Ako sa vysporiadať s neverou manžela na večierku?
Ženy čítala som to tu už x krát ale keď prišlo na mňa, zrazu neviem co spraviť....
Manželský pár niekoľko mesiacov po svadbe. Mladí ľudia.
Manžel podviedol na večierku manželku a nebolo to len jedno posmyknutie, teraz vyhľadáva možnosti ako to čo najčastejšie zopakovať. Milenka (21r)je zadaná tiež a z úplne iného mesta. Pracujeme všetci v jednej firme.
Ja tento par poznám len vyše roka ale stali sme sa navzájom priateľmi. Môj muž ich pozná viac rokov a s nevernikom je väčší kamarát. Nechystá sa ho prezradiť skôr sa mi zdá že mu kryje chrbát.
Moja otázka, povedať kamaratke(podvádzanej manželke) alebo nie. Idú sa snažiť o dieťa, rozmýšľajú nad hypo.
Som toho názoru ze nevernik sa sám rozhodol o svojom živote tak aj jeho žena má právo vedieť a rozhodnúť sa co ďalej. Keď bude tehotná tak to bude celé ťažšie....
Ale zas ak sa do toho budem starať asi stratíme cele spoločne kamarátstvo. Bude na mňa nasraty nevernik aj jeho žena a ešte možno aj môj muž ze co sa staram....
Myslím si že časom sa to aj tak prevali lebo o tom vedia ďalšie 2 osoby a potom budem v jej očiach ja ta najhoršia ze som jej nic nepovedala.....
Určite by som to twj žene povedala ,a bola by som ešte na pozore keď ho tvoj muž,,kryje,, .. keď už má na to gule podvádzať nevh nesie následky.
No zaznelo tu od niektorých povedať tomu nevernikovi, že vieš, nech sa prizná... Ale to by mal moznost dávať si lepší pozor, alebo žene povedať, že v práci nie je niektorým sympatický a robia mu napriek y, takže by svojej žene mohol neskôr povedať, že to niekto si naňho vymýšľa..
Ja by som to tej žene povedala. On ju očividne až tak veľmi nemiluje, radšej v tomto prípade zísť z kratšej cesty. Keby aj spolu nespali, vyzerá ako typ, ktorý by nemal problém ženy podviesť... Nech ma možnosť sa rozhodnúť. A keby som aj neskor bola za zlú, nuž čo, svedomie by som mala čisté, že som chcela iba tej žene pomoct
@tanyag bavíme sa. Aj o tomto. Po večierku mu trochu kryl chrbát a brali sme to ako posmyknutie, ze uvidíme čo ďalej bude. Ale ako začal po par dňoch hľadať dôvody ako ísť za tou druhou a žiadal môjho muža o alibi, tak ho stopol ze s tým viac nechce nič spoločné a nech mu o tom nič nehovorí a netaha ho do toho.
Ale nesúhlasí ani so mnou aby som to povedala. Chce sa od nich odstrihnut, nemiesat sa do toho a obmedziť kontakt na minimum.
Tak aspoň jeden z vás má rozum 😁 nemiešať sa...odstrihnúť sa...dovidenia 🙂
Neviem, pre koho by to odstrihnutie bolo výhodné okrem vás, kamoška by bola v ešte väčšej neistote, trápila by sa tým, aké sú dôvody odstrihnutia. Jej muž by jej možno nahovoril proti vám nejaké báchorky, len aby vyšiel ako jej opora - a mohol by tak podvádzať ďalej. Povedala by som jej to.
Skúste sa vcítiť do jej situácie.. ako píšete plánujú rodinu hypotéku.. to nieje sranda.. ako by ste sa tvárili keby ste zistili,že vaša kamarátka o tom všetko vedela a nechala vás v tom ,vy by ste mali už dieta hypo a potom by to prasklo .. no ja by som to veru nechcela .. ak ti na nej záleží tak není o com, bude ti len vdacna
A nieje to ze sa do nich staráš, len jej povieš pravdu o jej skvelom manželovi
Keby mali deti, nepovedala by som.V tejto situácii - áno.
Ja zvacsa hovorim nestarat sa druhym do vztahov, ale v tomto pripade by som sa jej to asi snazila naznacit. Z jedneho dovodu: je mlada, nemaju spolu este ani deti, ani hypoteku a ona sa do toho ide s nim pustit, pricom uz teraz je k nej ten clovek totalne nefer..
Teraz moze kocka odist jednoducho a rychlo a stale najst toho spravneho....
O dva roky,s hypotekou a babatkom v perinke to bude uplne iny pribeh
Ba dokonca este horsie:
Tento "manzel" jej kludne moze spravit dieta a o 2roky povedat, ze ju uz nelubi a lubi inu a chce rozvod...
A kamoska bude vies kde...
