriiis A ešte viac ,žien ktoré by si na seba nedali sexi gatky alebo podprsenka o košieľka ch ani nehovorím. 😏

earlgrey
29. sep 2024

@karolinakr Ešte som žiadnemu nepovedala, že ma malého pipíka 🤣

07111968
29. sep 2024

@earlgrey Som dosť stará, aby som hovorila zo skúseností. Čo môže byť smiešne na čipkovanej nočnej kosielke, alebo podprsenke s gatkami? Ale keď sa chlapovi páči manželka vo vyťahanom tričku, nech sa páči.

07111968
29. sep 2024

Takého chlapa by som kopla do riti. S prepáčením.

bluka2
29. sep 2024

Vyber z kosa, niekomu inemu sa bude pacit :D

earlgrey
29. sep 2024

@07111968 Netuším, ja som tam nebola. To by mohol povedať jej partner, čo mu prišlo smiešne. Ja som len napísala, že napr. môj bývalý by sa zasmial tiež a ja s ním...a možno partnet autorky sa nesmial, lebo mu to prišlo divné, smiešne ale od vzrušenia 😁 kto vie...každý svoje emócie a pocity dáva najavo iným spôsobom...možno sa zasmial, čakal, že autorka z toho nebude robiť komédiu, bude pokračovať a pekný večer je pred nimi...ale ona začala s drámou, začala plakať, jeho chuť prešla, tak išiel spať 😉 odkiaľ to my máme vedieť?

doriiis
29. sep 2024

@07111968 ....to mi je úplne jasné😆A pritom aké je to fajn sa cítiť tak zvodne

karolinakr
29. sep 2024

@earlgrey mne sa lubila jedna čast v Krok za krokom, Carol tam nutila Franka si dat červené tangáče..už máš na sebe tie titerné kalhotky?

tiezjedna
29. sep 2024

@autorka ten tvoj chlap je debil. Ak sa mu to aj nepáčilo, nemusel sa začať rehotať ako blb, mohol to taktne prejsť, hodiť do outu, v rámci predohry to z teba odhádzať. Zachoval sa ako primát. Ak sa ešte urazil, tak je to len znak jeho debility. Nedivím sa, že v tebe rozlámal všetko pekné.

earlgrey
29. sep 2024

@karolinakr Haha, to si pamätám 🤣