Ona mu teraz veri, ale mala y mat rovnaku startovaciu ciaru v tomto manzelstve - a teda asi by mala vediet,s akym chrapunom zije a sama sa rozhodnut, ako to s nim dalej smerovat
Súhlasím s tebou. Prezradila by dom hej to anonymne a nech si s tou informáciou naloží ako chce, či už sa s ním rozhodne zostať alebo nie.
@joesvk toto mi je až na smiech .. prepáčte
Ano povec jej to a na tvojho muza si daj pozor, vrana k vrane sada.
Autorka, nemas v rukach nic. Su to len tvoje domnienky. Uz vidim ako sa pojde po firme pytat kedy jej muz odchadza domov. Ty by isla vyzvedat na inu pobocku kedy chodi domov? Ja teda nie. Pride mi to ponizujuce. A nemysli si, ze nema plan B. Rozumej vyhovorku pre zenu preco isiel z prace skor.
On to ututle a tvoj muz pride o najlepsieho kamarata. Aby si sa nakoniec nerozvadzala ty. Ja som za to povedat. Ale zaroven mat aj nieco v rukach. Bo, to take... ja som "pocula"
Tak keď sa bojisyco tak napísať list anonymné a poslať jej ho
📌
@kaktusik007 keď niekoho chcem podviesť, tak podvediem tak aby sa to nikto nedozvedel a už tobôž nie švagriná...brat podviedol viete o tom. Švagriná podviedla- viete o tom. Divne
Jednoznacne jej to povedať
Povedala by som,urcite si zasluzi lepsieho
Ja by som to teda chcela vedieť, určite áno, ale toto dopadne najskôr tak, že žena nebude mať reálny dôkaz o ničom, oni zmazu aj vsetku konverzáciu o čomkoľvek a ty budeš priam za pi*u. Na druhej strane, mohlo by to v manželke vyvolať nedôveru v muža a kiežby upustila od plánov s takým degesom retardovanym. 🙏
@reanda Prečo píšeš toto: "...to musi byt senzacne kamaratstvo s takymi ludmi.. fakt by si prisla o nieco hodnotne", " ja by som sa s ludmi, co takto zmyslaju a konaju, nemala dovod ani stretavat na kave a pokecat.. ja mam proste ine hodnoty a s takymito ludmi by som si nemala co povedat.." ? Ako sa previnila podvadzaná manželka? V ešte ďalšom príspevku radíš autorke, aby sa k nej, keď sa stretnú, správala chladne a aby sa od nej odstrihla. Za čo si to zaslúžila?
Určite povedať ani sekundu by som
Neváhala! Svojim kamarátkam tiež všetko hovorím
radsej nech sa rozide kym tam nieje dieťa, pretože takyto clovek s tym duplom neprestane ak pridu v rodine ťažkosti a vyčerpanie, tam nastane raz rozchod tak či tak a lepsie teraz bez dietata a hypo ako potom zo slzami, čo robiť . Za mňa povedať, nech sa hnevá kto chce, kamoška má právo nájsť si muža, ktorý si ju bude vážiť a nie takto v základoch ju uz podvádzať
Nehas čo ťa nepáli
Mne raz jedna známa už po rozvode povedala, že najhoršie na Tom všetkom bolo to, že všetci okolo nej to vedeli, kamaráti, dokonca aj členovia rodiny a nikto jej nič nepovedal a ona vyzerala ako úplná chudera. Je to jedna krásna inteligentná žena, takže asi toľko k tomu...ja by som povedala. Bolo by mi jedno že som za zlú.
ta zena si pokazi s takym chmulom cely zivot ak s nim otehotnie. to by som fakt nepriala nikomu.
Povedat jednoznacne…chce dieta a hypo…obe velky zavazok, jeden dokonca novy cloviecik…otehotnie dozvie sa to nahodou, lebo to coraz viac ludi vie a bude trpiet ona i dieta…a nic v zlom, ale ked je to tvoj muz ochotny kryt…kukla by som aj do svojho hniezda…
@16zolik16 a keby ju podvádzal, tak čo je na tom smiešne? Ci len si si chcela rypnut?

A so svojím mužom si sa o tom rozprávala? Veď pokecaj o tom s tým svojím...ako manželia sa predsa bavíte o všetkom nie? možno on vie viac ako ty...a keď bude aj tvoj zatĺkať...tak by to mne osobne prišlo divné...my sme raz v práci mali podobný "prípad", ten muž mal manželku, jedno dieťa a druhé na ceste...tiež s 19 ročnou sa zaplietol...každý to vedel, videl...ja osobne som išla za tým mužom a prehovorila mu do duše...neviem, či pomohlo, ale ten muž dal výpoveď v práci a už o ňom a jeho živote nikto nevedel...tá mladá si potom našla iného v práci...tiež ženatého a vtedy som si povedala, že mi to môže byť jedno, nie som Matka Tereza, aby som sa miešala za každým do vzťahov iných.